icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

kaktusik007
13. aug 2010

@st2 jo jo.... nech sa zahryzne poriadne 😉 - teraz si spominam, ze som mala spinenie aj pri malom, dva dni.... asi v 5tt... no a teraz tiez, asi den, len.... ehm... sak uvidime ako to dopadne 😉

prsky
13. aug 2010

@kaktusik007 a ty patris k tym nestastniciam, co dostali takmer hned MS? lebo ja som dostala az po 17m a keby neprisla, vobec by som sa nebola byvala hnevala.

@mirka7582 jaska...ja som len rada, ze nemusim hltat tabletky, lebo to ja desne nerada..ale co nespravime kvoli babatkam, ze ano 😉

mirka7582
13. aug 2010

@prsky jasne ja budem papat tabletky aby som uz konecne mala babetka 😀vsak ich mam ete pod srdieckom 😀

kaktusik007
13. aug 2010

@prsky my sme sa kojili vseho vsudy 14 dni, takze tak... 😒

a ty co? tiez april 2011?? 🙂 len 1 rok a 8 mesiacov a 4 mesiace je kapanek rozdiel 😀

matja
13. aug 2010

@prsky - aj ty sem patríš? Možno aj ja onedlho napíšem tú radostnú správu 😉

prsky
13. aug 2010

@kaktusik007 ja pri mojom cykle este netusim, ci to bude marec alebo april, ale skor to citim na april 😉 uvidime 4.9. my sa dojcime doteraz 🙂 inak ta obdivujem, to budes mat pomaly ako dvojcata 🙂 ako da sa to zvladnut, Lala je uz v tomto veku vcelku rozumna, ale predsa len sa este neoblecie, ani odplienkovanie nie je este 100% ja sa akurat obavam uspavania a noci, lebo sa dojcime aj v noci kazde 2-3 hodky a ked budu chciet obe naraz, tak neviem, ako budem lezat 😀

prsky
13. aug 2010

@matja pravdepodobne, este to oficialne nemam potvrdene a stat sa este moze hocico

kaktusik007
13. aug 2010

@prsky ja este stale som v tom ze v tom nie som 😀 😀 😀 az za tyzden to budem riesit... 😀

matja
13. aug 2010

@kaktusik007 - aj ty? wow, super 🙂

@prsky - myslíš, že sa ti podarí tandemové dojčenie? Ja som zvedavá, ako zareaguje moje dítko, vôbec nejaví známky odstavenia a ani si to neviem predstaviť, že by už nebol na prsníku 😅 Včera som ti v noci písala, že sa v noci budí 4 razy, dnes iba 2 😕 Ale neverím, že to tak zostane, to že spinkal bolo asi kvôli chorobe, bol už dosť vyčerpaný z vracania, dnes prehánky ☹

prsky
13. aug 2010

@matja no ine si nepripustam. zatial sa nejavi, ze by sa chcela odstavit a kedze nemam zatial ziadny problem, tak dojcim. a dojci sa teraz castejsie, asi trochu mliecka ubudlo. okrem toho sa mi tiez zda, ze je na odstavenie skoro, sak ona je taky cucajko 🙂

anet2212
13. aug 2010

ahojte, dakujem pekne za rady 🙂)) no dufam, ze bue vsetko ok, este musim zvladnut lietadlo ☹((

maahuliena
13. aug 2010

@nellie_
@mirka7582 ja beriem utroš až 3x2 😕 estrofem tiež 3x2 😕

mirka7582
13. aug 2010

@maahuliena kazda to inak berie 😀

maahuliena
13. aug 2010

@mirka7582 iný car, iný protokol 😉 😉

mirka7582
13. aug 2010

@maahuliena jasne 😀

st2
13. aug 2010

kocky dakujem vam za povzbudive slova, urcite to bude vsetko v poriadku, nic nesilnie tak je to ok, este raz dakujem a nehnevajte sa na mna ze aj s malej veci robim slona a hned stresujem a panikarim

maahuliena
13. aug 2010

@st2 vieš, my sa teraz budeme o to malinké stale báť... už to neskončí.. či bude srdiečko, či je v poriadku, potom pridu testy... a stale bude niečo... takže strach je prirodzený... musíme veriť, že všetko dobre dopadne..

st2
13. aug 2010

@maahuliena presne tak pises, a vsetko dobre dopadne urcite to viem 😉

mirka7582
13. aug 2010

@maahuliena
@st2 ano a potom sa tu budeme tesit 😀 ako nase ratolesti rastu atd. len treba verit ze vsetko dobre dopadne 🙂

jerryjanka
13. aug 2010

troška vam sem skočím - tešiť sa budete po každom uspechu, po každom pokroku a ubehnutom týždni, ale strach už budeme mať ako mamičky až do konca svojho života... 🙂

heveri35
14. aug 2010

dobre ranko vsetkym a pekny den 🙂

st2
14. aug 2010

dobre ranko

mirka7582
14. aug 2010

Dobre rannko dievcata 🙂 aku ste mali noc 🙂

st2
14. aug 2010

no taku nijaku 😒 ani dobru ale ani zlu, ale uz som o pol siedmej bola hore

mirka7582
14. aug 2010

☹ unas v lucenci bola velka burka ☹ do polnoci som behala na vc potom zas ma tlacilo brusko musela som na chrbat a ked som konecne zaspala o jednej sa strhla velka burka ☹ a uz o 6som bola hore potom som etse zdriemla a o 7ma mangel zobudil tak som bola zlostna ☹ 😠 ale uz je 😀
@st2 a ty ako prestala si spinit??

st2
14. aug 2010

@mirka7582 no u nas burka uz zacala nejako o desiatej vecer, ale zaspala som velmi rychlo
a spinit som neprestala, skor to zosilnelo na krvicku, ale krvacanie klasicke to nie je, iba vo vnutri to zostava a na nohavky sa to nedostane, netusim co to je fakt, robila som si rano test a bol tam zase len duch, teda slabulinka ciarka, tak fakt neviem, uvidim co sa bude diat, bolesti nemam ziadne

mirka7582
14. aug 2010

🙂 @st2 mozno mas menzes taky slabucky 🙂 to zeny mavaju take spinenie

st2
14. aug 2010

@mirka7582 mozno, ono je to tazko povedat, ved uvidime ako sa to bude vyvijat, nebudem kvoli tomu stresovat, lebo vsetko je aj tak vzdy tak ako ma byt a priroda si to zariadi sama
najviac ma aj tak trapi ze ciarka nesilnie, tak mozno aj preto to krvacanie

mirka7582
14. aug 2010

@st2 moze byt vsak uvidis co ti doki povie kedy ides?

st2
14. aug 2010

@mirka7582 az 23 idem
ved dovtedy sa moze este vsetko mozne stat aj ciarka zosilniet, aj mrcha prist, aj neviem co, tak lepsie bude pekne pockat a nic nerobit nasilu a za kazdu cenu