Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena a vy kolko vazite? 😉 pozeram, ze mate dve mena pre dievcatko zatial vo vybere, nam sa tiez pacila Natalka...u nas teraz vyhrava Nelka, uvidime ci to vydrzi 🙂
@brumca jeej, no nadherne babatkoo 😵 😵 Ako si tam ležinka, jaaj 😵 😵
Ja som bola na sone vo štvrtok. To som bola 20+5 a malá važila cez 380gr. Takže mne sa termin tak pohybuje okolo toho 2.4 🙂 a to ma moj manželik narodneninky.. a ja mam 7.4 😵 😵 tak to bude najkrajší "spoločný" darček, aký by sme si kedy mohli dať a želať 🙂 🙂 S tými menami to bude ťažšie... zvažujem viacere.. aj Laura je pekné... no bude to nadlšie vyberanie 😅 😅 😅
@maahuliena dakujem 😀 ja som sa uz zacinala bat, ze ci je vsetko v poriadku, lebo moc necitim jej pohyby a fakt som nechapala, ked som ju videla, co tam vsetko stvara 😅 aj vy uz mate krasne gramiky 😵 no urobili ste si najuzasnejsi darcek na svete 😵 😵 Lauru sme mali aj my vo vybere, mame podobny vkus na mena 🙂
@brumca v utorok mam poradnu a poobede aj 4D..no tak u nas je tiez nelka..a adelka ano je malo pouzivane aj preto som ho chcela ale paci sa mi uz roky 😉 joj velmi sa tesim ked pozeram na tie tvoje fotky naozaj oplati sa tam ist a dufam,ze aj to pohlavie sa uz dozvieme,lebo manzel je uz nedockavy 😀 😀
@drobec490 urcite sa tam oplati ist 🙂 vsetko nam doktor krasne poukazoval, poratal prsteky, skontroloval hlavicku, srdiecko, stehennu kost, ukazal nam kde ma mocovy mechur a tak 😵 moj drahy sa tam usmieval ako slniecko 😵 velmi tuzil po dievcatku a aj stale hovoril, ze to bude dievcatko, tak mu to vyslo..ja som mala pocit, ze to bude chlapcek 😅 budem zvedava na utorok, co nam napises, ze ci sa ukazalo vase babatko 🙂
ja som tiež mala silný tušák že to bude u nas chlapček 😅 😅
Pri prvom tehu som mala od začiatku pocit, že to bude baba, aj mi to vyšlo, teraz neviem, nemám ani kedy na to myslieť. Manžel je presvedčený, že to bude zase baba, aj keď by veľmi chcel syna, tak uvidíme. Mne je to v podstate jedno, ale skôr si predstavujem ďalšie dievčatko ako chlapca.
Ahojte
vidim, ze sa to tu rozbehlo s utz a vela z vas uz vie co caka 🙂 To su super spravicky, my sa uz nevieme dockat. V utorok mam poradnu s utz ale moc neverim, ze sa tam nieco ukaze, no ale potom v sobotu mame 3D, a to uz neodidem kym mi nepovedia co sa v brusku skryva 🙂
Pri prvom som bola presvedcena, ze chalan aj to vyslo 🙂 teraz netusim. NAjprv som myslela ze baba, lebo mi bolo zle, teraz ma chlap presviedca, ze on len chalanov robi 😀 tak uvidime.
Caute kocky, mate niektora skusenost s krvnymi testmi na urcenie pohlavia dietata?? Zevraj sa daju robit uz od 2.mes.
@maahuliena - my budeme tiez taky aprilovy ako vy. manzel je 3.4 a ja 8.4 a mimi by malo byt 15.4., ale cisarskym o tyzden skor, takze okolo 8.4. 😀 natalka sa mi strasne pacila, ale uz mame v rodine, tak nebude 🙂
@brumca uzasne fotecky je to fakt krasne teraz sa tam budem tesit este viac musi to byt super zazitok 😉 a nelka je pekne meno teraz dost popularne tusim ale pekne 😉my ak budeme mat dievcatko tak bude asi Tereza 😉
my sme doma marodi ja som trocha prechladnuta uz je to celkom dobre medik a citron zabera no ale eliska chudatko mala vcera vysoke teploty a z nich asi vracala aj v noci teplotovala teraz je celkom ok dufam ze uz jej nebudu stupat a dnes uz bude dobre ked nie zajtra pojdeme doktorke 😝
babulky prajem vam prijemnu nedelu
@maahuliena ano asi vela spinka 😀 mno vecer ked som zaspavala tak ma kopkalo 😉
inak pekny den a vikend vam prajem tehulky 😵 tym, ktore tento tyzden caka poradna zelam same dobre spravy a tym, ktore uz maju poradnu za sebou gratulujem!!!

@brumca Jeeeej gratulujem k dievcatku. Krasna fotka, nadherne ju vidno, to si chytala usko?