Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
velkost v tescu 0-0 mesiacov, cize pre novorodenca ani nevyuzijeme, treba kupovat radsej 0-3 mesiace 😔 tak mi aspon sestra poradila, ze to byva vacsinou male.
ta dm- ka sa paci aj mne, maju tam toho vela, ale aj nivea a johnson 😵
este som sa chcela opytat, ci vam dali u lekara / u lekarky ten box pre tehotne???
kocky mam otazocku davate si odobrat pupocnikovu krv za 800€?
@pippi84 Mne to este nedali, ale maminky tam s tym pobehuju. Podla bruska predpokladam, ze to davaju az okolo toho 27.tt. Ale minule ho sestricka vytiahla zo skrine, tak som sa strasne potesila, ze uz aj ja dostanem a nist... Tak sa tesim, hadam nabuduce uz pojdem s krabickou domov 🙂 🙂
dobre ranko zienky dnes nas caka velke sono 🙂 tesim aj sa bojim 😉
@zuzana0204 gratulujem 🙂
@mirka7582 držím palce, nech všetko dobre dopadne 😉
Ja idem dnes po výsledky z triple testov tak hádam sú fakt také vzorové a všetko je ok. 😨
@nickuska ja som tiež ešte box nedostala, pri Vikinke som ho dostala, ale neviem kedy presne a obsahoval, vzorky, plienočku, fľašku avent, letáčiky, dva časopisy pre mamičky, nálepku na auto dieťa v aute, knižku o stravovaní v tehu. Také drobnosti ale potešili 🙂
@zuzana0204 gratulujem k chlapčekom 😵 😵 😵
@pippi84, @nickuska, Ja chodim k Dr. v BA do Ruzinova a ten Prenatal box som dostala cca pred mesiacom. Sestricka, ze je aspon rada, ze sa toho moze zbavit 😉 Dala mi aj taku malu nalepku do mater. knizky. Ale bola som sklamana... obsahoval malu mineralku Budisskej, bezkofeinovu kavu, dudlik pre babo, vzorku avivaze a prasku, a nejake 2-3 casopisy
😒
@mirka7582 Drzkaj sa, daj potom vediet ako sono dopadlo. My ideme 10.12. na 3D, tak sa nevieme dockat na koho sa bude malicka podobat 🙂 Morfologiu mame uz za sebou, babatko ma vsetko pekne vyvynute, ale pupocna snura ma miesto 3 ciev iba 2 ☹ Tak ma budu viac monitorovat ci su prietoky OK a ci plod dostava dostatok zivin. Zatial vyvyn a vaha dietatka prebieha bezproblemovo, tak dufam, ze to tak zostane az do konca. Obcas sa vraj takato abnormalita stava. Niekedy je ta pokrocila veda aj na skodu, vsetko odhali... ach jo
@katuska26 Tak dnes drzim palce, ale ked ti kamaratka vravela, ze vsetko je ok, tak sa mozes tesit 🙂 Nech malicka rastie ako ma a nestresuje maminu 🙂 Inak, ten prenatal box bol super, dufam, ze aj u nas budu davat take pekne vecicky a nie vzorky avivaze...
@barusska Fakt neviem, co tych par veci z boxu ma spolocone s tehu :D no tak ale, aj mala pozornost potesi 🙂
Hmm.... dnes do prace... by som este hodinku vydrzala v postielke, dobre tam bolo 🙂 🙂 A co ste sa bavili o tych snoch... mne sa vzdy snivali straaasne chobotiny, ale co sa mi teraz sniva, to hadam bude aj patologicky stav :D :D este ze nemame povinnu prehliadku aj u psychiatra :D
nieco pre zaujimavost .. http://www.klinikbox.sk/tehotenstvi.php?page=cl...
dobre ranko tehulky
tak som vcera bola na poradni a mal mi robit aj to sono v 20 ale mal tam strasne vela ludi tak sme sa dohodli ze pojdem zajtra a bude mat na mna viac casu inak je vcetko v poriadku a konecne som sa dozvedela aj vysledky triple testov a je to ok teda este nemal vsetky ale to co tam mal bolo v poriadku no tak sa vam zasa ozvem po sone co mame nove 😉
@pippi84 super konecne budem viac rozumiet tym skratkam v knizke 😉
ja som si to vsimla v ambulancii, este sme nedostali, ale urcite to rozdava. aj ked tento rok skoro nic tam nie je 😔 ale aj malickosti potesia, brozurky a tak 😉
@pippi84 - ja som dostala ten box na NT merani v 13tt a po otvoreni som mala pocit, ze mi ho niekto vykradol ☹ A box zobral moj mm aj to taky, ze mal stlacenu jednu stanu, takze po vybrati par letakov, 3 veciciek a jedneho cumlika som ho rovno smarila do kosa a bola som sklamana...cakala som tam nejaku brozurku o tehotenstve, alebo tak....ale nic...iba somariny a 1 stary casopis Dieta 😒
ked spominate tie boxy tak ja som tiez este nedostala ale asi mi daju neskor uvidime no a pri eliske som mala dobry ten box paradna knizka tam bola aj ju mam odlozenu a vseliake kreminky masticky vzorky tam boli a aj dudliky a to mi sestricka este asi tri pribalila takze som mamla v nom aj vela dudlikov nuk a tie su dobre bola som spokojna potom som dostala jeden este v porodnici 😉 tam bolo kopec veci pre babatko plienka ciapocka a tiez vela vzoriek kozmetiky 😉
Ahojte baby, ja som tu nova, mohla by som sa pridat k Vam? zijem na Cypre, uz som tu aj predtym pisala, ale bala som sa zo zaciatku. Ale citam Vas od zaciatku podstivo🙂som v 20 tt a cakame dievcatko 🙂
ahojte holky, u nas snezi, uz su biele cesty, sofinke sa to paci,len mne nie . nech je uz letooooo
@agathokleous ahoj , ako ti zavidim, ze si teraz v teplucku, kolko stupnov mate teraz ? 😉
@zuzin78 hehe no tak Ty zavidis mne a ja zasa Tebe, tu je momentalne 28 stupnov a vobec necitit ze prichadzaju sviatky , normalne mi chyba aten sneh a ta zima ktoru mate doma. Teplo a Vianoce nejdu k sebe a dakujem za privitanie dievcata 🙂
@agathokleous +28 boze ako ti zavidim, hned sa balim, a letim . mozes prist tu na slovensko, u nas snezi ako blbe.

@zlatik ahoj tak ja mam presne to co ty. Stale cakam, ze sa placenta posunie a najblizsie idem na kontrolu az 3.1. tak dovtedy je nadej 😉 Inak ten klud je dolezity, ja zatial dieta nemam, som PN ale presne som rozmyslala co tie zienky co uz maju dietky, ako to maju zvladnut...
Tak nech sa nam ta placenta dvihne coskoro, drzme si palce 😉