icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 to z nadchy, ak ju ma, esteze vie uz smrkat, u malych deti ako je moja , je to tazsie. odsavacka to isti, a pri tom je taky boj ako kedy som ju drala. 😒

seba1
30. nov 2010

@zuzin78 Jurko s tým nemal až taký problém ako napr.jeho starší brat, on to pochopil dosť skoro, že sa mu uľaví, ale zasa v noci kričal, že vyfúkať nos.

mirka7582
30. nov 2010

@zuzin78 oki napis ja idem zajtra na velke sono tak som zvedava co nam povie pan dr. 😀

krisruska
30. nov 2010

@mirka7582 Neboj sa, je určite v poriadku, len teraz šetrí maminu, ale keď sa narodí, všetko si vynahradí 😀

mirka7582
30. nov 2010

@krisruska ja viem ze je ok niekedy ked sa mu manzel prihovara tak sa nevie ukludnit v brusku 😀

krisruska
30. nov 2010

@zuzin78 Ja som si práve objednala z mimibazaru nálepku na stenu do detskej, tak dúfam, že sa mimču bude páčiť! A v Maďarsku sú vecičky lacnejšie než u nás? No my máme problém, že nevieme po maďarsky 😖 , tak neviem, či sa tam dohodneme!
@seba1 To nebude, podporte ich ako budete vedieť!

pippi84
30. nov 2010

@mirka7582 @buburka 😀 hehe aj mne sa snivaju take hluposti odkedy cakam babatko, niekedy sa rano smejem, inokedy bojim 🙄
@mnamko uplne ti rozumiem s tym natahovanim rano sa v posteli, teraz v noci som napinala nohy a chrbat, cela som sa natahovala, rano som vstala a bolelo ma brucho, ako keby som mala svalovicu, som musela v noci vystrajat 😀 mna bolel chrbat aj predtym a teraz je to horsie ako kedy. si lepim volteren naplaste na noc, prijemne hreju a rano mi je lepsie 😉
babatko cele rano kopka, ked si sadnem s prekrizenymi nohami este viac, tak sedavam ako chlap 😅

krisruska
30. nov 2010

@mirka7582 Ale takto na neho reaguje, odpadnem, to je super! No je pravda, že keď mu čítam rozprávky, tiež sa tak zlato mrvká, ale na mužíka nejak zvlásť neraguje!

buburka
30. nov 2010

Do kelu..som tu pisala a pisala a nakoniec sa mi to vymazalo ☹ som ale sikovnica riadna 😀

@mirka7582 - mne tiez hovoria ze chlapcek a mam placentu na prednej stene...tak mozno preto to prichadza tak pomali s tymi pohybmi 🙂

@krisruska - vecicky pozeram aj ja popri inych nakupoch, minule v HM v detskej casti maly chutnucke oblecko, alebo aj ked som bola v KIKu mali par peknych kuskov za celkom dobru cenu...ale este nenakupujem ani ja...nechavam to na januar...februar...marec 😉 Ale tehotenske rifle uz som kupila a nosim...su super...1 som kupila riadne v tehotenskom u nas za 39e (svetlejsie...dost drahe) a predstav si, ze som natrafila na tehotenske aj u cinskeho za 12e a su celkom dobre, tak som si kupila aj tie (tmave) 🙂 len som ich musela podhnut, lebo mi boli trosku dlhsie (ja som kus nizsia) a inac nekupujem nic, vrskov mam dost a vlastne uz je pulovrovy a svetrikovy cas 🙂
@zuzin78 - madarsko mi viac ludi tiez odporucalo, ze dobry vyber a dobre ceny ... mozno si urobime aj my vylet, ked bude vsetko ok po zdravotnej stranke...nevies ako je to tam s kocikami? aj tie sa lepsie oplatia?

Inac idu vianoce...poznate napr. http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/d...
pacia sa mi tricka s vlastnym textom a tak....take mile originalne sa mi to zda a nie je taka hrozna ani cena 🙂

zuzin78
30. nov 2010

@krisruska ani ja neviem, ja som z Martina, a uz som videla aj letaky prelozene do slovenciny, lebo pochopili, ze slovaci neveiedia po madarsky, a chodia tam nakupovat. minule tam boli ludia aj z Cadce a v pohode nakupovali, pri pokladni dali kartu, natukali pin kod a isli s nakupom domov, mojmm vie po madarsky, tak preklada vsetko co chu odo mna vediet 😀 😀 😀 😀 😀
my chodime do gyoru, do arkady, vacsinou do zary, hm, ca, mustangu, humanicu, hervisu, a vzdy dobre nakupime. + dm drogeria, tam nakupujeme hipp caje, a vyzivy . chodime tam , lebo v zamkoch nic pekne nie je. a urobime si aj vylet.

leanela
30. nov 2010

@sonina22 to fakt 😀 ja ani neviem ako sa tam nakupuje 😅 ja som na mimibazary a aukciach strasne vela veci som tam nakupila niekedy nove a niekedy aj nie ale neva 😉 dakujem na FB su este nejake fotky, je to uzasne mat dieta a ked je dievcatko som rada ze ju mam a tesime sa uz aj na Tea, mam vela veci ale vsetko ruzove 😀 ja som nekupovala rozumne ale co sa mi pacilo a teraz vyuzijem velmi malicko ale fusak mame modry a aj nejake pyzama 😀

zuzin78
30. nov 2010

@buburka my sme kupili autosedacku romerku pre Sofinku o 700Sk lacnejsie ako na slovensku, my na taketo veci chodime do brendonu, odtial uz mame aj postielku, aj kokosovy matrac, teraz ho ideme znova kupit, aby malinke malo novy a aj monitor dychu sme tam kupili, brendon je v gyore v interspare, a aj tie potraviny su super, 😀 😀 😀

zuzin78
30. nov 2010

@leanela aj ja som stale na mimiaukciach, tak sa super nakupuje, za par eur 😀

zuzin78
30. nov 2010

@krisruska hlavne nech sa tebe ta nalepka paci, babatku sa bude vsetko pacit

zuzin78
30. nov 2010

@mirka7582 mna vybavil dr v nemocnici za 5 minut. 😠

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 avne nech su deticky zdravucke, a nech choroby ich obchadzaju

buburka
30. nov 2010

@zuzin78 - fuuuha..tak to naozaj clovek asik spoji vylet s vyhodnym nakupom...ja som z KE a madarsky obaja s mm vieme 🙂 Nuz...je nad cim spekulovat. na kolko vas asi vysiel ten monitor? Ja mam brata v anglicku tak som myslela, ze poriesim cez neho,tam stoji 64libier ale ak sa da v madarsku, tak ho nebudem tym zbytocne zatazovat tak na dialku...tu je totiz riadne drahy a to je prva vec na ktorej muzik trva, ze nam treba kupit do postielky 🙂

seba1
30. nov 2010

@zuzin78 ja mám z Brendonu v BA kočík a za takú cenu ho nikde inde nemali. Super sme toho roku nakúpili v Decathlone v Gyory - je to síce športový obchod, ale majú tam pre deti od cca roka bundy, tepláky, tričká, super obuv, ceny majú veľmi dobré,.

zuzin78
30. nov 2010

@buburka to dobre uvazuje tvoj manzel, aj u nas to bola prva vec co sme si kupili, nas vysiel okolo 4000 sk, ale my to mame aj s pestunkou, 2 in one, /dva v jednom, / a mame dve platnicky, my mame angel care, a je super, lebo mozem byt aj vonku na dvore, a pocujem malinku, sme s nim spokojny. pouzivali sme ho do 1,5 roka, a ked malinka bola chora, ak nespala vtedy pri mne, ale ako malinke babatko nastatsie nemala nadchu. 😉 ale v madarsku teraz vyrabaju aj samostatne monitory dychu, tie platnicky a su asi za 2000sk, pre 1,5 rokom som to kupovala kamaratke, a vtedy to tak stalo.
v madasrku sa da super nakupit ak je est eja dobry kurz,ale my vsetky nakupy platime kartou, taka ni ziadne forinty doma nemame a ak chceme ist do mc donaldu, tak si nieco zamenime. 😀 😀 😀 😀 😀
skus pozriet stranku www.brendon.hu a tam si kukni ceny, ked vies pomadarsky, ja neviem,ale esteze prekladac na nete existuje. 😀 😀 😀

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 my sme raz boli iba v decatlone, a noc veci tam nemali, mali sme smolu, ale vela ludi si to chvali.
aj my male peg perego ariu kocik z blavy z brendonu, bol v akciii a som s nim velmi spokojna. zalezi ake su kde ceny, treba sledovat. ak ma na to clovek cas,ale pri detoch je to tazsie 😀

leanela
30. nov 2010

@zuzin78 veru, ja to tam uz sledujem niekedy len tak 😀 nakupila som aj kopu zbytocnosti ale je to sranda 😀

zuzin78
30. nov 2010

@leanela my teraz vacsinou cez mimibazar a mimiaukcie nakupujeme hello kitty veci, sofinke sa to strasne paci. 😀

seba1
30. nov 2010

@zuzin78 my sme v decathlone nakúpili až až, možno výber je lepší vo väčšom Decathlone - napr.v Poľsku, ale ceny sú super - za 500 oteplovačky, aj bunda za 500, flís. vesta pre chlapcov za 300.- a v super kvalite, banujem, že so im nekúpila šušťákové rukavice - majú ich tam za 200,- korún. Ja mám odtiaľ super nepremokavé zimné topánky a aj turistické.

zuzin78
30. nov 2010

@seba1 zalezi aj ako pises aj na meste. mx teraz vacsinou kupujeme veci,kde je hello kitty macka, lebo ine si nechce drobec obliect 😉

maahuliena
30. nov 2010

krasne ranko (resp. deň 😅 ) želam všetkým.. 😵

buburka
30. nov 2010

@zuzin78 - my mame vyhliadnuty tiez ten 2in one angel care, najprv sme spekulovali nad tou variantou co sa zapina na plienocku, ale angel care nam pride spolahlivejsi aj praktickejsi na dlhodobejsie uzivanie koly tomu, ze sa da pouzivat aj ako baby phone...a som citala, ze boli baby velmi spokojne. Idem kuknut tu stranku brendon u.

maahuliena
30. nov 2010

baby ste sa rozpravali o snoch... viete čo sa mi snívalo? 😀 , že som obliekala svoje babo (inak v sne to bol zase chlapec 😅 ) a som mu nevedela čo obliecť s porodnice 😀 😅 den predtým som kukala a rozmýšľala, že v čom sa pôjde s porodky len tak čisto teoreticky... ach.. 😀 a v tescu bola taky overalik super teplučky 😵 tak to asi preto 😅

leanela
30. nov 2010

@zuzin78 ja vselico ale hlavne nextove veci pre Leu su kvalitne a som snimi vzdy spokojna

blackberry
30. nov 2010

Co sa tyka divokych snov, to sa rano zobudim a premyslam, ze kde sa mi to vobec mohlo v hlave nabrat 😀 Okrem ineho sa mi snivalo, ze nam volal doktor, ze babo je uz na svete a mozeme si prist pren 😀 a mala straaasne dlhe vlnite blond vlasky. Potom zas, ze nejako sme si ho nosili a bolo este len v 4. mesiaci vyvoja a vsetkym sme sa od radosti ukazovali a zahlasila som, ze teraz ked ste ju uz videli, idem k doktorovi, nech mi ju da spät a uvidite ju az po porode 😀 No uznajte.....

krisruska
30. nov 2010

@buburka No ja by som si chcela aspoň predbežne popozeerať, pretože neviem, či budem bud. rok vládať chodiť po obchodoch. Ja som si pozerala tehotenské rifle, ako krásne, ozaj, ale keď som videla tú cenu...85 EUR. Už som si chcela kúpiť i podprsenku, ale už takú, aby som ju mohla využiť na kojenie, len som chcela, aby bola vystužená, čo je problém, ale našla som, perfekná a cena...70 EUR. Na mňa sa tie cenové pálky nejak lepia, ako má potom človek nakupovať 😖
No ty si musím nohavice skracovať a ja na seba nedostanem, všetko mi je strááášne krátke!
@zuzin78 Ja som chcela ísť pozrieť i do Poľska, kaž. mi vraví, že sa tam dá dobre nakúpiť, ja som tam ešte nikdy nebola, ale je to dosť ďaleko a neviem, či to ešte stihneme do pôrodu, asi nie! Ale to Maďarsko by sa dalo, je to ďaleko za hranicamia to sú nejaké trhy, alebo normálne obchody?
No tak tá nálepka je na celú stenu- strom so zvieratkami, som z nej hotová, dúfam, že bude taká pekná ako na obrázku!
@maahuliena Inak ako si písala o tom overale z tesca, tam majú také krásne vecičky pre deti a dokonca super cena!!