icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

seba1
29. nov 2010

@zuzin78 ďakujem, to teda máte vždy komplikácie, ja zasa badám, že k nádche sa nám zvyčajne pripojí kašeľ, v poslednej dobe je to tak a keď začnú sople, je to nekonečný príbeh sa ich zbaviť. Ja mám tiež 3 či 4D 9.12.

ericka_f
29. nov 2010

dakujem pekne 🙂 ja som ani na velkom sone nebola kedze lekar mi povedal ze ide cisto o komercnu zalezitost a ze zbytocne budem platit ked vyzera byt vsetko v poriadku, ja som teraz v 20/5 tyzdni a drzim palce zuzin78 aby sa babo ukazalo a bolo tam to co chcete vidiet ;)

seba1
29. nov 2010

@ericka_f vitaj medzi nami, pozerám, že aj vy máte ideál - aj chlapca aj dievča 🙂 . My ideme na veľké sono na morfológiu z doporučenia lekára.

ericka_f
29. nov 2010

mame zatial len dievcatko a chlapceka vraj cakame a vam seba1 drzim strasne palce nech sa Vam splni co si prajete 🙂

ericka_f
29. nov 2010

@seba1 kedy mas presne termin ? aj tak sa nam to uz vsetkym pomaly krati 🙂 drzim palceky

seba1
29. nov 2010

@ericka_f tak ja to už tak beriem, že chlapček už je na ceste, ale isté to pohlavie bude, až ho budeš držať v rukách 🙂 .
Termín ti ukáže keď myšou prejdeš po mojej fešáckej ikonke-u iných fotke, ja mám 8.4. Ďakujem za prianie.

ericka_f
29. nov 2010

@seba1 ano dakujem uz som si ta nasla tak drzim prsty 🙂 nech je vsetko v poriadku 🙂

ericka_f
29. nov 2010

@zuzin78 dakujem a nech sa to rychlo dozviete aj vy 🙂

xenia2734
29. nov 2010

@ivicka0502 Mne cez det asi spinka a vecer ked je uz klud a sadnem, alebo lahnem vtedy sa asi preberie. Neciti kolisanie a natriasanie.
Inak tych 15 cm je tusim od hlavy po koniec ritky + nozizky, ale tie nezvyknu k tomu pripocitavat, lebo je babetko skrutene, takze si myslim, ze uz je vacsie. 🙂

matyasovsz
29. nov 2010

@emmaelzer Presne nad týmto košíkom sme uvažovali ale potom sme sa zhodli že je to nejaké nestabilné... 😕 Boli sme kôli tomu v tom obchode ale manžel mi to neodobril, pretože po prvé je to len do 4 mesiacov dieťatka a po druhé sa to kýve na tom stojane. Príde nám to dosť nestabilné. Predstav si, že sa ti dieťatko nakloní, ved to sa môže kludne prevrhnúť. Skúste si to, ked tam pôjdete... 😉 Ale je to inak krásne. Len ja sa bojím 🙂 .

matyasovsz
29. nov 2010

@zuzin78 Aj ja idem presne tento dátum na 3 d sono 🙂. Kam ideš?

mirka7582
29. nov 2010

😀 @seba1 jeeej super tak uz len nech pride stedry den 😀

zuzin78
29. nov 2010

@matyasovsz neviem ci poznas lekarov v Novych Zamkoch ,nakolko si z Hlohovca.

blcha
29. nov 2010

ahojte babulky zasa nestiham citat vsetko ako vzdy 😝 my sa mame cervicek uz kope ako besny citim to uz aj cez den hocikedy nie len v klude takze parada tesim sa z toho no a zajtra ma caka sono v 20tt tak som zvedava ako babatecko narastlo a ci sa nam ukaze aj pohlavie uz sa normalka tesim ze ho uvidim 😉 😵

krisruska
29. nov 2010

Ahojte, ja som po dlhom čase v práci, bola som PN- zaseknutý nerv. Ja vám poviem, kríže mi dajú poriadne zabrať a to ešte nemám ani riadne bruško, čo bude neskôr??? Vo štvrtok ideme sono ku gynekológovi a v piatok na morfologický ultrazvuk, tak sa dúfam, že sa odhalí, kto to v tom brušku sídli 😀

matyasovsz
29. nov 2010

To nepoznám. Len som myslela, že ideš náhodou k Brešťanskému k Nám do Hlohovca 🙂.

zlatik
29. nov 2010

Caute, par dni som vas necitala, tak neviem co je nove???
Ja sa dnes opat zle citim, boli ma cely spodok a mam strasne blby pocit, asi pojdem na pohotovost, lebo moj doktor ma dnes aj zajtra dovolenku. Dala som si magnezium, ale aj tak ma boli brucho, drzte palce ☹

maahuliena
29. nov 2010

ahojte kočky 🙂
@krisruska fuha, zaseknutý nerv- hm. nič prijemne teda 😖 a s tými križami to bude ešte horšie... ja to tiež tak pocitujem... su dni lepšie a horšie...ale treba ratať s tým, že tých lepších už bude asi pomenej 😅 😅

maahuliena
29. nov 2010

@zlatik veru, radšej chod, pre pokoj duše... snad to nebude nič važne.. držím palce!!

maahuliena
29. nov 2010

mne v poslednej dobe, naša slečna tak paradne tlačí na mechurik 😅 😅 no vie ako nato.. vždy sa jej to tak paradne podarí..., že ma to aj občas zabolí 😅

mnamko
29. nov 2010

Ahojky zdravím všetky,
prišli sme zo sona všetko má ako má mať a na 90% to vyzerá na dievčatko,pipíka že nevidí ale vraj ho môže mať schovaného ale podla mňa by asi aspoň vajka videl tak sa strašne vytešujem,HURÁÁÁ.Chcela som aj foto tak to prepol na 3D ale malá rýchlo hlavičku na bok ,cez tvár ručičku len uško sme videli a potom sa ešte zarila do placenty,tak hádam už na 3D budeme vidieť.A je stále o 3dni večšie.
Potom sme boli ešte po obchodoch a v Priore som ukázala mužovi prsteň čo chcem za bábo a on mi ho kúpil na Vianoce,je krásny sa teším...
Idem vás prečítať,len som zazrela zas nejaké bolenie spodku ja mám každú chvílu bolenie a také nepríjemné akokeby som sa otvárala,ja idem v stredu na poradňu tak mu poviem nech ma pozrie ale asi to bude len rozťahovaním a možno máme malé nízko

maahuliena
29. nov 2010

@mnamko juuuj, to by bola krasa, že dievka 😎 😵 tiež si myslím, že je to tým, že malé je uložené nižšie... ja už mam aj tak 2x do dna mi stvrdne bruško... ale hned to prejde... davam preventivne odvtedy magnezko, tak zatial je klud.

mnamko
29. nov 2010

@maahuliena sa strašne teším,len aby o bola aj za 4týždne pravda na 3D.

matyasovsz
29. nov 2010

@zlatik Zlatino mne je tak isto, tiež ma dnes bolí podbruško... Včera som zase mala pocit tvrdnutia bruška. Radšej chod ale pravdepodobne ti rastie bruško a tak preto tá bolesť. Bolí ta to kde presne? Po krajoch alebo dole v strede?

drobec490
29. nov 2010

ahojte..pozeram ze zase ste toho vela popisali..tak ja co som bola naposledy tak mi predpisala zelezo lebo ho nemam dost..ale co uz..no a nas drobec tiez vie ako nato lebo dost ma niekedy potrapi a vela cikam 😉

matyasovsz
29. nov 2010

@maahuliena to tvrdnutie brucha neviem presne odhadnúť... Mne sa to stáva večer že ho mám tvrdšie... Ale neviem či to nieje z toho že sa najem alebo tak... Bojím sa stresovať ale ak je to to, že ho mám proste len tvrdšie ako bežne, tak to mávam aj ja. Kolko si dávaš magnézia? Vraj to tvrdnutie je normálne pokial to nebolí... Tak neviem... Mám z toho trošku chaos. Drž sa!

matyasovsz
29. nov 2010

@mnamko Presne to bolenie mávam aj ja... Taký akoby tlak na krčok.

nunusimi
29. nov 2010

mna bolelo dole v strede a dal mi na to osteogenon, lebo ze to boli kost ktora sa natahuje a je tam na nu vyvyijany tlak, no a babo si aj berie vapnik z tela tak to nestiham doplnat, takze preto tie lieky. Uz ma to preslo :D
tak nech aj vam co najskor, je to neprijemna bolest...

maahuliena
29. nov 2010

@matyasovsz no ono to tvrdnutie (tiež si to myslim že je to asi ono) je to taky nebolestivý krč.. mne tak v podbrušku resp. niekde pod pupkom ked to mam..tak to citim take akoby tvrde... je to naozaj len chviľka, ale mna aj trošku zabolí podbruško, ale to je v dôsledku toho kŕču... A pokial sa to neobjevuje viac než 10x za den je to uplne normálne, lebo maternica "trenuje" na porod.. 😉 aspon tak som sa dočítala. Magnezko davam 1x denne je to 51mg v 1tbl. Tiež nestresujem, aspon sa o to snažím. Vravím, kým to nie je viac než 10x za den... je to uplne v poriadku 🙂

maahuliena
29. nov 2010

mna teda najviac zo všetkého trapi tzv "tehotenska nadcha".. je to des.. ani dýchať nemôžem.. ani naparovanie nepomáha, slane roztoky už vôbec nie... brala som Muconasal plus (ale už mi došiel) tak reku idem do lekárne, lebo v noci by som sa nevyspala v žiadnom pripade (mimochodom lekáren, kde mi ho odporučili) a tam mi povedali, že by sa nemal Muconasal plus, lebo zvyšuje periferny tlak... tak si hovorim, no fasa... už si ho striekam od 14tt!! tak že kupim nasivin(detsky- ten mi odporučila).. a tam napísané to isté.. no kašlem na to... zajtra maju dostať kvapky na nádchu špecialne pre tehotné. Tak som very zvedavá čo to bude. Predpokladám, že nejaké na prirodnej baze.. ale no neviem či mi to pomože... a ked tak ratam.. ešte som len začala 6mesiac... ehm... 😅 bude veselo 😅 🤐