Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@zlatik uff, tak to som si ani nevšimla že to je s tým ležaním v Xplory také zlé 😕
@brumca gratulujem k malej krásavici 🙂 Nela je krásne meno.. A teraz je síce po celom dosť v móde, ale poznám aj Nely ktoré už majú niekoľko krížikov.. Napríklad moja babka je Nela 😀
A má výhodu.. Ako povieš /opak zmenšeniny, nepamätám si jak sa to volá :D zveličenie? / od Nely? Jedine Nela 😀
Teraz mi ináč napadlo keď hovorím o menách čo sú v móde.. Viete si predstaviť domov dôchodcov o 60 rokov? Jessica, Chiara, Orlando? 😀 otočí sa polka domovu dôchodcov na Jessicu podľa mňa 😀
Ahojte, aj ja sa pripajam.. Boli ma tak nizko, az kde mam nohavicky.. a citim to hlavne, ked sa viac namaham.. Zajtra mam poradnu, tak sa na to opytam..
dobre ranko zienky tak ako ste vikendovali 🙂)
@mirka7582 My sme pri treťom mali dosť ťažký výber, tých, čo sa núkajú po prvom zamyslení sme vyčerpali pri prvých dvoch deťoch, ale teraz podlšom zamyslení sme sa zhodli s mužom na našich priateľoch. Ja mám poradňu nabudúci týždeň, povedali mi, že veľkú, neviem, čo to znamená. Mňa bude určite aj od spodu kvôli tej mykóze, zdá sa mi, že mi neprešla 😖 . A mám problém aj s povlakom na jazyku - toto som doteraz nepoznala.
@mirka7582 ja mám taký súvislý povlak na strede jazyka aj to cítim, je to nepríjemné a nepekné, sa bojím dať mužovi aj pusu, no a kvôli mykóze aj tak sa moc k sebe nemôžeme mať 😖. To ukážem aj gyn.,aj keď neviem, či mi ona dá na to niečo, ale mohla by, podľa mňa to súvisí s tehot. Tie bodky ťa bolia?
Ahojte, tak ja som nemala vikend podla svojich predstav 😢 mne bolo zle cele dva dni, som len fucala ako keby som mala nadvahu 100kg! som si aj poplakala 🙄 zle sa mi dychalo, mam strasne nizky tlak, aj dnes rano, som myslela, ze budem mat kolaps, moj tlak ze 96/66 fuuuuhaaaa, tak popijam silnejsiu kavu, ale nechuti mi mi vobec. neviem co ine by som si mala dat. uz aby sa to pocasie zmenilo.
Babenky, v tejto nasej faze teho krvny obeh sa zdvojnasobuje, teda aj zataz na nase srdiecko, preto je mozne , ze citite tocenie hlavy, a tiez zavrate. Tiez nie su ojedinele krv z nosa...Takze sa treba setrit, vstavat zo stolicky alebo s postele opatrne a ked sa da, ist si zacvicit jogu alebo pilate, alebo plavat
@maahuliena ajojček gratulujem ku krásnym gramíkom 🙂. Ja čakám asi malého obríka lebo má cez 430 g 🙂 . Nieje to trošku moc? 🙂. Termín mám ako ty na 2. 4. a zatial sa to nemení ale mám tušenie že to môže byť aj skôr ak je ťažšie 😅 . Uvidíme 🙂. Držkajte sa 🙂.
@matyasovsz pekny maco ja som zvedava na mojho zajtra mam poradnu

chcem sa opytat ci vas niekoho boli ani nieze v podbrusku, vcera ma bolelo tam, ako mam jazvu od cisaraku, ale dnes ma boli uplne dole ako uz su nohavicky 😀 v utorok mam poradnu opytam sa na to, ale asi to bude len roztahovanie svalov abo co, no dost ma to boli, vkuse 😠