Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena ja radšej nechcem, aby boli traja v izbe, už teraz tam dosť blbnú, čo potom traja a poschod.postele moc nemusím, potom asi najstarší pôjde do hosťovskej, ale tu mám zasa pracovný kútik ja, potom neviem, no veď uvidíme, však byt nemáme malý, ako hovoríš ešte je času, aj dom môžeme postaviť do vtedy, kým pôjde malé do veľkej postele 🙂 .
Ahojte, tak Vy uz skoro vsetky viete koho nosite v brusku 🙂 to ja som troska terminovo pozadu takze este mam asi cas. Ale vcera som zacitila prve pohyby a bolo to uuuuuuuuuuuzasne, konecne nieco pozitivne, co ma predsa len optimisticky naladilo po celom mesiaci krvacania a spinenia, ktore uz nastastie tiez prestava klop klop.
@zlatik, prosim Ta, aky vnutorny rozmer ma vanicka, uz sa rozkukavam po kocikoch aj ja ale sa mi zdaju niektore vanicky mrnave...
@ivicka0502 jasne hlad je normalna vec v tehotenstve 😉 a teraz to prepuklo aj u mna, uz som sa radsej prestala pravidelne vazit, lebo som mala pocit ze co den, to kilo. A to som mesiac a pol na PN s kludovym rezimom a pohyb nesmiem ziadny ani prechadzky...tak si poctivo budujem tukove zasoby 🙂
@mirrinka som dostala aj zľavu z 239,90 na 231, nič závratné, ale aj to poteší, niekde predávajú vaničku + šporťák aj za 250 a ja mám za menej a aj vajíčko 🙂
@mirka7582 tak už, aby to bolo tu 🙂 , som sa pýtala Maťka, že či ma príde pozrieť do nemocnice, on, že jasné. Jurkovi priniesol do pôrodnice prvý darček - hrkálku, teraz banuje, že na to zabudol.
@mirka7582 treba si pospať, keď si unavená, ja som sa tiež zobudila neveľmi vyspatá, ale máme mať dnes návštevu večer - tak musím makať, chcem nakúpiť, navariť a napiecť - majú nám prísť kamaráti - manž.pár-ideme ich poprosiť, či by nám nešli za krstných. Ale miesto chystania, drepím len pri PC 😀 . Ostáva mi len dúfať, ešteže sú mobily, to muselo byť hrozné, byť v nemocnici a bez možnosti zavolať si.
@mirka7582 ja tiež planujem do toho 30tt mať nachystane všetko 🙂
už sa celkom teším na víked.. zajtra budem sice upratovať, no zato v nedelu nas čaka veľká oslava, naše krstniatko ma v nedelu 5 ročkov 😵 😵 x) Som mu dala urobiť origilnu tortu od kamošky.. tak dufam, že sa bude páčiť a hlavne aby bola chutná..
@maahuliena ano je to lepsie ako sa pechorit s velkym bruskom 🙂
@maahuliena super tak budete oslavovat 🙂 tak potom daj foto do albumu nech si chute narobim 🙂
@mirka7582
@maahuliena pekné plány, my asi pôjdeme zajtra na návštevu, aspoň nemusím zasa variť! Neveľmi ma to baví.
@mirka7582 ja sa dosť inšpirujem aj tu na koňovi čo sa týka varenia. To s tou lenovosťou mi ani nehovor, so mnou je to totálna bieda 😖 . Ja mám pocit, že ma bavia veci len čo sa týka bábätka, nič ostatné so mnou nehne, aj do upratovania som sa pustila až teraz keď má prísť návšteva a to som už chcela robiť v pondelok, hrozné so mnou, asi musím častejšie volať návštevy, poom to tu budem mať vzorné.
no baby nie ste sami 😅 😅 ...
. ja teda varím, skoro každy deň, zriedakedy ostane aj na 2 dni navarené. Moj manžel toho zje, ehm 😕 🙄
Ja dnes robím burgynu v trojobale (niečo ako rybie prsty) a zemiakovu kašu. Dufam, že bude aj na zajtra. Tiež ma to nebaví stale vyvarať 😒 upratovať ma však baví. to je moja choroba 😀
@maahuliena ved toto a ked pridu na svet nase deturence ach jaj to by som si aj ja dala rybie prsty
@mirka7582 to nebude ani upratané ani navarené.. teda zo začiatku 😀 😀
@maahuliena my chodíme raz do týždňa s mužom na menu a tam vždy stretneme tri mamičky s kočíkmi - oni chodia každý deň, to sa niekto má 🙂
@maahuliena 😀 😀
@seba1 fiha to sa niekto ma 😲

@zlatik mne sa páči ten čisto tmavo fialový 😉 ten link čo si dala mi nejako nejde otvoriť,skús ešte raaz,lebo tam vypisuje nejakú chybu ...a ako sa manipuluje s tým predným kolieskom? tie trojkolky bexy sa mi páčia viac ako štvorkolky