icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

matja
16. aug 2010

@ali27 - Neviem, kedy sa odhodlam na test, nechcem sa zase sklamat ako v sobotu, ked uz tomu tak verim 😀 Ale nie, uvidim, ako sa zobudim, ale ak vydrzim, tak pockam tiez do stredy 🙂 V kazdom pripade si ho budem robit rano, uz nie pocas dna. Dnes mi meska 5. den. A ja to viem relativne presne, lebo si každý mesiac sledujem ovulku.

matja
16. aug 2010

smajka, ďakujem 🙂
jáj, a ešte k tým tehu príznakom - mám veľmi citlivý nos, všetko mi smrdí 😅 Dokonca aj sušené huby 😝
Ali, držím nám na stredu palce, pokúsim sa aj ja dovtedy vydržať 😉

nellie_
17. aug 2010

ahojte... 🙂
@matja - mne susene hriby vzdy smrdeli a teraz je to nieco hrozne... 😀 😀 😀 ale myslela som ze budem mat ovela citlivejsi nos...aj ked je mi jasne ze to uz nejde, lebo vzdy som bola fajnova na puchy 😀 😀

Ja som tiez testovala tak po tyzdni potom aby som videla ako krasne ciarka silnie 😉 🙂

drobec490
17. aug 2010

ahojte 🙂 tak ako ?ja som mala tuto noc hroznu bolo mi tak tazko ze cosi hrozne a este to cikanie,tak som sa skoro vobec nevyspala...matja a ali-drzim palce nech je to dobry vysledok 😉

nellie_
17. aug 2010

@drobec490 - ja to mam presne ako ty... 😅 nocne nevolnosti a strasne zle spavam lebo bud ma budi to ze je mi spatne, alebo musim cikat...

aj ja verim, ze Matja vycika nadherne // 😉 🙂

brumca
17. aug 2010

ahojte zienky 🙂 tak ja som sa celkom dobre vyspala, ale prykrat som behala cikat cez noc 😀 ja si pripadam, ze nerobim nic ine, len cikam cely den 😔 😀 drzim palceky vsetkym testujucim zienkam 😉

nadenkaaa
17. aug 2010

Caute kocky ako sa mavate? ja som sa dnes objednala k lekarovi na 27.8 to by som mala byt 6tt+3dni tak uvidime snad uz aj bublinku s nasou omrvinkou 😵 😵 😵 ale pre istotu teraz v piatok si este dam odobrat krv na hcg.
Bojim sa ale snad ide vsetko ako ma robila som kontrolny test a ciarka silnie 😵 😵 😵 tak ma to trochu ukludnuje.Som strasne unavena a v noci nemozem spavat a mam pocit ze miesto mocoveho mechura mam cisternu 😀 😀 😀

zuzin78
17. aug 2010

@nadenkaaa ahoj, mas krasny termin porodu, vtedy sa narodila moja dcerka, 😀

nadenkaaa
17. aug 2010

dakujem @zuzin78 este je to vo hviezdach 😵 😵 😵 ale u nas su skoro vsetci aprilovi 😀 😀 😀 napriklad moja mama je 24.4 ,otec 28.4, neterka Mia 16.4 brat 2.4 tak uvidime 😵 😵

heveri35
17. aug 2010

@lenkalela ahoj,ja mam tiez termin na 7.4 🙂

heveri35
17. aug 2010

ahojte baby,ako?? u nas nastastie nebola burka.Dva dni v robote ubehli 🙂 a este dva dni pred sebou 😝 a potom dva dni volna 🙂 a mozno v piatok k doktorovi,dufam,ze tam uz bude!!!!!!!!!!!chcem!!!!!!!!!! 🙂

prsky
17. aug 2010

ja som sa dnes zas neudrzala a spravila som si uz 3ti test od kedy viem, ze som tehu - a ciarka je stale tam 😀 inak ja som chcela julovciatko, ale zas moja mamina sa potesi, aj ked sa babo nenarodi v jej den (ona je 19teho a ja predpokladam termin bud okolo 1.4. alebo 10.4), bude to barancek /ak sa nenarodi vyrazne skor/ a bude na jej 60tku 😉

nany100
17. aug 2010

ahojte kočky, nakukla som k vám...ja som aprílovka 2009 a presne pred dvomi rokmi som v tento deň našla na teste //...tak vám prajem príjemné tehulkovanie, užívajte si vaše brušká 😉

blcha
17. aug 2010

ahojte aprilovky tak vcera som si robila testik a vysli mi dve ciarky dnes rano este kontrolny a zasa krasne dve ciarky takze vyzera to ze sa k vam pridavam

mirka7582
17. aug 2010

@blcha gratulujem 😀

mirka7582
17. aug 2010

tak kocandy ako sa tu mate 🙂 kolko vella baranou bude 😉

brumca
17. aug 2010

@blcha ahoj 🙂 aj ja gratulujeeeem 😀 krasne ciarky 😉 😵

mirka7582
17. aug 2010

@brumca uz si bola potvrdit tehu 🙂

brumca
17. aug 2010

@mirka7582 ahoj 🙂 ano bola som minuly tyzden vo stvrtok, aj som to sem pisala 😉 takze doktor to potvrdil, robil mi sono, videli sme pekne gestacny vacok aj s bublinkou, ktora mala 3mm...aktivita srdiecka este nebola, na kontrolu idem o dva tyzdne, tak uz by malo byt aj srdiecko 😵

mirka7582
17. aug 2010

@brumca super ja idem v pondelok na sono 🙂 uz sa tesim inaak sa mas ako ?

brumca
17. aug 2010

@mirka7582 tak drzim palceky na pondelok, nech je vsetko v poriadku 🙂 mam sa celkom fajne, dnes mi ani nebolo tazko na zaludok, len beham stale cikat 😀 este si uzivam volno, mam prazdniny 🙂 a ty sa mas ako?

mirka7582
17. aug 2010

@brumca pohoda ties chodim casto cikat 😀 sem tam ma natiahne ale inak sa to da . 🙂

lenusa
17. aug 2010

baby ja idem uz zajtraaaa na potvrdenie na sono, tak sa bojiiiim 😀 , dufam ze bude vsetko ok a bude uz aj srdiecko, teda malo by uz byt 🙂
mna dost casto pichava na vajecnikoch taky pich a potom ma to trosku chvilu boli ale nie nieco hrozne a este ako pri kramoch, ale to sa natahuje asi maternica a cikusat chodim tiez castejsie.... no a nemavate take stavy, ze jeden den ani brucho ani ziadny naznak tehu a druhy den blbo velke brucho... nechapem mam to obden 😕

blackberry
17. aug 2010

Ahojte, rada sa k vam pridam, ak dovolite 🙂 tiez mam termin v aprili 🙂 od min. tyzdna to mame potvrdene aj od doktora.. tesime sa 🙂 Tak nech si tu krasne tehulkujeme!!!

drobec490
17. aug 2010

cauko..tak konecne som doma z prace,zase kopec ludi..ja idem teraz v piatok na potvrdenie tak dufam,ze to dopadne dobre..🙂

luchar
17. aug 2010

boze ta unava...v jednom kuse by som spala, chodim spavat uz so sliepkami o 7 vecer, manzel sa zo mna smeje 🙂 No co je najhorsie, ze aj v praci som brutalne mimo...neviem neviem ako to vydrzim. Zatial som to nikomu v praci neoznamila, chystam sa to povedat az tak na konci tretieho mesiaca. Na kontolu idem 26.8. ked by uz malo byt aj srdiecko, tesim sa, dufam, ze bude vsetko OK. 😉

luchar
17. aug 2010

@lenusa ja mam uz pocit akoby som bola v piatom mesiaci co sa tyka velkosti brucha, no asi ho mam len nafuknute alebo ta maternica sa tak nafukuje, neviem, ale dost mi vytrca a to som len v 6tt.

heveri35
17. aug 2010

@lenusa ahoj,presne tak to mavam aj ja,aj tie pichy,aj ako keby som mala dostat kramy,a tiez mam take dni ked nic necitim

heveri35
17. aug 2010

@blackberry ahoooj 🙂

heveri35
17. aug 2010

@luchar no ja mam tiez to brucho nejako nafuknute,uz som dnes chodila v praci s rozopnutym gombikom 🙂 tak co uz?? 🙂