Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Baby, vsetkym vdaka. Ja som velmi stastna, ze uz viem, ze je to chlapcek. Od zaciatku som mala ten pocit, aj podla toho cinskeho ci akeho kalendara mi vysiel chlapcek a v rodine okrem krstniatka z mojej aj manzelovej strany sami chlapci, tak som to predpokladala. Moji svokrovci budu mat 5 vnukov 🙂 🙂 🙂
Zajtra idem k mojmu doktorovi ukoncit marodku, tak ak bude mat na mna chvilu cas, tak sa ho na tie obavy z divnej pusinky opytam.
@zlatik chapem, asi kazdy by bol rozladeny ako ty. Skoda, ze si nemala taky pekny zazitok z 3dcka 😒 Kazdopadne sa spytaj lekara, inac by si na to stale myslela... predpokladam, ze ti da rozumnu odpoved, kt, ta upokoji. Ale keby to bolo zle urcite by nieco povedal, to by nemohol proste ignorovat 🙂
Caute baby! Mate niektora skusenosti s kocikom Casual play Vintage? Zapacil sa mi v obchode, len sa mi zda, ze mam malu vanicku...
dobre ranko 😀
😀 ahojte holky, ako sa mate? ja dneska idem volat doktorovi, nech mi da termin na 3D, verim, ze bude mat volno na bud,.tyzden.
dnes v noci sa mi snivalo, ze cakame chlapceka a minule ze cakame dievcatko. 😉 hadam s ato aj dozvieme
chcem robit baileis ale nema doma alko, a do tej zimy sa mi nechce ist.ale som leniva.... 😀

@emmaelzer - ahoj. volala som tam a vraj nevie preco mi este neprislo pozvanie. zajtra ma vraj bude niekto kontaktovat a budu sa ma snazit fit in co najskor. tak esteze som tam volala. buduci tyzden sa chcem tiez objednat na 3D. su dost busy, tak bude trvat 2-3 tyzdne, kym dostanem datum.