icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

veronnie
17. nov 2010

@smajka dakujem, ja verim, ze sa ukaze, lebo som jej/mu slubila, ze ked nam prezradi svoje tajomstvo, tak vyberieme s tatinkom nejake pekne meno 😀 a presne, ak bude chlapec, posuniem veci po malej dalej - akurat v januari znami cakaju dievcatko, tak aspon na zmar nevyjdu...
no ja dufam, ze to bude chlapec (uz pri malej som tvrdila, ze to bude chlapec, len mi to trochu nevyslo 😅 ), ale muz tvrdi, ze on robil dievca 😀 tak uvidime. mame v tejto generacii same dievcatka, tak by som celkom rada prastarkym dopriala aj vnucika 😉

helenka2
17. nov 2010

jeeeeeeeej akurat som zacitila prve kopnutie no konecne 🙂

mnamko
17. nov 2010

ahojky,
ja cítimporiadne pohyby od pondelka,je to suprové,zajtra idem na plodovku ,tak sa ozvem v piatok,zatial pa-pa

maahuliena
17. nov 2010

@veronnie držím palce, nech všetko dobre dopadne a aj drobec sa ukáže... tiež želám chlapčeka.. nech máte doma párik 😵 😵
@helenka2 😵
@mnamko držim palce na zajtra 🙂 😉

emmaelzer
17. nov 2010

@c.o.l.a ako som uz povedala, fakt si myslim, ze to nic nie je, len ten tlak citis, pretoze babo rapidne rastie, zistujes, ze ti aj narastlo viac brusko? Tiez nezabudni, ze babo sa tam aj hybe, takze moze obcas tlacit kade tade 😉

emmaelzer
17. nov 2010

@smajka a uz ste rozhodnuty ist na to 3d? Zistili ste, kde je to najlacnesjie? cim dalej, tym aj ja chcem zistit co to bude...uvidim, mam 2 tyzdne 20tt sono, a ked ich neprehovorim, aby mi to aspon tam ukazali, co babo ma, asi pojdem okolo januara na 3d

c.o.l.a
17. nov 2010

@emmaelzer No ja dúfam, že máš pravdu 🙂 . Posledný týždeň mi poriadne narástlo bruško, aspoň o 2 čísla 😀 . A strašne som sa rozožrala 😅 🤐 , najviac mi chutí večer a všetko možné... POMOOOOC

veronnie
17. nov 2010

@maahuliena 😵 dakujeme! hlavne, aby vysledky a merania dopadli dobre... pohlavie bude len taka ceresnicka 🙂

veronnie
17. nov 2010

@helenka2 super 😵 mna uz viac ako tyzden bombarduje, hlavne vecer alebo ked pocuje muzsky hlas 😅

veronnie
17. nov 2010

@c.o.l.a hmm, nic s tym asi nenarobime, lebo aj mne zacalo chutit a vecer sa musi predo mnou vsetko schovavat, lebo som jak nepricetna 😝 ale to hadam len teraz, ked babo tak rychlo rastie, neskor to dufam zas prejde a znormalizujem sa...

smajka
17. nov 2010

@emmaelzer - ahoj, chcem sa ta spytat, uz ti prisiel list na scan v 20 tt?
ja zacinam v piatok 20tt a este mi nic neprislo ☹ . ja si ti stale pripadam, ze na mna kazdy kasle -aj ked ty si ma minule ukludnila tym, ze druhorodicku chce midwife vidiet az po 20tt scane.
tiez ich budem prosit, aby mi povedali na 20tt scane a uvidim, ci uspejem 😀 . jedna indka, co s nou chodim plavat mi povedala, ze jej vo watforde pred rokom povedali na 20tt scane, ze bude mat dievcatko a aj jej to vyslo.
my na 3D pojdeme urcite. objednam sa tak o 2 tyzdne -ked budem v 22tt. nenasla som nic lacnejsie- tak pojdeme do toho my ultra baby do watfordu. manzel, ze co vymyslam, ked toto mame 10 minut od nas, tak som uz nehladala. 🙂
ako sa mate?

smajka
17. nov 2010

@veronnie - tak drzim palce k chlapcekovi 😉 . ja by som zase velmi chcela dievcatko - manzel by radsej druheho chlapca. tak manzel robil dievca ??? 😀 😀

emmaelzer
17. nov 2010

@smajka neboj, moja, oni na teba nezabudli, pre istotu vsak zavolaj midwife, a pripomen jej, ze by si uz mala mat to sono, niekedy v tom maju chaos..., no mozno ze vam to vo Watforde povedia, tu u nas neni sanca, uz som to skusala aj pri Elize....A kolko vas to vyjde to 3d? A nechces pockaj radsej ked budes okolo 26-28tt, vtedy uz ta tvaricka krasne je vidno, ja som bola s Elizou okolo 21tt a nebola este tak velmi vyvinuta...
Inak sme v poriadku.

emmaelzer
17. nov 2010

@c.o.l.a tak to nech ta ukludni, ze ja som tiez ako sud, moj muz si vcera prvy x vsimol, ze uz nie som v 12tt teho, sa len cudoval, ako mi to brucho zrazu narastlo....
Inak 6kg navyse....
Ale co uz, len nech su tie babatka v poriadku...

leanela
17. nov 2010

baby ja ked pozeram niektore fotky kociek v 30tt a ja mam v 20tt take iste brucho mam dost 😀 ale inak som este nepribrala skor schudla a nabrala naspet

mirka7582
18. nov 2010

dobre ranko zienky vitam nove tvaricky 😀

seba1
18. nov 2010

@mirka7582 dobré ránko, ja tiež vítam nové tehulky 🙂

zuzin78
18. nov 2010

@krisruska odpovedam ti na otazku, ci uz chodim na nejaku pripravu na porod, nie nechodim, popravde nemam na to cas, nemam kde nechat Sofinku,
pri porode som mala mladeho Korcoka, je super, mozem len odporucat. je ludsky, nie ako jeho otec, brr, keby on mal sluzbu tak uteciem, ten je sadista,. nastastie je uz na dochodku, tak zeny sa tesia.
bola by sranda, keby sme sa v porodnici stretli, ja budem zase ako pri malej behat v cervenej nocnej koseli, alebo v modrej, 😀 ja som ani ich kosele nechcela. a vlastne vtedy bola uplne preplnena porodnica, tak uz ani veci pre mna nemali, tak som rodila vo svojej koseli, 😉

seba1
18. nov 2010

@veronnie tak ty si takto ideš uplácať vlastné dieťatko 🙂 🙂 ? Tak daj vedieť.

mirka7582
18. nov 2010

@seba1 tak ako sa mas nechodim sem casto

seba1
18. nov 2010

@mirka7582 mám sa OK, len sa mi dnes stráášne nechcelo vstávať a ty ako? Pohyby? Bruško už máš nejaké?

nickuska
18. nov 2010

@luchar Jeeej, tak to mame spolocny termin,ako sa tak pozeram 🙂 Ja mam tiez pocit, ze to bude chlapcek 🙂 25.11. ideme na sono, tak uvidime, ci to bude tajnostkar este v brusku 🙂 Ty uz mas velke brusko, ked hovoris, ze ta krize z neho bolia? Mne sa praveze vyrovnala chrbtica 🙂)

zuzin78
18. nov 2010

@blcha ahoj, ja sofi nedavam sladkosti, ved na co, ju zbytocne prepchavat sladkymi vecami. my sme boli velmi prisny co kedy moze, ake jedlo, lebo ma nabeh na ekzemik, tak preto my to muslime sledovat este viac. sofi niekedy si da cokoladku, ale len jeden kusok, a ked je niekto na navsteve, tak ju nemoze krmit bez nasho vedomia, lebo vtedy zacnem byt velmi neprijemna. pre niektorych sme cudni, ze nedoprajeme dietatu sladkosti, a vselijake blbosticky, ale na co sa ma dvojrocne dieta napchavat hranolkami, hamburgerom, a stale len cokoladou? to niektory nepochopia, a tak si krmia svoje deti, ktore aj tak vyzeraju, maju dva roky a 18kg. ☹
verim, ze aj pri druhom to nejako ustrazime, ved uvidime. 😀

mirka7582
18. nov 2010

@seba1 ani mne sa nechcelo vsatvat manzel ma zobudil isiel k zubarovi .ci citim pohyby ano ,ale len take ako rybka kopkat este nekopkame ☹ ale si vytlaca maly zasran 😅 sem tam je to mechur sem tam vajecnik a lava strana to castejsie dostava 🙂 tak dufam ze kazdu chvilku zacne kopkat

nickuska
18. nov 2010

Ahojte baby, chcela by som vas poprosit o radu... Byvam v Martine, kde mam aj svojho lekara, ale posledny rok chodim na VS do Bratislavy, kde travim tiez pomerne vela casu. Neviem, ci by nebolo spravne, keby som aj v BA navstivila nejakeho lekara, kedze je mozne, ze babatko sa vypyta na svet tam. Pytala som sa viacerych znamych ale nejako mi nevedia poradit. Tak mozno tu niektora z vas je v podobnej situacii 🙂

mirka7582
18. nov 2010

@nickuska ahoj za opytanie nic nedas choj opytaj sa a uvidis co ti dr. povie ,alebo setricka

seba1
18. nov 2010

@mirka7582 Tak aspoň cítiš, že tam malé pracuje 🙂 a čo ťa nenechal spať, či chcel raňajky?, ja som si včera fajne schrupla, nemuseli sme sa nikam naháňať.

zuzin78
18. nov 2010

@nickuska Ahoj
ja som tiez z Martina,ale teraz byvam v NZ, ja keby som mohla, isla by som rodit do martina 😵

zuzin78
18. nov 2010

ahojte,
dneska male je uz hore, kope o sto sest, asi pocuje svoju sestricku, a chce sa toez zapajat do nasho zivota. 😀 😀
dnesk idem na interne, a zajtra rano do poradne, a verim, ze sa nam ukaze co to je, ja stale neviem, raz je to dievcatko a raz chlapcek. 😀 😀 😀

mirka7582
18. nov 2010

@seba1 nie ved vies chlap si nikdy nic nevie najst 😀 ano pracuje hlavne vecer ked manzel da ruku na brusko 🙂 ale nie vzdy je to tak su dni ked ho vobec necitim a vtedy panika 🙂my sme vcera zabijali tak makali mne dali volno tento rok ale bola som tam pri nich 😀