Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Caute kocky tak sme boli vcera na velkom utz a je to chlapcek, mame 460g a 25cm ,dr povedal ze take ukazkove organy ako do ucebnice uz davno nevidel 😵 😵 😵 a asi v polovici vysetrenia si maly zavcal davat ruky medzi nozicky a chytal si pipika dr. bol uplne vyvaleny 😀 😕 a tak sme sa smiali 😀 ze este je v brusku a uz si ho zmoli 😵 proste typicky chlap 😀 😀 😀 😀
sme proste s tatinom stastni ze je malinky v poriadku 😵 😵 😵 😵
ahojte kočky...
@barborkach
@nadenkaaa gratulujem ku chlapčekom!!!
@maahuliena kujeme 😅
@maahuliena sice uz sme to vedeli 😉 ale dr zartoval ze predsa este nie je nic iste kym sa nenarodi 😉 ale potm ked videl co nas maly s pipikom stvaral tak povedal ze je to chalanisko riadny 😅 😀 😀 😀
@nadenkaaa 😀 😀 tak ste mali silný emotívny zažitok 🙂 😀 😀 no chlap jak sa patrí 😀 😝
@pippi84 no ja som aj chcela dve mena ale manzel s tym velmi nesuhlasi,takze sme to nechali tak,ale segra ma pri obidvoch dve mena a je to aj zaujimave 😎
baby my sme dne uz postavili stromcek,lebo sme s manzelikom mali veeeelke upratovanie a zajtra na nejake tie nakupy 😉 😉 tak sa tesim 🙂 🙂
a inac u nas je taka fujavica a snezi ze konec..
@barborkach krááááásne fotočky máš 🙂 nádherný je a tá pusinka 😵
Baby tak mi sme boli včera v BA sme sa vyšantili na detskom 😅 v H&M ale tehu no otras výber nič som si nekúpila ☹ No nevadí ja si poradím, rifle sú mi zatiaľ stále dobré , keď nie kúpim si väčšie o číslo :D
Len dúfam že nám lekár potvrdí že je to dievčatko, lebo tie vecičky sme kupovali zbytočne, všetko sú to ružové 😅 no uvidíme 🙂
Inak krásne ráno, parádne nám nasnežiloooooo 😵
dobre ranko! Ja dnes vynimocne strasim uz od 6, vsetko ma totiz boli, vobec sa mi neda dho lezat 🙄 ja neviem ako takto este vydrzim 4 mesiace...
@katuska26 uz ste sa vrhli na ruzove? ja este cakam na ten 3D a uvidime... aj ked my s muzom ruzovu skor bojkotujeme - Dominika mala tiez vela inych farieb, ruzove nam kupovali skor ini 😉 a snezi nam teda riadne v BB -dufam ze najdeme auto na parkovisku 😕
@veronnie no veru tak doslova sme sa vrhli, pri Viktorke som nevedela tak sme kupovali neutrálne, teraz mi povedal že asi dievčatko tak hádam sa to nezmenilo, nechcela som zase neutrál kupovať a do BA sa už asi do pôrodu nedostanem... tak som ti riskla, ak to náhodou bude chlapček tak si dám nakúpiť v chlapčenských a tieto posuniem 😒 ale tak dúfam že sa dr nemýlil, lebo sú to také chutné vecičky 😀
veru nám sneží... jáj ako krásne ako v rozprávke vonku, len pre nás čo na aute chodíme to nie je radosť 😅 je to robota navyše....ale čo už je zima.... aspoň že mám šikovného manžela akurát ide odpratať naše autá, aby sme sa zajtra dostali kam potrebujeme... 🙂
@pippi84 ďakujem veľmi pekne 🙂 mne je to jedno čo to bude,len aby bolo všetko vporiadku.Meno Šimon sa mi vždy páčilo 🙂 Ja som zase veľmi zaťažená na meno Zoja a manžel nieje dvakrát nadšený.Vlastne on stále tvrdil,že to bude chlapec.Nad dvomi krstnými menami som nikdy nerozmýšľala 🙂
ahojte dievcata mamicky idete niektora na predporodny kurz na nejaku vikendovku? Prosim o typ
@sonina22 ahoj, to fakt ? Hlavne ze si uz doma a ze je vsetko ok, ja nemam dobre spomienky na nemocnicu krvacala som v 12tt a dobre som tam aj schudla od stresov.
Predporodny kurz je na vikend? to som este ani nepocula ale super 😵 u nas robi jedna znama kurzy a da sa dohodnut aj individualne pred porodom tak este uvidim.
ahojte holky, ako sa mate? 🙂
Ahojte, ja sa nemam dnes velmi dobre ☹ od rana nizky tlak, toci sa mi hlava ... pomalicky popijam kavu, ale velmi mi nechuti ...
malicke len kopka, normalne citim, ako mi rastie brucho, koza ako sa napina. o chrbtici ani nehovorim, strasne ma bolia krize, asi si dnes zacvicim na fitlopte 😔

@mia.k je to uz uplne ine, kedvies, kto je v brusku a ked si ho aj videla 😉 😅 ja si to uzivam, len sa neviem dockat!!! 😅 😅