Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
smajka, ďakujem 🙂
jáj, a ešte k tým tehu príznakom - mám veľmi citlivý nos, všetko mi smrdí 😅 Dokonca aj sušené huby 😝
Ali, držím nám na stredu palce, pokúsim sa aj ja dovtedy vydržať 😉
ahojte... 🙂
@matja - mne susene hriby vzdy smrdeli a teraz je to nieco hrozne... 😀 😀 😀 ale myslela som ze budem mat ovela citlivejsi nos...aj ked je mi jasne ze to uz nejde, lebo vzdy som bola fajnova na puchy 😀 😀
Ja som tiez testovala tak po tyzdni potom aby som videla ako krasne ciarka silnie 😉 🙂
ahojte 🙂 tak ako ?ja som mala tuto noc hroznu bolo mi tak tazko ze cosi hrozne a este to cikanie,tak som sa skoro vobec nevyspala...matja a ali-drzim palce nech je to dobry vysledok 😉
ahojte zienky 🙂 tak ja som sa celkom dobre vyspala, ale prykrat som behala cikat cez noc 😀 ja si pripadam, ze nerobim nic ine, len cikam cely den 😔 😀 drzim palceky vsetkym testujucim zienkam 😉
Caute kocky ako sa mavate? ja som sa dnes objednala k lekarovi na 27.8 to by som mala byt 6tt+3dni tak uvidime snad uz aj bublinku s nasou omrvinkou 😵 😵 😵 ale pre istotu teraz v piatok si este dam odobrat krv na hcg.
Bojim sa ale snad ide vsetko ako ma robila som kontrolny test a ciarka silnie 😵 😵 😵 tak ma to trochu ukludnuje.Som strasne unavena a v noci nemozem spavat a mam pocit ze miesto mocoveho mechura mam cisternu 😀 😀 😀
ahojte baby,ako?? u nas nastastie nebola burka.Dva dni v robote ubehli 🙂 a este dva dni pred sebou 😝 a potom dva dni volna 🙂 a mozno v piatok k doktorovi,dufam,ze tam uz bude!!!!!!!!!!!chcem!!!!!!!!!! 🙂
ja som sa dnes zas neudrzala a spravila som si uz 3ti test od kedy viem, ze som tehu - a ciarka je stale tam 😀 inak ja som chcela julovciatko, ale zas moja mamina sa potesi, aj ked sa babo nenarodi v jej den (ona je 19teho a ja predpokladam termin bud okolo 1.4. alebo 10.4), bude to barancek /ak sa nenarodi vyrazne skor/ a bude na jej 60tku 😉
ahojte kočky, nakukla som k vám...ja som aprílovka 2009 a presne pred dvomi rokmi som v tento deň našla na teste //...tak vám prajem príjemné tehulkovanie, užívajte si vaše brušká 😉
tak kocandy ako sa tu mate 🙂 kolko vella baranou bude 😉
baby ja idem uz zajtraaaa na potvrdenie na sono, tak sa bojiiiim 😀 , dufam ze bude vsetko ok a bude uz aj srdiecko, teda malo by uz byt 🙂
mna dost casto pichava na vajecnikoch taky pich a potom ma to trosku chvilu boli ale nie nieco hrozne a este ako pri kramoch, ale to sa natahuje asi maternica a cikusat chodim tiez castejsie.... no a nemavate take stavy, ze jeden den ani brucho ani ziadny naznak tehu a druhy den blbo velke brucho... nechapem mam to obden 😕
Ahojte, rada sa k vam pridam, ak dovolite 🙂 tiez mam termin v aprili 🙂 od min. tyzdna to mame potvrdene aj od doktora.. tesime sa 🙂 Tak nech si tu krasne tehulkujeme!!!
cauko..tak konecne som doma z prace,zase kopec ludi..ja idem teraz v piatok na potvrdenie tak dufam,ze to dopadne dobre..🙂
boze ta unava...v jednom kuse by som spala, chodim spavat uz so sliepkami o 7 vecer, manzel sa zo mna smeje 🙂 No co je najhorsie, ze aj v praci som brutalne mimo...neviem neviem ako to vydrzim. Zatial som to nikomu v praci neoznamila, chystam sa to povedat az tak na konci tretieho mesiaca. Na kontolu idem 26.8. ked by uz malo byt aj srdiecko, tesim sa, dufam, ze bude vsetko OK. 😉
@blackberry ahoooj 🙂

@ali27 - Neviem, kedy sa odhodlam na test, nechcem sa zase sklamat ako v sobotu, ked uz tomu tak verim 😀 Ale nie, uvidim, ako sa zobudim, ale ak vydrzim, tak pockam tiez do stredy 🙂 V kazdom pripade si ho budem robit rano, uz nie pocas dna. Dnes mi meska 5. den. A ja to viem relativne presne, lebo si každý mesiac sledujem ovulku.