Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@brumca tak stava sa... ono ja mam standartne nizky tlak, no a tehotenstvom som ho mavala tak 70/50... cize odpadavanie na dennom poriadku skoro... ale da sa to vydrzat, treba kafe 😉
@kaktusik007 ahoj 🙂 vidis to ma ani nenapadlo, ze by to mohlo byt z tlaku 😕 mame doma aj tlakomer, tak si sem tam skusim odmerat 🙂
dobre rannko 😀
@blcha ahoj, tak uz si tu druha,co sa jej ma narodit babatko 20.4. 🙂 to je krasny den, moja mala je vtedy narodena. je taky miesanec barana a byka 😀 😀
chcem sa ta spyta, ako to zvladne tvoja malinka bez teba,ked budes v porodnici? ja sa toho najviac obavam, je strasne na mna naviazana, ved cely den je len so mnou, mm je v praci, a nikoho ineho tu nemam, svokru neratam, pri nej mala nevydrzi ani 5 sekund sama
pekna rozpravka
https://www.youtube.com/watch?v=UV7HO9FazkIsak tak spachajte tabulku 😉
🙂 🙂 dnes je vonka krasne asi vyrazim sa prejst 🙂
dobre ranko..tak dnes je veru aj u nas krasne,len skoda ze do prace treba ist☹
brumca-aj ja mamvam nizky tlak ale nastastie sa mi to este nestalo,a kavu bohuzial nemozem a ani nepijem..
tak premyslam, ci aj znizenie produkcie mliecka moze byt priznakom tehotenstva... mam makkucke prsniky, akoby sa uz mliecko ani netvorilo, mala sa prisava casto, ale mliecko sa ani nechce spustit, len dudluje ako cumlik.... ja neviem. test robim v piatok som sa rozhodla 🙂
@ali27 jasne, ze je..kuk sem http://dojcenie.wordpress.com/2010/02/12/tandem...
u nas to bol jeden z priznakov, kedy som zistila, ze som tehu - mala to vlastne vedela prva a skor ako ja - stale ma cuca. ale mliecko mam, len ma asi ine zlozenie a je ho menej
dnes je nejaky saleny den, zobudila som sa, hlava sa mi tocila, az kym mi manzel nezavolal, ze mal nehodu na sturci, ze mu z protismeru vybehlo auto do jeho smeru v zatacke... hned mi tlak stupol 🙂 . Nastastie je v poriadku, len auticko trosku utrpelo.... snad to bude na dnes posledna zla sprava 🙂 Krasny dnik prajem 🙂
@zuzin78 este neviem ako to zvladne mala bezomna ked budem v porodnici ale ved to je este daleko tak snad v pohode doteraz nebola nikdy v noci odomna prec tiez sme stale spolu a vsade somnou chodi nedavam ju varovat len ked musim a to je vzdy len tak na hodinku dve ale myslim ze to bude v pohode ved to bude mat uz tri roky a ona je velmi sikovna vsetko chape na babatko sa strasne tesi uz sa nevie dockat kedy budem mat velke brucho hladka ma stale zlatucka je strasne 😉
ahojte tehulky. ja mam dnes zatial onicom den, rano som isla do prace a nestihla som sa naranajkovat, tak mi bolo v aute tak zle, ze som musela zastavit a zjedla som syncekovi oschnute keksy, co sme tam vcera zabudli. potom som bola asi 20 minut v tescu a nejaky blbec mi odrazil zrkadlo na aute, skoro ma porazilo. to je este len pobede, dufam ze uz bude lepsie. ☹
Ahoojte 🙂)
Dvojnásobná radosť, boli sme na kontrole trošku skôr nakoniec.. A pravdepodobne budeme mať dvojčatká 🙂)
zuzin 78 a blcha. - ja si myslim, ze moj maly bude v pohode ked budem v nemocnici. len sa bojim potom ako zvladnem obe deticky. samko ide od januara do skolky aby si tam zvykol asi na 2-3 dni a od buduceho septembra kazdy den.
timejkaa - waw congrats!!! moc vam to prajem, ale dufam ,ze moje bude len jedno 😀 😀
@smajka ďakujem, aj ja som sa tešila na Bublinku a budú Bublinky xD Dosť ma to šoklo, drahý, čo ho máločo prekvapí si musel sadnúť lebo sa mu hlava zakrútila xDD
A čomyslíte, kedy toto povedať budúcim starým rodičom? Moji už vedia, že nimi budú, ale neviem kedy im povedať, že budú mať vnúčatká dve xD

ahojte zienky 🙂 tak ja som mala divoku noc, okolo 2hod som musela ist na wc, zobudila som sa, ze ma trosku boli podbrusko, ale nie moc...tak som sla normalne na wc a tak mi zostalo zle, ze som za par sekund zostala uplne mokra od potu, mala som biele pred ocami a krutila sa mi hlava, len som stihla kricat na draheho, nech ide za mnou...bolo mi aj na vracanie, ale potom to preslo...asi po 5min mi uz bolo lepsie...musela som sa cela prezliect, lebo som bola ako mys...mali ste to uz niektora? 😕 inac mi doteraz nebolo nejak zle, len sem tam tazko od zaludka.