Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
dobre ranko babulky tak my sme sa len predchvilkou zobudili tak sa mna dobre spalo 😉 ako to tu vzdy citam tak uz sa tesim na sono ci sa nahodou aj nam uz neukaze pohlavie uz sa neviem dockat 😉
a dnes som sa aj vazila a uz mam plus 3kg takze uz mi to pomaly zacina s tym priberanim 🙂
baby ďakujem ešte sa neteším úplne počkám ešte na tie triple testy, ale hádam dobre 🙂 a inak Viki chcela bračeka, ale je rozumná tak hádam sa teší 🙂
@seba1 co ja viem ci je to super zatial asi ano ale mam taky pocit ze uz to zacina ze teraz uz budem priberat rychlejsie ale nevadi aspon budem moct zacat koncne nosit tie tehotenske tricka a svetriky co som si pokupila 😉
a vianocne darceky ja este nemam kupene vobec nic a mam toho teda kupovat dost vela v pondelok sme boli aj vo viedni ale nic moc sme nepokupili vacsinou len pre seba veci neake drobnosti eliske ale ziaden poriadny darcek este nemam 😝
joj baby a uz som mala troska aj nervy ze sa nieco deje lebo asi aj vyetyzdna som necitila vobec babatko ziadne kopanceky nic uz som mala hororove predstavy ze co vsetko sa mohlo stat no ale chvala bohu vcera vecer som konecne chvilku v klude sedela a konecne po fak dlhej dobe som citila riadne kopanceky taka som bola z toho stastna ze som ani zaspat nemohla 😀 😀
@seba1 tak ja som pri prvom tehu citila tie pohyby omoc viac ako teraz akoze prve pohyby citim od 17tt no ale strasne slabunke to bolo a potom fakt len tak kazdy druhy den som zacitila uplne malicko a teraz dlho nic tak uz som sa aj bat zacala ale vcera pokopkala tak lepsie konecne mne sa zasa zda ze toto babatko v brusku je neake kludnejsie ako eliska ta sa tam riadne vrtila 😉 ale pravdepodobne to bude tym ako je babo v brusku ulozene lebo niekedy mam pocit ze mi kope do mocoveho mechura alebo tam niekam 😉
a ja si zasa mysli ze to bue chlapcek kope menej ako eliska 😀 😀 😀
@blcha Tak to si neviem predstavit, ze by som ho tak dlho necitila... Nikdy som teda nepanikarila, ale mne staci, ked ho necitim jeden vecer a celu noc nespim, ci sa tam mrvi... Asi to moc prezivam 😖
Vcera som bola aj kociky pozerat, no ale neviem neviem, ako si ja vyberiem... Vy uz mate nejake typy? Mne sa pozdava Bexa, ale vcera som teda ostala v pomykove, kolko peknych tam bolo 😖 😎 😅
Baby, ked vyberate kociky, ked mozem poradit, vyberte ten najmensi a najlahsi...
@seba1 vies ja ani neviem kde mam placentu ale asi tiez vzadu lebo na sone bolo babatko vzdy pekne vidiet 😉 a mna caka somo utorok uz sa neviem dockat a tiez mi tam povie ake su vysledky trpl testov ale tak myslim ze dobre lebo inak by urcite telefonovali 😉
kocik si ja nechavam po malej takze to riesit nemusim je oranzovy takze aj pre chlapca moze byt no a viem ze sa opakuje ale keby som teraz kupovala tak jane slalom 😉
@emmaelzer ja mam pocit ze je to nieked ytak s tymi znackami a cenami ja ked som kupovala kocik pre elisku vobec som sa tomu nerozumela ze co je dobra znacka a co nie kupil sme xlander a ja som na 100% s nim spokojna nikdy nebol ziaden problem a az potom mi povedali ze to niesu dobre kociky ze su to polske a a nic moc znacka ale ja som s nim bola fakt spokojna preto si ho aj nechavame pre dalsie ved vanicka aj vajicko su ako nove 😉 😉
@emmaelzer to je dosť 4 kočíky, my máme teraz piaty ak rátam aj golfáče, ale zatiaľ sa mi veľmi páči aj po dôkladnom prehliadnutí, ale na 100% sa ukáže až v ostrej prevádzke, ja si myslím, že je dosť ťažké kupovať hlavne prvý kočík bez skúseností s používaním v reálnom živote, ale trafiť sa dá, alebo keď počúvaš správne rady
@seba1
@blcha no, s tym prvym kocikom to je pravda, u nas bol ten najmodernejsi, a velmi drahy, a mala som s nim len problemy...aj ked teraz ho budem pouzivat lebo este ako vanicka bude dobry, ale uz by som fakt nedala na znacky...a tiez som mala zlu skusenost s nafukovacimi kolesami...kazdy pol rok som musela vymienat dusu.....
@seba1 áno, toto tehotenstvo je úplne iné ako to prvé. teraz mi bývalo viac zle a trvalo to aj dlhšie, pri malej mi bolo zle len ráno, kým som niečo nezjedla, no a teraz celý deň bol kľud, ale okolo takej piatej podvečer to začínalo a trvalo až do neskorej noci. najhoršie to bolo, keď som si ľahla do postele, som sa cítila ako po menšej "opici".
malá bola v brušku oveľa aktívnejšia než je tento chrústik, tá od prvého pohybu, ktorý som cítila, kopala ako divá, no a tento drobec sa len tak jemne mrví a je oveľa lenivejší. stále len spí a hýbe sa fakt len minimálne. to asi len keď si musí napraviť polohu.... no proste vegeťák 😵
@seba1 no tak ja ho prezivam uplne inak 🙂 Najprv od prveho dna pomaly grcacky, vkuse ma napinalo, co som pri prvom ani nepoznala.. pri prvom som mala hormony take, ze som revala vkuse, teraz som kludna, vyrovnana...
brusko mam ine, ale to asi nie je podstatne, to je od toho ako sa tam babo ulozi :D pri prvom bolo do bokov, teraz je skor dopredu.
@seba1 ja som na tom rovnako ako @petasllov, tiež mi teraz bolo o trochu viac zle ako v prvom tehu,nezvracala som síce ani teraz ani predtým,ale teraz ked prišiel večer,tak som musela len ležať,tak ma napínalo a brucho ma bolelo....a tiež sa mi zdá,že teraz je malé kludnejšie ako bola Lianka.... 😉
@petasllov aj náš bude zrejme Martinko 😉

ahojte tak ja som bola včera na tej prenatálnej diagnostike, podľa sono merania by malo byť všetko ok, ešte mi odobrali krv na triple testy tak dúúúúúfam že dopadnú dobre.... A spýtala som sa dr na pohlavie tak asi opäť 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 dievčatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Riadne si tam kopkala, len meno neviem neviem, pre chlapčeka sme mali pripravené Max /Maximilián/ ale dievčatko, no našťastie máme ešte času.... Viktorka chce Lianu 😀 😀