icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

drobec490
24. nov 2010

tak fotky mam pridane tak mozte omrnkut vo fotoalbume 😉 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
buburka
24. nov 2010

@emmaelzer - 🙂 mas pravdu...dufam, ze sa mi uz teraz nezmeni. 😉

mirka7582
24. nov 2010

@brumca tak tak ako hovoris 🙂

mirka7582
24. nov 2010

dakujem vam za gratulacie kocky @seba1 nie nie bola som na kontrole stitnej 🙂 a samozrejme som malemu kupila supravu xi ked uz som bola v meste

blcha
24. nov 2010

ahojte babulky dlho som tu nebola ale neako nestiham a vy pisete dost vela 😉
dnes som bola konecne na tom internom vysetreni vsetko mam ok a konecne bude moj gynekolog spokojny lebo uz tam chodim mesiac a vzdy zabudam 😉
idem troska precitat co mate nove ale tusim same dobre spravy zachvilku uz budete vsetky vediet co cakate aj ja sa dozviem len este musim chvilku vydrzat 😉

pippi84
24. nov 2010

@kaktusik007 super a vies mi dat prosim nejake info ... ako dlho sa caka a kedy sa chodi na 3D a napr. stranku, cislo?
dakujem

pami2
24. nov 2010

@blcha ahoj, ja som sice z majoviek, ale raz za cas si vas precitam, nech viem co ma caka 🙂..to interne vysetrenie je povinne pre vsetky tehu?

blcha
24. nov 2010

@pami2 ja neviem ci je to povinne ale mna moj gynekolog vzdy posiela aj pri prvom tehu aj teraz ono ide vlastne o to ze mi robila neake tie predoperacne vysetrenia ale hlavne islo asi o ekg 😉 naozaj neviem ci je to povinne 😉

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 tak daj do albumu 🙂 , tak som uhádla len skoro 😀 .

mirka7582
24. nov 2010

@seba1 dam len musim odfotit som hotova a unavena este varit idem ,ale dam 🙂

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 tak to nepreháňaj, pooddychuj, keď si unavená 🙂 , veď varenie nemá nohy, neutečie 😀 .

mirka7582
24. nov 2010

@seba1 vsak odychujem za pol hodku musim zacat varit , 😀 aby mal manzel na veceru 😀

mirka7582
24. nov 2010

@pippi84 manzel nechce Robka 😖 ja by som najradcej po nom dala ,ale co uz narobime nist ked nece .

zlatik
24. nov 2010

@leanela Kocik Bexa, kuk do mojho albumu, je v 12tich farbach 🙂

zlatik
24. nov 2010

@brumca Daj potom vediet aky kocik si si vybrala a co hovoris na Bexu, som zvedava 😉

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 dúfam, že manžel vie, aký má poklad doma, keď sa tak o neho staráš 🙂 .

zlatik
24. nov 2010

@seba1 Toto presne neznasam, ked niekto z ust vyslovi taku kravinu 😠 Ja mam jedneho chlapca a moja segra mi povedala, ze dufa, ze to nebude zasa chlapec. Tak som jej "vycistila zaludok" , ze nech si sproste keci necha pre seba, lebo mne je to uz uplne jedno ci chlapcek alebo dievcatko, len nech je zdrave, ved ked clovek vidi tie ubohe deticky v TV alebo niekomu vyjdu zle vysledky, tak mozem byt stastna ak bude zdrave a nic viac mi netreba.
Manzel chcel dievcatko a pred par dnami sme sa rozpravali, ze o dievcatko by sme sa tak bali, najma v puberte a ako sa poznam, ja by som nemohla ani spat keby niekam sla. Ja som fakt pripad, ze?! 😀

mirka7582
24. nov 2010

@seba1 ano vie uz som ich dala do albumu kukni 😀

mirka7582
24. nov 2010

@zlatik ahoj citala som tvoj prispevok aj nam bolo jedno ci by bol chlapcek alebo dievcatko hlavne nech sme zdravi 🙂)

seba1
24. nov 2010

@zlatik veď ešteže to za nás osud vyberie, veď keby sme my mali vyberať pohlavie, tak by sme takto špekulovali 🙂 . Mne sa zdá, že takto ako kope naše malé, by asi dievča nekopalo 🙂 .

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 no teda, takže tigríkové, tuším z Macka Pu 🙂 , máte tam dobré obchody na oblečko pre deti?

mirka7582
24. nov 2010

@seba1 vies kupovala som to v tescu maju tam celkom dobry vyber 🙂 a mam to aj blizko cestou domkou aj cenovo sa mi zda primerane este mu chcem dokupit bobradnik tiez tigrikove a bundicku 😀nemohla som vsetko naraz ,lebo mame pred vyplatou 😕

seba1
24. nov 2010

@mirka7582 no tesco určite navštívim aj ja a asi rovno cestou z utz. 😀 . No už fičím za deťmi a povinnosťami, pa.

zlatik
24. nov 2010

Ja idem zajtra na 3D - huraaaaa! Len dufam, ze nebude drobcek spat a zistim ci je to chlapcek alebo dievcatko. Mam tetu v Amerike a ta ma vzdy zasobuje vecami a uz sa ma pytala, ci ma kupovat pre chlapceka alebo dievcatko. Ja som zatial pre miminko okrem kocika v vlozky do kocika nekupila vobec nic. A aj kocik som vyberala taky ze hadam je univerzalnej farby.

maahuliena
24. nov 2010

@zlatik tak zajtra krasny zažitok želám 😎 😎 😉

baby u nas nachviľku snežilo 😵 😵 😵 a mne je tak fasa zle 😅 😝

mirka7582
24. nov 2010

@seba1 pa.
@zlatik zelam pekny zazitok . neboj male sa zobudi aj moj sa zobudil ked sme zacali sonovat 😀
@maahuliena aj cem aby snezilo mam rada sneh .tak si odychni aj ja dovorim a nic nerobim iba si lahnem som dost tahana dnes 😅

nunusimi
24. nov 2010

@zlatik zatial som bola len na normalnom 3D az v sobotu

blackberry
24. nov 2010

@seba1 no tobo naozaj netaktne, ale niektori ludia su uz taky, najskor rozpravaju, potom myslia 😒 hlavne, ze ty to beries spravne, presne... neni nad to, aby bolo zdravucke 🙂
@zlatik pravdu mas, asi bude treba dievcatkam implantovat nejake GPS zariadenie, aby sme vzdy vedeli kde su a postavit brokovnicu ku dveram 😀

Ja som taka unavena, ze az, vo vedlajsom byte maju babo, cca rocne a taaaak preukrutne v noci place, ako keby ho z koze stahovali, az sa zadusa, priam skrieka, ale strase zufalo, je to hrozne ked sa clovek na to v noci zobudi a nic ine mu nezostava len to pocuvat, lebo kym sa neutisi nezaspime... cely cinziak musel byt hore. Uz ma aj zlost chytala, lebo mam dojem, ze ho nechaju tak, ako keby ho ani netisili, neviem, nechcem zas tvrdit ked neviem. Uz som aj rozmyslala, ze im zabucham, ale nechcem byt netaktna, chapem, ze sa netesia, ze place. Ale na druhej strane aj ja sa chcem vyspat, v noci je jedina doba kedy si mozem pospat, vstavam skoro, lebo mam vela prace a domov chodim unavena, obzvlast ked som tehotna, tak neviem co robit. Aj ja mam pravo sa vyspat. 😖

zlatik
24. nov 2010

@blackberry Kym sme byvali v panelaku, tak nad nami mali asi 3 - rocne dievcatko a to ked v noci zacalo plakat, tak ho bolo pocut akoby lezalo vedla mna a ked som bola tehotna, tak to bolo na nevydrzanie, lebo som mala velmi lahky spanok, tak ti verim, ze si z toho na nervy.
A potom ked sa narodil maly a plakal v noci, tak mi zas bolo priserne z toho, ze budime susedov my a tak som sa casto ospravedlnovala dobrovolne susede pod nami, ale bola zlata, povedala ze mala tri deti tak to vie pochopit.
Nastastie uz vyse roka byvame v dome, tak sa tesim, ze nikto nevyrusuje v noci nas a naopak ani my nikoho 😀