Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@mirka7582 Tak potom napíš koľko malo tvoje 😉 . No, a keď sme pri váhe tak ja som pribrala 9 kg! 😅 Inak som stále strašne chudá veď som aj celý život bola ako trieska a teraz mi sestrička povedala že, " to je dosť" 😕 ... Hm, tak som jej povedala že konečne aj ja raz v živote môžem povedať že som pribrala... Mne sa to tak nezdá, veď mi vyskočilo len bruško ktoré sa tlačí do predu a boky mám také ako som mala.... 🙂 No, je to zaujímavé 😀 . Hurá priberať 🙂... Bolo by dorbé keby sme si sem napísali koľko sme ktorá pribrali 🙂.
@matyasovsz juj moja ja som pribrala 5kg ale to uz aj spripravou na umele a stoho som dva mesiace skoro lezala 😀 ,lebo som spinila . mno aj mne vyskocilo brusko a som rada ze do bokou to nejde. napisem ak mi povie ovsem ,lebo idem 1decembra na velke sono 🙂 dufam, ze mi bude robit sono
Ja som zas na poslednej poradni v piatok mala zas o 2,5 kila menej, dokopy od zaciatku mam o 5 menej... Ale nevadi, je zo mna kde uberat 😀
ja som zatial pri poslednej poradni mala o dva kila viac uvidime kolko to bude zajtra 😉 ale tiez mam toho dost takze som rada ze to nieje az tak vela 😀
Ahojte, ja som zatiaľ pribrala len 1-1,5 kg. Dúfam, že sa to už rozbehne a trošku priberiem. 😉
Vidim, ze temou su kila. Ja som sa dnes postavila na vahu a skoro som odpadla. Uz mam na sebe 7 kil ☹ a kde je este koniec?! Zda sa mi, ze vsetko je ale viac menej na brusku... , ktore mam fakt velke! Ked sa porovnavam s ostatnymi babami, co sme priblizne v rovnakom tyzdni, tak mi je z toho az do placu... ☹
@mirka7582 @mnamko presne to iste som brala aj ja, ked som bola niekedy zac. oktobra chora. paralen po polovickach asi 2x denne
@matyasovsz ja som pribrala asi 4kg, to asi v priebehu 1 mesiaca, lebo dovtedy ked mi byvalo zle som bud nic nepribrala, alebo este aj schudla 😒 pri mojej vahe 50kg som rada za kazdy gram co priberiem, som sa bala zo zaciatku, aby sa babatko udrzalo. tak dnes 54kg a dufam, ze sa vysplhame nad 60. 😎
@dominika1988
ano, to bude tym, ucitis ich neskor.
Ja som zatial pred mesiacom na poradni pribrala 5kg,uvidím budúci týždeň,v pondelok idem na mrfologické sono a v stredu 1.12.na poradňu?teraz nemusím prísť nalačno tak som zvedavá čo bude robiť
@dominika1988 - Ahoj aj ja mam placentu v predu a citala som taky clanok, ze taketo zeny zvyknu citit pohyby vacsinou neskor...takze mozme byt kludne...my budeme pekne vidiet ked bude kopkat 😉
@dominika1988 - no vidis 🙂 mozno coskoro pocitis aj pohyby...nam bude vraj viacej vidno, ked bude vacsie ako sa tam hybe a budeme mat kopce na brusku od nozicky, rucicky.... 🙂 Moj muzik sa na to chysta ako maly, ze si odfoti...no...som zvedava 😅 xi xi Aspon nebudeme mat take bolesti pri pohyboch, akoby nam mimi tlacilo na pecen, alebo creva.....vsetko ma svoje vyhody aj nevyhody. Hlavne, ze ste v poriadku 😉
@dominika1988 😀 presne to som mu na to povedala aj ja!
ahojte
dneska som bola na velkom sone, vsetko je ok, malinke sa hybalo o sto sest, ale zatial nevieme co to je. neukazalo sa . 😉 rozmyslame, ze pojdeme aj na 3D ultrazvuk, to uz bude moct ist aj mm dnu s dcerkou, teraz ich dnu nepustili, lebo tam boli aj ine zeny. dcerka plakala,ale mna vybavili rychlo, tak moc nemusela plakat.
u nas stale prsi, vsade je vela vody. otras. ☹
@dominika1988 ja som uz videla par takych fotiek cvaknutych mobilom od kamosiek....(pohlad zhora) normalne taky pukel na jednu stranu brucha 😀 sak uvidis 😉
ahojte baby prosim vas doktor mi v kolonke placenta dal skratku ze AC neviete co to znamena? 🙂
@dominika1988- aj tu ma daika 1114 podobne foto....dufam ze nevadi, ked ti poslem link 😅
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/dadika1114/a...
Ja uz by som radsej chcela niekedy citit tie pohyby, aby som vedela, ze je tam.....to vecne cakanie do poradne ma ubija niekedy ☹
@buburka veru presne tak, aj ja mam placentu na prednej strane a doktor spominal, ze budem pohyby citit neskor.. ale citim uz take jemne steklenie, najma ked stojim s nakupom v rade pri pokladni, tam sa mi to deje pravidelne 😀
@blackberry - jeeej....malej sa zda asi vysoka cena, alebo vytahuje penazenku 😀

Ahojky aj ja som mala na poslednej poradni nízky tlak 90/60aj sa bála sestrička mi brať kv aby som neodkvecla,ja som zas od včera nachladnutá mám nádchu ako ďas,čo ste vtedy brali?ja som volala doktorke či si môžem dať pol paralenu lebo ma bolí hlava tak povedala že môžem,takže sa idem kurírovať.U ns je tak škaredo,strašne prší.