icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

pippi84
19. nov 2010

Ahojte, prosim vas, ma niektora z vas tabulku detskeho oblecenia? myslim tie cisla pre dany mesiac ... 58, 74 atd
neovladam to vobec, dakujem

brumca
19. nov 2010

@pippi84 ahoj 🙂 myslis takuto tabulku? 😉

maahuliena
19. nov 2010

@brumca parada.. akurát aj ja som ju hladala 😅 😅

brumca
19. nov 2010

@maahuliena som rada, ze som pomohla, ked som nasla tuto tabulku, tak som si ju hned ulozila do PC 😀

drobec490
19. nov 2010

@brumca super pomoc diky 😉

blackberry
19. nov 2010

@drobec490 presne, to obalovanie je utrpenie, ale potom sa na vsetko zabudne 🙂 Dobre zajtra pokup, urob si radost a nezabudni sa nam pochvalit 🙂

zlatik
19. nov 2010

@brumca
Kupila som trojkombinaciu aj s autosedackou, sietkou proti hmyzu, slnecnikom a plastenkou za 362€ v cene uz su aj nanozniky na vsetky tri casti kocika 🙂

zlatik
19. nov 2010

@timejkaa Ten kociar som videla nazivo, je to riadny designovy kusok, len ta poloha v lahu je hrozna, nechapem kto vymyslel kociky kde ma dietatko pokrcene nozky a este dohora, dakujem pekne keby som tak mala spat 😒

timejkaa
19. nov 2010

@zlatik vo vaničke myslíš?

brumca
19. nov 2010

@zlatik dakujem 🙂 tak to je super cena...musim si ho ist obzriet niekde do obchodu, lebo som ho nazivo este nevidela...ale sa mi zacal velmi pacit...myslis teda, ze aj ta sportova verzia je v pohode, lebo vacsinou pri kombinaciach byva kamen urazu...a nase babatka uz v zime budu pravdepodobne v sportakoch, tak aby sa tam zmestili 😀 zacala so mstudovat tu temu o Bexe, ale je tam toho velaaa...

danka86
19. nov 2010

A ten kocik, BEXA sa da kde v BA pozriet, vie mi niekto poradit?

zlatik
19. nov 2010

myslim v sportaku - na druhom obrazku to vidiet
Na toto by som si dala pri kociku pozor, mala som raz od kamosky pozicany Quinny Buzz, tie na pohlad vymakany kocik ale manipulovalo sa s nim priserne a presne ako pri tom Stokke sa v sportaku nedalo lezat rovno

zlatik
19. nov 2010

@brumca Moj Viktorko ma 2,5 roka a sportak mu je stale dobry. Davam ti tu blizsie rozmery sedacky v sportaku :
rozmery: dĺžka opierky 45 cm, šírka sedadla 35 cm, dĺžka sedadla 25 cm, dĺžka opierky nôh 25 cm, hmotnosť 4,5 kg

brumca
19. nov 2010

@zlatik dakujem, si zlata 😉 🙂 no fakt nad nim uvazujem, dufam, ze aj nazivo sa mi tak bude pacit 😵 este som v tej teme cosi citala o tom, ze tam dobre nesedi nanoznik na sportovej casti, nevies ako to je, ktosi tam vymyslal nejake zlepsenia 🙂 a este jedna vec, ze ci dobre drzi ta vanicka na konstrukcii, lebo sa tam nejaky chlapik stazoval, ze to nesedelo dobre, ale ostatne baby pisali, ze im to drzi pevne 🙂

brumca
19. nov 2010

@zlatik este k tym rozmerom sedacky, tak ta sirka je fakt dobra, zatial som na sportovych nasla max. 33cm a aj ta dlzka vyzera byt fajn 😉

zlatik
20. nov 2010

@brumca Vanicka drzi na konstrukcii uplne pevne, mozno ju zle ten pan nasadil. Uz je to moj stvrty kocik, tak som vyberala kocik tak, aby nemal ziadne minusy ktore mali moje predosle kociky. Co sa tyka toho nanoznika na sportovej casti, tak ked je dietatko v lahu, tak po bokoch nanoznik uplne neprilieha ku konstrukcii, ale pozerala som ako si to vylepsila ta kocka v teme Bexa a ja si to spravim takto tiez. Ale ja pouzijem gumku a zatvaranie ako sa pouziva na niektorych sportovych kabelkach, potom dam fotku 😉
Keby som to mala zhrnut, tak najvacsie vyhody su:
- velke kolesa, s ktorymi prejdes po kazdom terene
- moznosti preklikavat vsetky casti v smere aj protismere jazdy
- regulovatelna podlozka vo vanicke az takmer do sedu
- v sportaku dietatko moze lezat uplne rovno bez ohybania noziciek
- nanozniky na vsetky tri casti v cene
- velka a priestranna vanicka a tiez sportak

pippi84
20. nov 2010

@brumca perfektne, dakujem 😉 😅

brumca
20. nov 2010

@zlatik dakujem velmi pekne za vsetky informacie 🙂 😵 urcite pomozu pri rozhodovani 😉

mirka7582
20. nov 2010

zienky moje 😒 male je take lenive ze hruza pred vcerom dobre ze z bruska nevskocilo a vcera a dnes ani neviem ze ho mam az ma panika chyta 😕 ah jaj

drobec490
20. nov 2010

@mirka 7582 🙂 no tak to ja o mojom zatila viem stale lebo sa tak strasne huzdi 😀 😀 no a samozrejme hlavne vecer ked ja chcem spat 🙂

brumca
20. nov 2010

ahojte 🙂 tak ja o mojom babatku viem ako kedy...niekedy aj pol dna nic a potom citim take bublinkovanie...mozno ho preto menej citim, lebo ze mam placentu vpredu...dnes som bola na 3Dsone, tak mi to hovoril doktor 🙂 a dozvedeli sme sa aj krasnu spravicku, ze cakame dievcatko 😀 😵 😵 som velmi rada, ze sme sli na to sono, bolo to uplne uzasne, nadherny zazitok na cely zivot 😵 malinka babika v brusku riadne vyvadzala 😀 krasne nam vytrcila ritku a ukazala aj co ma medzi nozkami 😵

brumca
20. nov 2010

@mirka7582 ahoj 🙂 a ja som si hovorila, ze nase babatko je aky lenivec, ze nekopka...a ked som to dnes na tom sone videla ako sa vkuse hybe, tak som neverila vlastnym ociam 😀 stale cosi robila rucickami, kyvala nimi, hrala sa s pupocnou snurou, chytala si cielko a usko 🙂 potom si tam hopkala nozickami, no ma sa tam veselo 🙂

drobec490
20. nov 2010

@brumca jeeej tak to gratulujem 🙂 🙂 tak to muselo byt krasne cipana,ja uz sa neviem dockat utoroka dufam ze tiez bude hore a uvidime to co chceme vidiet 😉 😉

brumca
20. nov 2010

@drobec490 ahoj 🙂 bolo to uplne uzasne a nadherneee 🙂 😵 akurat pridavam fotocku nasej babiky do albumu 🙂 drzim palce, nech sa aj vam ukaze vase miminko 😉

maahuliena
20. nov 2010

@mirka7582 klud, v tvojom tt mala moja mala dni, kedy kopala ako o zavod a potom 3 dni no ledva ledva sa tam pohmyrila aj to som sa moc sustredila.. no a ako si pekne pribera na váhe, už ma väčšiu silu. Preto ju teraz už citim pekne a su to pekne a silné kopance.... 😉
@brumca juuuuuuuuuuuuuj, gratulujeeeeeeeeeeeem k princeznej 😵 😵 😵 😵

brumca
20. nov 2010

@maahuliena dakujeeeem 🙂 a aj ja tebe gratulujem k dceruske 🙂 😵 😵

maahuliena
20. nov 2010

@brumca ou, dakujem.. 😉 aj Ti hovorili kolko už váži? 😉

brumca
20. nov 2010

@maahuliena ano nasa mala babika ma 350gramov, minuly tyzden ked som mala poradnu vazila 288gramov 🙂 aj nam zase vsetko pomeral, poukazoval...no tesili sme sa ako male deti 😀 aj teraz len kazdu chvilku kukame videa zo sona a fotocky 🙂

maahuliena
20. nov 2010

@brumca no to verim, že sa tešíte 😀 😵 ja by som to tiež stale pozerala 😵 ved je to radosť.. 😵 inak pekná vaha malinkej 😉 a nahodou Ti nepovedali iný termín? 😉

brumca
20. nov 2010

@maahuliena tak najprv som mala podla toho prveho sona termin 6.april, a podla poslednej menstruacie mam 11.april 🙂 dnes hovoril, ze to vychadza na 10.april 🙂 ja som narodena 29.aprila, budem mat nadherny darcek 😵
pridavam fotku nasej babiky 🙂