Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@brumca parada.. akurát aj ja som ju hladala 😅 😅
@maahuliena som rada, ze som pomohla, ked som nasla tuto tabulku, tak som si ju hned ulozila do PC 😀
@drobec490 presne, to obalovanie je utrpenie, ale potom sa na vsetko zabudne 🙂 Dobre zajtra pokup, urob si radost a nezabudni sa nam pochvalit 🙂
@zlatik dakujem 🙂 tak to je super cena...musim si ho ist obzriet niekde do obchodu, lebo som ho nazivo este nevidela...ale sa mi zacal velmi pacit...myslis teda, ze aj ta sportova verzia je v pohode, lebo vacsinou pri kombinaciach byva kamen urazu...a nase babatka uz v zime budu pravdepodobne v sportakoch, tak aby sa tam zmestili 😀 zacala so mstudovat tu temu o Bexe, ale je tam toho velaaa...
A ten kocik, BEXA sa da kde v BA pozriet, vie mi niekto poradit?
@zlatik dakujem, si zlata 😉 🙂 no fakt nad nim uvazujem, dufam, ze aj nazivo sa mi tak bude pacit 😵 este som v tej teme cosi citala o tom, ze tam dobre nesedi nanoznik na sportovej casti, nevies ako to je, ktosi tam vymyslal nejake zlepsenia 🙂 a este jedna vec, ze ci dobre drzi ta vanicka na konstrukcii, lebo sa tam nejaky chlapik stazoval, ze to nesedelo dobre, ale ostatne baby pisali, ze im to drzi pevne 🙂
@brumca Vanicka drzi na konstrukcii uplne pevne, mozno ju zle ten pan nasadil. Uz je to moj stvrty kocik, tak som vyberala kocik tak, aby nemal ziadne minusy ktore mali moje predosle kociky. Co sa tyka toho nanoznika na sportovej casti, tak ked je dietatko v lahu, tak po bokoch nanoznik uplne neprilieha ku konstrukcii, ale pozerala som ako si to vylepsila ta kocka v teme Bexa a ja si to spravim takto tiez. Ale ja pouzijem gumku a zatvaranie ako sa pouziva na niektorych sportovych kabelkach, potom dam fotku 😉
Keby som to mala zhrnut, tak najvacsie vyhody su:
- velke kolesa, s ktorymi prejdes po kazdom terene
- moznosti preklikavat vsetky casti v smere aj protismere jazdy
- regulovatelna podlozka vo vanicke az takmer do sedu
- v sportaku dietatko moze lezat uplne rovno bez ohybania noziciek
- nanozniky na vsetky tri casti v cene
- velka a priestranna vanicka a tiez sportak
zienky moje 😒 male je take lenive ze hruza pred vcerom dobre ze z bruska nevskocilo a vcera a dnes ani neviem ze ho mam az ma panika chyta 😕 ah jaj
ahojte 🙂 tak ja o mojom babatku viem ako kedy...niekedy aj pol dna nic a potom citim take bublinkovanie...mozno ho preto menej citim, lebo ze mam placentu vpredu...dnes som bola na 3Dsone, tak mi to hovoril doktor 🙂 a dozvedeli sme sa aj krasnu spravicku, ze cakame dievcatko 😀 😵 😵 som velmi rada, ze sme sli na to sono, bolo to uplne uzasne, nadherny zazitok na cely zivot 😵 malinka babika v brusku riadne vyvadzala 😀 krasne nam vytrcila ritku a ukazala aj co ma medzi nozkami 😵
@mirka7582 ahoj 🙂 a ja som si hovorila, ze nase babatko je aky lenivec, ze nekopka...a ked som to dnes na tom sone videla ako sa vkuse hybe, tak som neverila vlastnym ociam 😀 stale cosi robila rucickami, kyvala nimi, hrala sa s pupocnou snurou, chytala si cielko a usko 🙂 potom si tam hopkala nozickami, no ma sa tam veselo 🙂
@mirka7582 klud, v tvojom tt mala moja mala dni, kedy kopala ako o zavod a potom 3 dni no ledva ledva sa tam pohmyrila aj to som sa moc sustredila.. no a ako si pekne pribera na váhe, už ma väčšiu silu. Preto ju teraz už citim pekne a su to pekne a silné kopance.... 😉
@brumca juuuuuuuuuuuuuj, gratulujeeeeeeeeeeeem k princeznej 😵 😵 😵 😵
@maahuliena dakujeeeem 🙂 a aj ja tebe gratulujem k dceruske 🙂 😵 😵
@brumca ou, dakujem.. 😉 aj Ti hovorili kolko už váži? 😉
@maahuliena ano nasa mala babika ma 350gramov, minuly tyzden ked som mala poradnu vazila 288gramov 🙂 aj nam zase vsetko pomeral, poukazoval...no tesili sme sa ako male deti 😀 aj teraz len kazdu chvilku kukame videa zo sona a fotocky 🙂
@brumca no to verim, že sa tešíte 😀 😵 ja by som to tiež stale pozerala 😵 ved je to radosť.. 😵 inak pekná vaha malinkej 😉 a nahodou Ti nepovedali iný termín? 😉
@maahuliena tak najprv som mala podla toho prveho sona termin 6.april, a podla poslednej menstruacie mam 11.april 🙂 dnes hovoril, ze to vychadza na 10.april 🙂 ja som narodena 29.aprila, budem mat nadherny darcek 😵
pridavam fotku nasej babiky 🙂

Ahojte, prosim vas, ma niektora z vas tabulku detskeho oblecenia? myslim tie cisla pre dany mesiac ... 58, 74 atd
neovladam to vobec, dakujem