icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

drobec490
16. dec 2010

@mirka7582 ahoj no nas maly robi to iste a teraz hlavne cez den a minule som robila melir a tak sa natlacil ze som musela sadnut lebo strasne cosi 😉 😉 a skore uzdravenie...mna to momentalne zacina nejako chytat 😒

pippi84
16. dec 2010

@mirka7582 ahoj, ano presne tak sa vypuca aj nase male 😅 je to take tvrde miesto, ze sa na to zobudim a potom sa hladkam po brusku a po chvilke "odide" na ine miesto, je to super pocit, potom zacne kopkat 😵

mirka7582
17. dec 2010

@drobec490 aj tebe skore uzdravenie 🙂
@pippi84 presne tak 😀

sonina22
17. dec 2010

@leanela no tak to chapem skoda velka 😨

sonina22
17. dec 2010

@katuska26 dakujem za radu idem dnes do lekarne a nieco vyberiem

seba1
17. dec 2010

@mirka7582 ahoj, ako sa dnes máš?

nadenkaaa
17. dec 2010

Dobre ranko kocky mna o 6.30 zobudili take krce sucasne v oboch nohach ze hroza 😕 😝 😖 😖 😖 pritom beriem aj mg tbl tak neviem ci mam zvysit davku ci co 😕
Inak vcera sme boli na poradni a maly drobcek ma uz 500g 😵 😵 😵 a dr m prvy krat po dlllhej dobe kontroloval zospodu -a vsetko je ok sme zatvoreni 😉 Len na buducu poradnu ma uz caka ta hnusna sladka voda na ten ogtt test 😝 😝

katuska26
17. dec 2010

@sonina22 nemáš zač, mne to veľmi pomohlo, už mám celkom pekné pery, už je tam len chrastička 🙂čiže za dva dni to je v pohode...myslím vyliečený opar...
Inak dobré ránko 🙂 o týždeň sú tu Vianoce juchúúúú, včera nám došiel stromček tak dnes ideme s Viktorkou zdobiť 🙂

mirka7582
17. dec 2010

Dobre ranko zienky @seba1 DAkujem uz je to lepsie uz sme to hadam vyhnali 🙂 a ty sa mas ako ?

katuska26
17. dec 2010

@seba1
@nadenkaaa
ahojte
nadenka mna zase strašne bolievajú kríže, pri prvom tehu som to vôbec nemala... A to pri takých normálnych prácach ako je zmytie podlahy v byte, už to asi nemôžem robiť som sa potom večer nemohla postaviť... ☹ a to som pri prvom tehu vymaľovala sama 3 izby v byte 😅 teraz nehrozíííí....

mirka7582
17. dec 2010

@nadenkaaa juj to uz tak skoro davaju tu vodu fuuuuuj dufam ze nam bude chutit ,lebo sladke nemusime 🙂

seba1
17. dec 2010

@mirka7582 je to len v takej fáze u mňa, že buď sa to rozbehne, alebo nie, tak som rada,že sa máš lepšie, aj si užívala nejaké tbl.?

nadenkaaa
17. dec 2010

@mirka7582 no ja vobec sladene nepijem tak neviem ci sa nedovraciam z toho 😝 😝 😝 inak buducu poradnu mam 20.1 a to by som mala byt 26plus 2 😉

nadenkaaa
17. dec 2010

@katuska26 tak to verim no ale co by sme pre nase pokladiky v bruskach nevydrzali 😵 😵 😵
a fakt za tyzden su tu vianoce mate uz vsetko pokupene? 😉 ja uz hovorim mojmu mm ze nech ma drzi na hony od detskych oddeleni obchodov lebo neviem neviem vzdy nieco kupim 😅 😅 😅 😵 😵 😵 ked tie male vecicky su take rozkosne 😵 😵 😵 😵

mirka7582
17. dec 2010

@seba1 ano vitamin C paralen na vypotenie ale iba polku a propolky este papam a cajik s medom a citronom 🙂
@nadenkaaa ja idem v utorok o 14.30 som zvedava co mi povie 😀 dofam ze maleho odvazi som zvedava kolko ma 🙂 lebo ma neskutocne vela sily 😀
@seba1 joj neprajem ti to .este aj kutik sa mi spravil taky fajny bolavy aj usta mam opuchnute ☹

seba1
17. dec 2010

@katuska26 ono, to každé tehotenstvo je iné, mňa zasa niekedy tak bolia sedacie kosti, že sa hýbem jak dôchodkiňa a zasa mám o kilo viac, už mi určite neprejde ani na poradni bez povšimnutia, ale fakt to nechápem, snažím sa obmedzovať sa a nepomáha to, už teraz začínam mať riadne hrubé prsty, nohy a aj v tvári to už vidím, aká som pribratá 😒. Bude teda podlahy umývať manžel, nie?

katuska26
17. dec 2010

@nadenkaaa no tak s tými vecičkami mi niečo hovor :D ja ešte aj na ebay nakupujem, to ani do obchodu zájsť nemusím 😀 😀 😀 Ja už mám inak všetko pokúpené už iba piecť ideme, dnes to budú vanilkové rožteky, hádam sa podaria 😅

@seba1 áno áno, manžel bude zmývať :D on pomôže 🙂 a fakt každé tehu je iné 😉

seba1
17. dec 2010

@nadenkaaa tak to máte úplne ukážkovú váhu 🙂 , som pozerala na najmama a tam je 23 t - 500 g a 29 cm. Riadna dĺžka, preto ich je už tak cítiť 🙂 .

seba1
17. dec 2010

@mirka7582 ja som si bola kúpiť propolky a baba v lekárni sa veľmi tvárila, že to tehotné nemôžu a tak som sa čudovala, veď už tu viaceré písali, že to sa práveže smie.

mirka7582
17. dec 2010

@seba1 ano moze mne to povedala magistra v lekarni 🙂

natas4
17. dec 2010

@seba1 @mirka7582 zevraj sa mozu iba propolki bez bcukru..ostatne nie...niekde som to citala, idem to najst

natas4
17. dec 2010

@seba1 @mirka7582 tu pisu ze P bez cukru mozu aj tehotne...pri ostatnych propolkach nie je pisane, ze by ich mohli tehotne, tak neviem
http://www.zlacnene.sk/novinka/novinka-na-trhu-...

nadenkaaa
17. dec 2010

@seba1 no minuly tyzden sme mali 460g podla genetickeho velkeho sona 😉 a hlavne ze rastieme ja som pribrala uz dve kila tak sa normalne desim teraz tych sviatkov 😝 😀
@katuska26 no co sa tyka ebay tak to je dalsia "vasen" ale snazim sa krotit 😅 aj ked je to hrozne tazke 😅 😝
minuly rok som robila vanilkove rozky toho roku robit nebudem ale ked som naratala tak budem robit 8 druhov kolacikov -ale vsetko len suche a rozne druhy guliek nic kremove nech to vydrzi 😉
@mirka7582 tak to ti verim ze si zvedava ale to sme asi kazda a je fakt ze ked maly zacne kopat tak to uz je riadne citit ale aj ked to kolko krat boli aj tak mma z toho radost lebo viem ze maly je v poriadku 😵 😵

bobora
17. dec 2010

Ahojte my sme mali v utorok už 740g čo už je aj riadne cítiť, malá sa na tom strašne zabáva ako sa maminke hýbe bruško niekedy mám pociť ako by sa ručičkami alebo nožičkami chcelo prevŕtať von 🙂

mirka7582
17. dec 2010

@natas4 ja berie, Propolki s obsahom propolisu a vitaminom C

mirka7582
17. dec 2010

@nadenkaaa tak tak nech kopkaju ved ja sa vytesujem 😀 a manzel ho zvikne rozbesnit tak mam co robit aby som ho ukludnila 🙂

katuska26
17. dec 2010

@nadenkaaa tak to ideš riadne vypekať 🙂 my sme zatiaľ len medovníčky, dnes chcem tie vanilkové rožky a úliky budúci týždeň, možno ešte kokosové guľky, no a keďže máme obchodík s pečivo a zákuskami tak nejaké ešte budú 🙂
Ja mám poradňu v utorok, tak som zvedavá ako maličká narástla. 🙂 Lebo naposledy čo som bola mala 200g približne.
@bobora tak vás asi nedoženieme váhou, aj mňa maličká kopká, sa mi zdala celkom kľudná ale tri noci po sebe začala kopkať tak že sa na to zobudím 😀

bobora
17. dec 2010

@nadenkaaa 2 kg? tak to ti závidím ja 8 a teraz sa mi váha pokazila 😅

mirka7582
17. dec 2010

Ja vahu neriesim iba moj gyndos 😀 a uz som stoho na nervy 😕

natas4
17. dec 2010

@mirka7582 ano pisu tam aj o tych co beries ty, ale jedine pri P bez cukru je pisane ze su vhodne pre tehotne...hoci fakt nerozumiem preco a je mi to divne, ze iba pri tych je uvadzane ze su vhodne pre tehotne...mozno maju o nejaku zlozku menej