icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

barborkach
11. dec 2010

@mia.k je to uz uplne ine, kedvies, kto je v brusku a ked si ho aj videla 😉 😅 ja si to uzivam, len sa neviem dockat!!! 😅 😅

nadenkaaa
11. dec 2010

Caute kocky tak sme boli vcera na velkom utz a je to chlapcek, mame 460g a 25cm ,dr povedal ze take ukazkove organy ako do ucebnice uz davno nevidel 😵 😵 😵 a asi v polovici vysetrenia si maly zavcal davat ruky medzi nozicky a chytal si pipika dr. bol uplne vyvaleny 😀 😕 a tak sme sa smiali 😀 ze este je v brusku a uz si ho zmoli 😵 proste typicky chlap 😀 😀 😀 😀
sme proste s tatinom stastni ze je malinky v poriadku 😵 😵 😵 😵

seba1
11. dec 2010

@mia.k pomáhajú mi s pečením, hlavne Maťko, ale aj Jurko sa snaží v medziach svojich možností 🙂 . To sa veru vytešujem, stále o tom premýšľam 🙂 .

seba1
11. dec 2010

@nadenkaaa gratulujem k chlapčekovi, mali ste zážitok 🙂

maahuliena
11. dec 2010

ahojte kočky...

@barborkach
@nadenkaaa gratulujem ku chlapčekom!!!

barborkach
11. dec 2010

@maahuliena kujeme 😅

nadenkaaa
11. dec 2010

@maahuliena sice uz sme to vedeli 😉 ale dr zartoval ze predsa este nie je nic iste kym sa nenarodi 😉 ale potm ked videl co nas maly s pipikom stvaral tak povedal ze je to chalanisko riadny 😅 😀 😀 😀

maahuliena
11. dec 2010

@nadenkaaa 😀 😀 tak ste mali silný emotívny zažitok 🙂 😀 😀 no chlap jak sa patrí 😀 😝

drobec490
11. dec 2010

@pippi84 no ja som aj chcela dve mena ale manzel s tym velmi nesuhlasi,takze sme to nechali tak,ale segra ma pri obidvoch dve mena a je to aj zaujimave 😎
baby my sme dne uz postavili stromcek,lebo sme s manzelikom mali veeeelke upratovanie a zajtra na nejake tie nakupy 😉 😉 tak sa tesim 🙂 🙂
a inac u nas je taka fujavica a snezi ze konec..

katuska26
11. dec 2010

@seba1 to cesto sa nepečie, nechá sa trochu v chladničke starký to robí deň vopred spraví si taký šúlančeka potom ho rozkrája a ako píšeš dá po obvode do tých formičiek, naplní plnkou a zatvorí piškotkou 🙂

katuska26
11. dec 2010

@nadenkaaa 😀 😀 😀 😀 zlatý maličký v brušku, no typický chlap 😅

zlatik
11. dec 2010

@seba1 Jej pozeram, ze do tretice dievcatko, srdecne gratulujem!!!! Iste sa velmi tesis, ze?

katuska26
12. dec 2010

@barborkach krááááásne fotočky máš 🙂 nádherný je a tá pusinka 😵
Baby tak mi sme boli včera v BA sme sa vyšantili na detskom 😅 v H&M ale tehu no otras výber nič som si nekúpila ☹ No nevadí ja si poradím, rifle sú mi zatiaľ stále dobré , keď nie kúpim si väčšie o číslo :D
Len dúfam že nám lekár potvrdí že je to dievčatko, lebo tie vecičky sme kupovali zbytočne, všetko sú to ružové 😅 no uvidíme 🙂
Inak krásne ráno, parádne nám nasnežiloooooo 😵

veronnie
12. dec 2010

dobre ranko! Ja dnes vynimocne strasim uz od 6, vsetko ma totiz boli, vobec sa mi neda dho lezat 🙄 ja neviem ako takto este vydrzim 4 mesiace...
@katuska26 uz ste sa vrhli na ruzove? ja este cakam na ten 3D a uvidime... aj ked my s muzom ruzovu skor bojkotujeme - Dominika mala tiez vela inych farieb, ruzove nam kupovali skor ini 😉 a snezi nam teda riadne v BB -dufam ze najdeme auto na parkovisku 😕

veronnie
12. dec 2010

@nadenkaaa 😀 😀 az teraz som si precitala, akeho mate betara 😀 nuz, niekto sa hra s pupocnou snurou a niekto s niecim inym...

xenia2734
12. dec 2010

@linea22 🙂 🙂 🙂 Aj moj predychava, tiez nam dvaja lekari povedali, ze to vyzera na dievcatko. Uz jedno 4,5 rocne mame doma. Zajtra ideme na 4D a este stale dufa, hahahaha................................Naty zasa chce iba sestricku. Mne je to jedno, len nech to je zdrave 😉

katuska26
12. dec 2010

@veronnie no veru tak doslova sme sa vrhli, pri Viktorke som nevedela tak sme kupovali neutrálne, teraz mi povedal že asi dievčatko tak hádam sa to nezmenilo, nechcela som zase neutrál kupovať a do BA sa už asi do pôrodu nedostanem... tak som ti riskla, ak to náhodou bude chlapček tak si dám nakúpiť v chlapčenských a tieto posuniem 😒 ale tak dúfam že sa dr nemýlil, lebo sú to také chutné vecičky 😀
veru nám sneží... jáj ako krásne ako v rozprávke vonku, len pre nás čo na aute chodíme to nie je radosť 😅 je to robota navyše....ale čo už je zima.... aspoň že mám šikovného manžela akurát ide odpratať naše autá, aby sme sa zajtra dostali kam potrebujeme... 🙂

linea22
12. dec 2010

@pippi84 ďakujem veľmi pekne 🙂 mne je to jedno čo to bude,len aby bolo všetko vporiadku.Meno Šimon sa mi vždy páčilo 🙂 Ja som zase veľmi zaťažená na meno Zoja a manžel nieje dvakrát nadšený.Vlastne on stále tvrdil,že to bude chlapec.Nad dvomi krstnými menami som nikdy nerozmýšľala 🙂

linea22
12. dec 2010

@xenia2734 Tak chlapi väčšinou chcú synov,ale dievky nedajú za nič 🙂 Môj tiež dúfa,že bude chlapec,lebo nám povedal,že na 90 percent to je dievča 🙂

drobec490
12. dec 2010

@katuska26 ahojcek..tak my sme dnes boli v H&M v kosicicach a kupila som si len rifle inac tehu veci nic moc..este maximalne teplaky..ale detske vecicky mali krasne..🙂

katuska26
12. dec 2010

@drobec490 presne ešte tepláčky mali ale to ja mám troje 😀 , tak to som neriešila, tehu rifle nemám, ani v C&A nemali na mňa manžel sa rozčuľoval že či tehu žena musí vyzerať ako slon, nič vo veľkosti 36 😒
Ale tie detské jáj to je krása 🙂

drobec490
12. dec 2010

@katuska26 tak ja rifle musim mat lebo do ziadnych sa nezapnem uz daaaa aaaaaaaaavno 😀 😀 a v c&a absolutne nic..a mne to tiez dost vadi lebo ja som nizka a vsetko take velke a strasne dlhe 😒

katuska26
12. dec 2010

@drobec490 no presne ako ja by som si tiež kúpila keby bolo z čoho vybrať 😀 , no keď nie je tak nie je 🙂

sonina22
12. dec 2010

@leanela ahoj dakujem za spravu ja som bola tyzden v nemocnici a preto som sa neozyvala v nedelu som zacala krvacat ale to len mi praskla cysta na placente no bol to stressss a ty co nove malicky kopka tak som cela stastna a hlavne ked jem hihihi

sonina22
12. dec 2010

ahojte dievcata mamicky idete niektora na predporodny kurz na nejaku vikendovku? Prosim o typ

leanela
12. dec 2010

@sonina22 ahoj, to fakt ? Hlavne ze si uz doma a ze je vsetko ok, ja nemam dobre spomienky na nemocnicu krvacala som v 12tt a dobre som tam aj schudla od stresov.
Predporodny kurz je na vikend? to som este ani nepocula ale super 😵 u nas robi jedna znama kurzy a da sa dohodnut aj individualne pred porodom tak este uvidim.

zuzin78
13. dec 2010

ahojte holky, ako sa mate? 🙂

pippi84
13. dec 2010

Ahojte, ja sa nemam dnes velmi dobre ☹ od rana nizky tlak, toci sa mi hlava ... pomalicky popijam kavu, ale velmi mi nechuti ...
malicke len kopka, normalne citim, ako mi rastie brucho, koza ako sa napina. o chrbtici ani nehovorim, strasne ma bolia krize, asi si dnes zacvicim na fitlopte 😔

barusska
13. dec 2010

Tak uz aj my mame 3D ultrazvuk za sebou. Tu je foto nasej slecinky 🙂

krisruska
13. dec 2010

Ahojte, prajem pekné ráno!

@pippi84 Ak máš možnosť si poležať, tak to využi a oddýchni si, to Ti určite pomôže!
@barusska Krásna babulka 😀