icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

xenia2734
11. nov 2010

@zuzin78 Jaaaaaaaaaaaj Bozinku Zuzi, dakujem ti velmi krasne si ma povzbudila a dodala odvahy, az mi slzy vysli. Napisem potom ako som dopadla.

anet2212
11. nov 2010

ahojte. Tak uz som doma z nemocnice 🙂 Dakujem vsetkym co mi drzali palce a povzbudili ma 🙂 Bol to sice horor, ale nastastie je to zamnou, teda hadam ze sa nic este nestane. A zajtra mam vysledky, tak trpnem znovu co a ako.

katuska26
11. nov 2010

@anet2212 nestraš nás.... čakáme na dobré správy 😉

zuzin78
11. nov 2010

@xenia2734 napis, budem cakat. hlavne ber ,ze vsetko bude ok, a pytaj sa co budu robit, aby si vedela. a poradim ti, ked sa budes prezliekat do ich nemocnicneho uboru, daj si aj podprsenku dole, aby ti ju nezaspinili s dezinfekcnym prostriedkom, 😀 😀 😀 😀 😀
drzim pasticky. budem na teba mysliet zajtra.viem ako sa citis, ja som to prezivala pred 3 rokmi pri malej. aj som si poplakala,ale manzel ma podrzal, bol tam so mnou, cakal ma na chodbe, ja som vysla zo saly vysmiata skoro som mala slzy v ociach od smiechu a on bledy, nervozny . ze co tam tolko robia so mnou, a my sme sa tam zatial smiali.
zakrok trva len chvilku. gynek.prehliedka je dlhsia. 😉

zuzin78
11. nov 2010

@anet2212 ahoj , preco horor?

seba1
11. nov 2010

@zuzin78 moji sú 2 hod.autom, ale aj teraz prídu manželovi pomôcť, tak možno začni ju nechávať s manželom, keď ideš do obchodu alebo tak, ja viem je to také, že človeku je zle pri pomyslení na to že jeho dieťa je smutné, ja som aj po narodení Jurka stále len riešila či nemá Maťko zlé pocity, že sa mu menej venujem a strašne som sa snažila aby sa obaja mali fajn, keď malý spal, hrala som s veľkým miesto oddychu a som sa veľa obávala či bude všetko OK, aj sa mi na to zle spomína, lebo som sa tým veľmi stresovala, ale moja snaha priniesla úspech, žiadna žiarlivosť a nespokojnosť nebola.

xenia2734
11. nov 2010

@zuzin78 Ja mam tiez tento problem. Mne pomoze jedine svokra,,,,,,, ta je anjel, miluje malu a ona ju.

Lenze co cert nechcel sa dostala uz pred dvoma tyzdnami do nemocnice a ma infekcne ochorenie, takze ani ja ani mala, ani len okolo nemocnice nemozeme.

Moja mama to je nula bodov, absolutne nepouzitelne nieco.

Jednu sestru mam v Taliansku a druha ta by mi aj pomohla teraz, ale ta vstava s dvoma detmi az okolo 11-12 hodiny. Ma dvoj mesacneho synceka a neviem co tam bude mala robit, lebo ona je schopna si lahnut spat a moja mala tam asi 5 hodin bude sediet sama niekde. Ale inak asi by jej to ani nedovolila, lebo mala ta je iny kapitan 🙂

zuzin78
11. nov 2010

@seba1 moji rodicia su 3 hodiny odo mna. odkial si?
ja z Martina.
s mm vydrzi,ale tiez tam musim byt ja. teraz ju dostavujem od kojenia, tak to uz bude ine. uz chodia spolu niekedy tankovat, tak vydrzi 10 minut bezo mna,ale potom taky stastny vykrik ,ked ma vidi. az mi slzy idu do oci. ved ona je zatial moje prve babatko, a ked pride druhe,verim, ze bude rozumna a nebude ziarlit. ale to zalezi aj od ostatnych ludi, ci nebudu uprednostnovat len babatko, hlavne svokra,ale to uz jej teraz hovorim, ze si neprajem, aby sa stale len uprednostnovalo jedno baba, a na druhe sa kasle. ona byva s nami ☹ 😠 ,ale nastastie ma druhy vchod, tak moc ju nevidim 😀

anet2212
11. nov 2010

@katuska26 dufam, ze budu dobre 🙂
@zuzin78 lebo mi ju odobrali az na 3 x ☹(( takze mam 3 vpichy ☹((( ale uz je ok, len este zajtra sa bojim vysledku

zuzin78
11. nov 2010

@xenia2734 pojdu sa s manzelom pekne poprechadzat, pojdu kupit si nieco pekne. 😀 a potom pridu pre teba. kolko ma tvoja malinka?

zuzin78
11. nov 2010

@anet2212 juj ☹

seba1
11. nov 2010

@zuzin78 ja myslím, že to záleží predovšetkým od rodičov, aby obidve deti cítili, že sa žiadne z nich neuprednostňuje, ale aj starí rodičia sú dôležití, ja žijem v BA, pochádzam z okresu Levice, moje deti majú veľmi blízky vzťah k mojim rodičom už od malička, deti to cítia z ich strany, že sú pre nich asi najdôležitejší na svete a deti im tú lásku opätujú a ja sa tiež na nich môžem spoľahnúť, teraz v lete pôjde mama s Maťkom do Talianska na plavecký, ja nemôžem a ona si to aj zaplatí a je rada, že na ňho dohliadne a mne strašne odľahne, že nebude hladný, smädný, smutný atď.

zuzin78
11. nov 2010

holky lucim sa s vami, pekny dnicek pa

diusik
11. nov 2010

Ahojte,som tu nova,rada by som sa k vam pridala 🙂
@matyasovsz diky moc za radu,si zlata,no dufam to bude moja zachrana,hned aj idem do lekarne,lebo uz je to neunosne,toto som este v zivote nemala ☹ pri prvom tehotenstve vsetko OK a teraz toto... 😢

anet2212
11. nov 2010

A uz citim pohyby 🙂)))) a nielen ja 😀

penn
11. nov 2010

@krisruska krisy, aj ja sa pridavam povzbudit, tiez mam zmiesane pocity ohladom kojenia ale .. zatial tomu moc nevenujem pozornost, to sa vyvinie 🙂

penn
11. nov 2010

@anet2212 super blahozelam :D

anet2212
11. nov 2010

@penn dakujem 🙂

seba1
11. nov 2010

@anet2212 super, dobrá správa 🙂

anet2212
11. nov 2010

@seba1 no dufam, ze aj zajtra bude

seba1
11. nov 2010

@anet2212 už aj matematicky je to v prospech dobrých správ aj na zajtra 🙂 , daj potom vedieť

anet2212
11. nov 2010

@seba1 jasne isto dam, teda ak budu ok, ked nie tak neviem neviem co bude☹ ☹ ☹

brumca
11. nov 2010

ahojte zienky 🙂 dnes som mala poradnu, babatko krasne narastlo, uz mame 280gramov...robil nam morfologicky ultrazvuk, vsetko je v norme, tak sa tesim 😵 mam vsak v moci bakteriu, tak pojdem na kontrolne vysetrenie a ked tam stale bude, bude to treba preliecit antibiotikami...buducu sobotu idem na 3D, tak uz sa neviem dockat 🙂

seba1
11. nov 2010

@anet2212 na to nemysli, budú OK
@brumca tak to ste krásne veľký 🙂 , morfologický ultrazvuk sa nerobí na 3D?

brumca
11. nov 2010

@seba1 no povedal, ze morfologicky ultrazvuk je v norme..tak neviem 🙂 ale idem aj na 3D 😉 neviem ci uplne kazda tehula chodi aj na 3D sono 🙂

seba1
11. nov 2010

@brumca nechodí každá a pokiaľ viem ani na morfologický ultrazvuk nie.

brumca
11. nov 2010

@seba1 no tak ja neviem, len som napsiala co mi povedal doktor 🙂 😀

bobora
11. nov 2010

tak sa nám posunu termín na 24.marca

seba1
11. nov 2010

@brumca však hlavné, že výsledok je dobrý 🙂
@bobora tak sa apoň skôr dočkáš drobčeka 🙂

mnamko
11. nov 2010

No ja som bola pre výsledky,mám ich dobré akurát kôli veku musím absolvovať genetické konzílium.