Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte holky ako sa mate?
ako citam chystate sa na 3D ultrazvuk, aj my rozmyslame, len musime nieco najst v Zamkoch
@kaktusik007 jasné, ja to tak tiež beriem, jednoducho sa mi nepáčia také vyjadrenia ako mala tá pani, takže to zatiaľ u vás vyzerá na chlapca, v takom prípade sa podľa mňa deti lepšie zahrajú, keď sú rovnakého pohlavia(ale ani pri rôznom sa to nevylučuje) a ten vekový rozdiel, ten bude pre nich super. Ako to zvládaš s bruškom a bábätkom?
@seba1 my sa mame ok, sofi je teraz ok, len v noci sa jej nieco snivalo, tak stale bolo pri mne, malinke v brusku kope, ked pocuje sofinku a manzela. asi sa chce s nimi hrat ,ked su spolu.
teraz varim, od rana beham po dome ako sialena 😀
ani sa mi nechce verit, ze uz polovicu tehotenstva mam za sebou, 😉 strasne to uteka.
ahojte kocky ..tak pridam nejake foto dufam ze sa mi to aj podari 😉
dievcata pripajam sa k vam..aj nas to caka v apríli. 🙂
baby poradte mi ako mam dat take kratke video do fotoblogu lebo mi to nejako nejde 😒
@seba1 no.. tak zvladam tak nejako pomaly 😀 ale je to daleko lepsie, ono ja som do 15tt bola na tom fakt dost blbo co sa tykalo unavy, len by som spala... a to ked maly spi 30 minut bezne, tak to mi samo nestacilo, tak som bola nervoznejsia a unavenejsia este viac.... ale nastastie to uz preslo 😀
teraz je to v pohode, len sa ho snazim moc nenosit, ono ani nejako extra nevladzem... a on obcas veselo lubi kopkat, a stavat sa, no a vysvetluj mu ze v brusku ma surodenca 🙂
@zuzin78 to nas zaspava s mm uz hoooodne dlho... ale je pravda ze ja som kojila vseho vsudy 14 dni.... ale aj tak sa bojim, ze ked na tych par dni budem prec, ci ma vobec este spozna 😨
@seba1 ani my nevieme, co to bude. 6.12 je daleko a ak ani tam nepovie lekar, tak aj dlhsie 😔
preto som zacala vymyslat nad tym 3D. tak to je super, ze sa ti to podarilo takto vybavit, mne sa zda, ze nemaju zmluvu s apollo, takze pre nas to nie je. ale dakujem za informacie, pozriem este hlohovec, trnavu tam by som este obetovala cestu. aspon si urobime vylet 😉
@kaktusik007 možno keby si bola na nadštandarde, že by ste mohli byť spolu celá rodinka, nie? Snáď kopančeky takého malého nenarobia takú galibu, keby mal o rok viac, to by bolo v tomto horšie, takže máš kopančeky zvonka aj z vnútra. No ono je to obdobie zvýšenej únavy našťastie za nami 🙂 .
@seba1 ano, mozno nadstandard by siel, lenze to by bolo 40€ na den (ak by tam chcel byvat aj manzel a aj malinky) no a ono si viem predstavit asi lepsie kam minimalne 200€ dat.... 😒 ale aj to je riesenie... len podla mna je to zbytocne, ja som spokojna bola aj s normalnym vybavenim izieb 😀
@pippi84 hlohovec viem odporucit, boli sme tam pri malom a ideme teraz v nedelu opat 😝
@kaktusik007 myslela som nie kvôli vybaveniu izby, ale kvôli možnosti byť s prvorodeným, ja som zle znášala, keď som nebola s malým a to mal už skoro 3 roky, ozaj kočík už si poriešila?
@seba1 ano, mame uz kupeny, bumbleride indie twin.... tak sa tesim, je paradny 😀
a ono nie som si ista ci by mi umoznili tam byt aj dietatom... manzel je pisany ze byt moze, ale na maleho by som sa musela spytat.... 😀
@kaktusik007 pekný, pozerala som na nete 🙂
@zlatik bola som včera na kontrolnom sone, znovu vlastne na morfologickom, keďže som strašne chorá a už 2 týždne ma dusí kašeľ, ale fakt že dusí, až sa niekedy nemôžem ani nadýchnuť. Robil mi klasické sono, ale sem-tam prepol na 3D a potom mi vytlačil takúto fotku. teraz som 21+6.

@seba1 najdolezitejsie je aby babatko bolo zdrave... ja som chcela dievcatko uz pri malom, a tearz je to to iste, taktiez mame uz dievcenske meno a chlapcenske nie 😀 ale ono je to aj tak nepodsatne.... ak to bude chalan, tak to budeme mat jednoduchsie, ak to bude baba, tak to potesi 😉 ale svet sa nezruti predsa, nie???
inak, mne na morfo ultrazvuku lekar povedal ze to vyzera asi na chlapceka, ale nie je si isty.... tak som zvedava na 3D, ideme teraz v nedelu, uz sa neviem dockat 😀
@mischeell bud ti ho urobi automaticky v poradni, alebo sa budes musiet objednat.... ja som pri prvom mala ineho lekara, tak som sa musela objednat do jedneho centra, ale gynekologa co mam teraz tak ten ma uz lepsi ultrazvuk a morfologicke robi on sam v ramci poradne.... - ono ak tvoj lekar robi 3D ultrazvuky, tak je pravdepodobne ze sa nikam objednavat nebudes musiet a spravi ti to v ramci poradne 😉 ak ich nerobi, tak asi budes musiet sa niekam objednat, ti to povie on sam....