icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 dakujem dufam 😀 nase spekulovalo nechcel sa ukazat za nic na svete 😀 este aj rucickou pohrozil ,lebo chcel spinkat 🙂

seba1
3. dec 2010

@mirka7582 asi ste ho rušili z buvinkania, ale nakoniec sa našťastie podarilo, neviem si predstaviť, že by som do konca nevedela, ale keby to nešlo, nič by som s tým nenarobila

ivicka0502
3. dec 2010

@mirka7582 dakujem, bude asi po tatinovi 😉 .

mirka7582
3. dec 2010

@seba1 mno ja viem, lebo ked som bola v poradni bol ukazkovi 😀 este 3D nas caka tak hadam nam uz potvrdia chlapceka

ivicka0502
3. dec 2010

@seba1 dakujem. aj ja som pocula ze dievcata robia drahoty, ale vacsina mi hovori ze to bude chlapec, lebo som vraj opeknela 😀 mozno sa len liskaju 😀 ja nemam ani potuchy co by to mohlo byt. o tyzden ideme na 3D, a tam to uz musia zistit.

mirka7582
3. dec 2010

@ivicka0502 😀

seba1
3. dec 2010

@ivicka0502 to hovoria aj mne, že som opeknela, ale minule som čítala, že to robia hormóny a vôbec nie len vtedy, keď sa čaká chlapec, neber to vôbec do úvahy

ivicka0502
3. dec 2010

@seba1 ved jasne, ale komplimenty nam mozu hadzat, nie? 😎 praveze nemam ziadne indicie co to bude, tak musim nakupovat neutralne.

seba1
3. dec 2010

@ivicka0502 jasné môžu, ale ja mám pocit, že ma s tým skôr chcú naštvať, však tak priberám.

katuska26
3. dec 2010

@ivicka0502 na okolie sa nespoliehaj, ja som pri Viktorke opeknela, mala špicaté brucho no na chlapca, aj mi každý chlapca tipoval, vôbec to od toho nezávisí 🙂 ale môže to byť chlapec, alebo dievča iná možnosť nieje 🙂 A teraz tiež každý mi hovoril ako som opeknela, aj kamarátka sa so mnou stavila keď videla moje brucho že chlapec že aké špicaté 😀 a ja že také som aj pri Viktorke mala a aha zase asi dievčatko 😅 . A pleť mám dokonalú, pribrala som zatiaľ 2kg, ale Viktorka bola maličká mala 2980g a 51cm, pri nej som pribrala asi do 10kg, takže naše druhé určite bude mať podobné miery 😀 a uvidíme do konca koľko si nabalím, však je zima 😉

blcha
3. dec 2010

ahojte babulky ja mam dobre s pravy zo vcera bola som na sone a bolu uplne super doktor tam mal este jednu obrazovku danu tak aby som videla cely cas babatko vsetko pomeral a vsetko je ok tak sa tesim a este jednu super spravicku mame zevraj to bude DIEVCATKO 😵 😵 😵 😵 sa tesim no a konecne tam mal aj vsetky vysledky triple testov a aj tie su uplne v poriadku 🙂 ja sa tesim ze je to dievcatko ale este si to necham potvrdit na tom 3D a potom sa budem tesit ako budem zariadovat princeznickovu izbicku juj uz nech je 16 😉

ivicka0502
3. dec 2010

@katuska26 tak to uz definitivne kupujem neutralne. aj som si cela kupit nieco len pre chlapca, ale teraz kupim radsej len neutralne.

ivicka0502
3. dec 2010

@blcha jeej gratulujem!!!! takze tvoja kocka sa ukazala!

blcha
3. dec 2010

@katuska26 tak mne hovorili pri prvom tehu tiez to co tebe ze ako mi to pristane ako som opeknela ze urcite budeme mat chlapca a teraz mi tiez vsetci typuju ze bude chlapec ale vcera ma doktor potesil ze to bude dievcatko 😵 😵 😵 😵 😵 😵 no a ja som pribrala doteraz 3kg presne tak ako pri prvom tehotenstve lenze ja zacnem neskor viac priberat ty si to mala super ze 10kg ja som ku koncu vela priberala takze som mala +18 a teraz si myslim ze tiez tak budem mat ved uvidime neriesim to eliska bola velika mala 3800 a 53 cm a ja len dufam ze toto babatecko nebudem vacsie take triapol kilove by mi uplne stacilo 😀 akoze ja som mala porod celkom v pohode za tri hodinky bolo po vsetkom ale potom to hojenie bolo horsie 😝 😝

blcha
3. dec 2010

@ivicka0502 tesim sa z toho strasne dufam ze sa ma doktor pravdu 😉 a som cakala ze muzik bude sklamany ale v pohode si pamatam ze ked sme cakali elisku a povedala som mu ze to bude dievcatko tak bol z toho chvilku aj smutny kym to rozdychal a zacal sa tesit na dievcatko tak mu to aj tyzden trvalo a teraz uz si robi strandu ze bude mat plny dom blaznivych bab 😀

ivicka0502
3. dec 2010

maminy co mate deti, ta sranticka do postielky, tusim sa to vola hniezdo, je prakticke mat to biele? nezaspini sa to za chvilu? chcem si to teraz cez vikend kupit v UK, ale kedze nevieme pohlavie kupim neutralne.

xenia2734
3. dec 2010

@blcha Ty si potom ako ja. Aj ja som doteraz pribrala mozno nejake 2 kg. Pri Naty som sa tiez asi takto rozbiehala a potom som nazbierala nejakych 13-14 kg a Naty mala 3700 g 50 cm. Dufam, ze uz druhe nebude vacsie, lebo to by som nezvladla, mam uzku panvu. Na mna uz tych 3700 bolo moc, som nizka a uzka. Do tych 3500 by aj stacilo 😉 Od zajtra som v 23tt.

mirrinka
3. dec 2010

@ivicka0502 my sme to hniezdo síce nemali biele,ale takéto svetlunké ako je na fotke,a bolo to v pohode,lebo ked malá trochu podrástla a chcela po postielke loziť,tak sme to dali dole a teraz to stále vyzerá ako nové aj po piatich rokoch ležania v skrini 😀

katuska26
3. dec 2010

@blcha gratulujem tak aj vy budete mať doma babinec a ocinko ako taký kráľ 😀 . Aj ja sa teším že dievčatko, viktorka síce chcela chlapca ale už je to v pohode, je rozumná nerobila žiadne scény, len mi povedala že mať bračeka bol jej sen 😅 😅 😅 kde na to tie deti chodia...
Inak môj manžel túžil po chlapčekovi, no čo už to nezáleží odo mňa ale teší sa veľmi aj na dievčatko 🙂
@ivicka0502 ja som do postielky kupovala len ten chránič okolo postielky a bol biely... Nevadí, však aspoň uvidíš keď na neho sadne prach ho operieš a dieťatko to určite nezašpiní 😉

seba1
3. dec 2010

@ivicka0502 to je zrejme ten okraj do postieľky, ja som kúpila len taký polovičný a dá sa zaviazať tak, aby som v pohode v noci vedela aj poležiačky skontrolovať, či má bábo dobrú polohu a či je zakryté a ráno zasa videl on mňa. Biele podľa mňa nie je praktické.

emmaelzer
3. dec 2010

@smajka tak to som neodhadla, ale uz ich tu poznam....
Tak to bude iny vianocny darcek, uz som aj ja zvedava, co vam povedia....My sme sa zatial rozhodli, ze nejdeme na 3d, a to preto, lebo by som aj tak nesla skor ako v polke januara, kedze by som uz chcela keby idem vidiet poriadne tvaricku vyvinuteho babatka, a to sme si povedali, ze uz 3 mesiace potom pockame a nechame sa prekvapit...A za tie peniaze nakupime veci pre babo...

mirrinka
3. dec 2010

@katuska26 u mňa to bolo rovnako v prvom tehu,tiež každý tipoval podľa brucha a podla toho že som opeknela,že to bude chlapec a mám dievčatko....teraz je všetko úplne rovnako ako predtým,brucho ako predtým aj pleť,vlasy,nechty ako predtým a bude to chlapec 🙂

takže na toto by som sa ja už nespoliehala 😉

seba1
3. dec 2010

@blcha gratulujem ku dievčatku 🙂 , takto sa apoň lepšie dievčatá zahrajú 🙂

emmaelzer
3. dec 2010

@smajka inak zajtra pridete na tu Mikulasku party?

blcha
3. dec 2010

@ivicka0502 ja som mala tiez to hniezdo take blede kremove a v pohode nespinilo sa to a je to super vec uz teraz sa chystam nakupit aj nove pre nove babatko celu sadu chcem navlecka baldachyn a hniezdo 😉
@katuska26 eliska sa tesi jej je to neako jedno ze ci bude chlapec alebo dievcatko lebo ona chce byt stale chlapec v rodine mame len chlapcov a ona sa hrava len s chlapcami tak mi povedala ze ked sa to babatko narodi a budem mat cikulku ta ze ona mu ju zoberie a ona bude chlapcek 😀 😀 😀 no a ja sa tesim dievcatku lebo vyuzijem tie kopy veciciek co mame po eliske ale ved este to neviem na 100% tak este si pockam na to 3D 😉
@xenia2734 a tych 13 ,14 by som brala ja myslim ze budem mat viac ale to je jedno ghlavne nech je babatko v poriadku a zdravucke 😉

ivicka0502
3. dec 2010

vdaka babeny. 😉

ivicka0502
3. dec 2010

@emmaelzer prosim ta nepoznas nejaky dobry obchod s detskymi vecickami v UK? nemas nejake www kde by som si mohla nieco predbezne pozriet? vopred vdaka 🙂

katuska26
3. dec 2010

@mirrinka presne tak 😉

@blcha 😀
No na 100% to ešte ani ja nemám potvrdené, ale beriem to viac ako na 50% ž je to dievčatko, uvidíme na 3D 🙂

blcha
3. dec 2010

@katuska26 mne to vcera doktor tak povedal ze vyzera to na dievca potom este nieco pozeral a ze pozrieme este raz to pohlavie a znova povedal ze to bude dievcatko tak ja to berem tak na 90% nechavam si este malu 10% rezervu tie dva tyzdne ale aj tak sa neviem preco strasne tesim akoze tesila by som sa aj chlapcovi ale teraz chodim od vcera vysmiata ako leco 😀 😀 😀

emmaelzer
3. dec 2010

@ivicka0502 chces nakupovat onlilne? Velmi dobry je http://www.kiddicare.com, to je len online obchod, potom je jeden krasny, ktory je vsak jeden z najdrahsich www.mamasandpapas.co.uk
Ked si tu osobne, tak vyhladaj obchod Primark, je to jeden z najlacnejsich obchodov, ja tam nakupujem, a maju tam strasne vela a dobrych veci.