icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

zlatik
25. nov 2010

Kocky, ja som bola ale z toho 3D zasa sklamana, doktor mi nepovedal vobec nic o organoch, nieco si tam pre seba meral. Povedzte mi prosim tie, ktore ste 3D absolvovali, pozeral dietatku organy, poculi ste srdiecko? Lebo mne nepovedal doktor nic ohladom toho a na dalsi 3D idem 16.decembra.
Este sa chcem opytat, totiz tvaricku bolo vidiet stale rozmazane, vravel, ze krajsie by bolo vidiet, keby bolo viac plodovej vody. No zakazdym malo babetko otvorenu pusinku a vyzeralo to, akoby vobec nemalo usta len dieru, normalne sme sa s manzelom prelakli, ale nic sme nepovedali, len ked v kuse asi pol minuty malo otvorenu pusku, tak sa pytam doktora, ci je to normalne a on ze asi ziva. No ja sa bojim, ci to nemoze byt razstep, lebo ten doktor mi pripadal slaby ako caj ☹

matyasovsz
25. nov 2010

@zlatik Gratulujem ku krásnemu chlapčekovi 🙂 🙂 🙂 a moja neboj sa, možno tak spinkalo s otvernými ústočkami alebo sa len tak proste tvári... Chcem ta upokojiť aby si sa nebála, veď testy by preukázali keby to bol rázštep. Môžem sa spýtať kde si bola na tom sone? Keby bol problém, doktor by to určite videl a určite by Vás o tom v priebehu informoval. Ja mám doktora Brešťanského a tiež toho teda nenahovorí ale viem, že keby niečo nebolo v poriadku tak by to povedal. Tak sa neboj a pekne sa teš z krásneho dieťatka 🙂.

drobec490
25. nov 2010

@zlatik gratulujem k chlapcekovi a neboj mne najprv tiez nic nevravela ale az ked som sa opytala tak potom zacala aj kolko vazi aj vsetko 🙂 a chvalabohu je vsetko v poriadku 😉 neboj,urcite je vsetko ok ale taky doktor by ani nemal nieco take robit 😒

mirka7582
25. nov 2010

@zlatik gratulujem k chlapcekovi 🙂

maahuliena
25. nov 2010

ahojte kočky 🙂
@zlatik gratulujem ku chlapčekovi 😉

smajka
25. nov 2010

@zlatik - ahoj zlatik - gratulka k chlapcekovi 🙂
mrzi ma ze si nemala dobry zazitok z 3D. neporadim, my sme este na 3D neboli - asi az o mesiac.

miamia27
25. nov 2010

@zlatik Aj ja sa pripajam ku gratulacii! Ja som tiez pocula, ze babatka zivaju, stikutaju... to moze byt uplne v pohode. Ale ak myslis, tak skoc k inemu lekarovi (vludnejsiemu) aby si sa ukladnila a ubezpecila. Ale urcite to nic neznamena ta otvorena pusinka 🙂

nickuska
25. nov 2010

@zlatik Gratulujem 🙂 🙂 My sme tiez dnes boli na utz a tiez cakame chlapceka 🙂 🙂 Dnesok je proste chlapcensky dnik 🙂 A neboj, urcite ta pusinka nie je znak nicoho zleho 🙂 Mozno len tvrdo zaspinkal, tak sa mu to prihodilo 😉 Nase je fakt tvrdohlavec maly 🙂 Si zapichlo hlavicko do placenty a mohla som skakat, lekar ho tam dobal, niiiic nepomahalo, proste si dalej vegetilo 🙂 Az ku koncu sa trosku pootocil, tak nam aj foto urobili 🙂
Ale asi to bude vtipalek, lebo prve, co sa nam na utz vysvietilo bol pipik :D :D Exhibicionista ako vysity 🙂 Len neviem, po kom to ma :D

mirka7582
25. nov 2010

@nickuska gratulujem 😀 mno ako to tu sledujem prevladaju chlapci 😉

xenia2734
25. nov 2010

Ja podla vsetkeho dievcatko.

☹ ☹ ☹ Baby co si mozem dat na koleno strasne ma boli. Hlavne v noci, normalne mam kontrakcie v kolene ......

mirka7582
25. nov 2010

@xenia2734 natri si alpou vyskusaj

bobora
25. nov 2010

Ahojte,všetkým Katkám prajem všetko najlepšie k meninkám

seba1
25. nov 2010

@zlatik gratulácia ku chlapčekovi 🙂 🙂 🙂
@xenia2734 gratulácia ku dievčatku 🙂 🙂 🙂

xenia2734
25. nov 2010

@mirka7582 Dakujem, momentalne nemam doma. Mam len aloe vera nejake kremy, alebo Fastum gel, ale tam je pisane, ze sa v tehotenstve nemoze.
Idem zatial skusit tu alpu. Uz tyzden to trpim, ale uz neviem ani vstat, cupnut, dolu schodmi a najhorsie v noci taka tahava a velmi silna bolest.
Pred dvoma tyzdnami ako som vstavala tak mi tam ruplo, ale tyzden nic nebolelo, len po tyzdni zacalo neskutocne. Dufam, ze tam nebudem mat nejaky zapal. Opuchnute nemam,. Idem si to niecim natriet. ☹

xenia2734
25. nov 2010

@seba1 Dakujem, no uvidime ci uhadli, lebo ja uz same suknicky a vsetko dievcenske kupujem. 🙂

seba1
25. nov 2010

@xenia2734 dúfam aj za teba, že áno, ináč ja by som tiež kupovala, keby mi takto povedali 🙂

mirka7582
25. nov 2010

@xenia2734 daj si zatial to aloe. mala by si stim ist ku lekarki

mirka7582
25. nov 2010

@xenia2734 aj ja by som nakupovala 😀 tak sa neboj mne povedal chlapceka ,ale aj tak to moze byt dievcatko

xenia2734
25. nov 2010

@seba1 Moj este stale veri, ze to bude chlapec. Pritom uz dvaja lekari povedali, ze dievcatko. Uz chce ist aj na 4D.
My s dcerkou, zasa chceme dievcatko. Vlastne mne je to jedno, len nech je zdravucke.
Ale ked chce Naty dievcatko, tak by som jej ho dopriala 🙂

xenia2734
25. nov 2010

@mirka7582 Jaaaaaaaaaaaaaj som si to natrela, to je troska ulavy, lebo to tak chladi. Na noc si tam dam celu tubu 🙂

mirka7582
25. nov 2010

@xenia2734 zavias elastickym obvezom na noc 🙂

nickuska
25. nov 2010

@mirka7582 moj drahy sa dnes pytal lekara, ci si je uplne isty, ze to bude chlapcek a dr povedal, ze ak to bude dievca, tak nam kupi kocik :D :D Tak hadam sa nam to uz nezmeni :D

emmaelzer
25. nov 2010

@smajka s midwife ti verim, ta nasa je vzdy na 2 tyzdne busy...ja si z toho uz ale velku hlavu nerobim, ti pravdu poviem, ked bude vsetko ok s baby na tomto sone, tak mi je uz jedno, ked ju uvidim len raz za mesiac...ono to uz len aj tak kontroluju tlak a moc.Som pozerala to 3d sono, ktore si mi poslala, zda sa mi to tiez ok, tak mozno by sme tam isli aj my, uvidim ako dopadneme teraz na tomto sone.
No uz si im tam volala? Mas uz termin na sono?

emmaelzer
25. nov 2010

@matyasovsz no, krasna som stale ako vzdy 😉 😀 tam nie je zmena....ale asi velmi chlapceka chcem, tak by som velmi rada bola, keby to fungovalo, teda ten tvar brucha...

mirka7582
25. nov 2010

@nickuska dufam ,ze ani nam. manzel uz montuje zo Samkom karu v garazi 😀 bola by to sranda keby boli baby 🙂

emmaelzer
25. nov 2010

@matyasovsz Zly bol jeden, ktory sa vola i candy apple, neviem ci ho predavaju na SK, ale v podstate, kolesa boli zle, pretoze boli nafukovacie a kazdy pol rok som vymienala dusu, potom bol sportova cas sa tam len nasadzovala na tu strukturu a to sa mi tiez zlomilo, takze teraz to uz pouzivat nemozem....Potom zase buginy, tazko sa najde taka, v ktorej si moze babo lahnut, a vacsinou ked su male koliecka, tak sa bud pokazia po case, alebo sa zlomi brzda...proste je to dost tazke...ale tiez zalezi na tom, v akom terene sa budes pohybovat, ako ti to sadne do auta, ci chodis mestkou...

emmaelzer
25. nov 2010

@zlatik ten doktor bol teda cudny...inak sa ale velmi necuduj, tie obrazky nie su take kvalitne, lebo je este dost skoro na 3D, ja neviem, ale ked som ja bola pri prvom teho, bola som uz v 21tt a doktor mi neodporucal, hovoril, aby som cakala aspon do 26tt pretoze babo este nie je na tolko vyvinute, aby sa ten zazitok s videnia tvaricky, my sme tiez neboli schopny vela toho vidiet....vela x som ani nevedela, co mi ukazuje....

emmaelzer
25. nov 2010

@matyasovsz vobec si z 8kg nic nerob, ved si predsa aj o 3 tyzdne viac teho ako ja...a je to aj tak jedno, ved to potom zhodis, teraz si dopraj na co mas chut, ved aspon mas vyhovorku, aby si vsetko mohla papat...ani ja by som uz nechcela opakovat pribratie vyse 30kg pri Elize, ale na co predsa existuju diety.... 😀 😎

emmaelzer
25. nov 2010

@petasllov drbe im s tym pohlavim......ale nie vsade, len v tejto oblasti kde zijem ja, ono si tu kazdy okres udava pravidla a neoficialna verzia je, ze tu zije vela ludi, ktory ked nechcu urcite pohlavie, (vacsinou Indovia alebo moslimovia nechcu dievcatko, alebo ked ma uz niekto viac deti urciteho pohlavie) tak si davaju potraty...
Oficialna verzia je, ze to sono je urcene na to, aby sa babo sudovalo, ci je v poriadku a nie aby sa zaberal cas tym, aby zistovali ake je pohlavie....no nahlavu...

emmaelzer
25. nov 2010

@seba1 to je sranda, ja ju mam o 11.40