Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
jeeeeeeeej akurat som zacitila prve kopnutie no konecne 🙂
ahojky,
ja cítimporiadne pohyby od pondelka,je to suprové,zajtra idem na plodovku ,tak sa ozvem v piatok,zatial pa-pa
@maahuliena 😵 dakujeme! hlavne, aby vysledky a merania dopadli dobre... pohlavie bude len taka ceresnicka 🙂
@emmaelzer - ahoj, chcem sa ta spytat, uz ti prisiel list na scan v 20 tt?
ja zacinam v piatok 20tt a este mi nic neprislo ☹ . ja si ti stale pripadam, ze na mna kazdy kasle -aj ked ty si ma minule ukludnila tym, ze druhorodicku chce midwife vidiet az po 20tt scane.
tiez ich budem prosit, aby mi povedali na 20tt scane a uvidim, ci uspejem 😀 . jedna indka, co s nou chodim plavat mi povedala, ze jej vo watforde pred rokom povedali na 20tt scane, ze bude mat dievcatko a aj jej to vyslo.
my na 3D pojdeme urcite. objednam sa tak o 2 tyzdne -ked budem v 22tt. nenasla som nic lacnejsie- tak pojdeme do toho my ultra baby do watfordu. manzel, ze co vymyslam, ked toto mame 10 minut od nas, tak som uz nehladala. 🙂
ako sa mate?
@smajka neboj, moja, oni na teba nezabudli, pre istotu vsak zavolaj midwife, a pripomen jej, ze by si uz mala mat to sono, niekedy v tom maju chaos..., no mozno ze vam to vo Watforde povedia, tu u nas neni sanca, uz som to skusala aj pri Elize....A kolko vas to vyjde to 3d? A nechces pockaj radsej ked budes okolo 26-28tt, vtedy uz ta tvaricka krasne je vidno, ja som bola s Elizou okolo 21tt a nebola este tak velmi vyvinuta...
Inak sme v poriadku.
baby ja ked pozeram niektore fotky kociek v 30tt a ja mam v 20tt take iste brucho mam dost 😀 ale inak som este nepribrala skor schudla a nabrala naspet
dobre ranko zienky vitam nove tvaricky 😀
@krisruska odpovedam ti na otazku, ci uz chodim na nejaku pripravu na porod, nie nechodim, popravde nemam na to cas, nemam kde nechat Sofinku,
pri porode som mala mladeho Korcoka, je super, mozem len odporucat. je ludsky, nie ako jeho otec, brr, keby on mal sluzbu tak uteciem, ten je sadista,. nastastie je uz na dochodku, tak zeny sa tesia.
bola by sranda, keby sme sa v porodnici stretli, ja budem zase ako pri malej behat v cervenej nocnej koseli, alebo v modrej, 😀 ja som ani ich kosele nechcela. a vlastne vtedy bola uplne preplnena porodnica, tak uz ani veci pre mna nemali, tak som rodila vo svojej koseli, 😉
@blcha ahoj, ja sofi nedavam sladkosti, ved na co, ju zbytocne prepchavat sladkymi vecami. my sme boli velmi prisny co kedy moze, ake jedlo, lebo ma nabeh na ekzemik, tak preto my to muslime sledovat este viac. sofi niekedy si da cokoladku, ale len jeden kusok, a ked je niekto na navsteve, tak ju nemoze krmit bez nasho vedomia, lebo vtedy zacnem byt velmi neprijemna. pre niektorych sme cudni, ze nedoprajeme dietatu sladkosti, a vselijake blbosticky, ale na co sa ma dvojrocne dieta napchavat hranolkami, hamburgerom, a stale len cokoladou? to niektory nepochopia, a tak si krmia svoje deti, ktore aj tak vyzeraju, maju dva roky a 18kg. ☹
verim, ze aj pri druhom to nejako ustrazime, ved uvidime. 😀
@seba1 ani mne sa nechcelo vsatvat manzel ma zobudil isiel k zubarovi .ci citim pohyby ano ,ale len take ako rybka kopkat este nekopkame ☹ ale si vytlaca maly zasran 😅 sem tam je to mechur sem tam vajecnik a lava strana to castejsie dostava 🙂 tak dufam ze kazdu chvilku zacne kopkat
Ahojte baby, chcela by som vas poprosit o radu... Byvam v Martine, kde mam aj svojho lekara, ale posledny rok chodim na VS do Bratislavy, kde travim tiez pomerne vela casu. Neviem, ci by nebolo spravne, keby som aj v BA navstivila nejakeho lekara, kedze je mozne, ze babatko sa vypyta na svet tam. Pytala som sa viacerych znamych ale nejako mi nevedia poradit. Tak mozno tu niektora z vas je v podobnej situacii 🙂
ahojte,
dneska male je uz hore, kope o sto sest, asi pocuje svoju sestricku, a chce sa toez zapajat do nasho zivota. 😀 😀
dnesk idem na interne, a zajtra rano do poradne, a verim, ze sa nam ukaze co to je, ja stale neviem, raz je to dievcatko a raz chlapcek. 😀 😀 😀

@smajka dakujem, ja verim, ze sa ukaze, lebo som jej/mu slubila, ze ked nam prezradi svoje tajomstvo, tak vyberieme s tatinkom nejake pekne meno 😀 a presne, ak bude chlapec, posuniem veci po malej dalej - akurat v januari znami cakaju dievcatko, tak aspon na zmar nevyjdu...
no ja dufam, ze to bude chlapec (uz pri malej som tvrdila, ze to bude chlapec, len mi to trochu nevyslo 😅 ), ale muz tvrdi, ze on robil dievca 😀 tak uvidime. mame v tejto generacii same dievcatka, tak by som celkom rada prastarkym dopriala aj vnucika 😉