Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@smajka bojis sa ako zvladnes dve deticky,?? a co mam povedat ja??? ja budem mat dve babatka!!! nie druhe, ale dve... 😀 😀 😀
@timejkaa kedy povedat?? no ked budu bit dve srdiecka predsa 😉
Ja sa bojím o zdravie našich, šak ani 40 nemajú xD
Ale počkám si do pondelka (dlhé čakanie) a potom im to nejak šetrne dám vedieť xD
A len tak medzi rečou, napadajú vám nejaké nezvyčajné, ale zas nie šialené mená ktoré by relatívne šli k priezvisku Pacheco? My sme zatiaľ vybrali Levi a/lebo Brian pre chlapca a Alina a/lebo Ester pre dievča..
@timejkaa cim su mladsi, tym lepsie... mensie predispozicie na infarkt 😀 😀 😀
@kaktusik007 ja sa bojím, ako všetkého počnúc pavúkmi xDD
kaktusik - 😀
timejkaa - ja idem 2.sept na sk- tak vtedy oznamujem nasim - osobne. inak to este nikto nevie, len manzelik, najlepsia kamaratka a vy. 🙂 ja mam vybrate pre dievca elisa a chlapec asi alex. ale dufame ze je to dievcatko 🙂
@timejkaa ked sa bojis nechod do lesa 😝
raz im to povedat musis... alebo im to nepovedz, a uvidia na brusku 😀 a potom... vsak ked este nemaju 40, a ty mas 20, tak ta tiez asi mali skor, nie??? tak co... pohodicka, dzes.... akurat si to mozno tak nepredstavovali....
vies, najdolezitejsie je, aby moje dietatko bolo stastne... ja nebudem riesit, ci mi syncek donesie domov priatelku, ci priatela, a ani nebudem riesit, ak mi v 16tich oznami, ze sa zadarilo a bude mat potomka.... proste ked budem vidiet, ze je stastny, a ze to takto chce, tak ho v tom podporim.....
a tvoji rodicia to asi citia rovnako.... len sebec bude urcovat svojmu dietatu zivot, aky chce pren on.... ale rodic, ktory svoje dieta miluje, dokaze zakceptovat akekolvek jeho rozhodnutie....
tolko moj nazor 🙂 - ale tiez by som ho nedala dokopy nemat malu 4mesacnu priserku doma 😀
@zuzin78 eliska do skolky teraz v septembry este nedam mozno v marci ano lebo ona sa tam strasne pyta uvidim ako mi to bude vyhovovat vozit ju tam rano a potom prenu chodit aj s babatkom mozno si ju necham doma do dalsieho septembra 😉
@smajka ja ked dam elisku do skolky tak hned na cely den nech nema v tom potom chaos inak myslim ze ona by skolku zvladala uplne v pohode uz aj teraz ale mne by bolo smutno 🙂
@kaktusik007 diki za podporu 🙂
a diki za gratulácie 🙂
blcha - ja som v uk a tu su skolky strasne drahe- okolo 40 libier na den,tak z financnych dovodov pojde maly len do statnej skolky na 3 hodky denne- co ma bude stat asi 17 na den. ked ma dieta 3 roky, tak ma narok na 15 hodin zadarmo od statu. preto pojde na kazdy den az od septembra buduceho roku 😒
@smajka to hej pocula som ze v uk su drahe skolky ale zasa su na omoc lepsej urovni ako skolky na slovensku super vybavene a aj sa detom viac venuju ako tu 😉
keby som mala ja na vyber tak by som dala elisku urcite do sukromnej skolky ale byvame na dedine takze mam len jednu moznost ale nastastie nasa skolka nieje az taka zla takze je to v pohode zatial to aj tak moc neriesim kedze tam pojde asi aj tak az za rok 😉
a ako sa rozpravas s malym po slovensky? ci uz aj po anglicky ho ucis?
blcha - mas pravdu su na lepsej urovni- hlavne teda tie sukromne. ucila som v jednej predtym ako som mala maleho. hlavne nas bolo jedna ucitelka na 5 deti, nie ako u nas na dedine (na sk ) -dve ucitelky na 25 deti. len keby neboli tak drahe. rozpravame aj sk aj anglicky. maly to ma zatial pomiesane ale on na to pride. ved prednedavnom zacal este len splietat slova. 🙂 eliska je krasne meno - vlastne moje vybrane ak mimi bude dievcatko. po angl. elisa, ale meniny v kalendari na elisku. 😀
ahojte baby mozem sa k vam pridat? termin vychadza okolo 25.aprila... 🙂
helenka 2 - ahoj,samozrejme ze mozes. april je tusim extra popularny na babatka 😀
prave som volala doktorovi ze sa objednam a oni maju do 6.9 dovolenku takze az potom sa mam objednat 😝
@timejkaa gratulujem, dvojnasobna radost 🙂 Mas vystarane, ked my budeme uvazovat nad druhym, ty sa budes usmievat 😀
@smajka obdivujem vydrz, ja som nasim, napriek predsavzatiu vytarala hned, novembrovkam na konovi som vydrzala nepovedat 2 tyzdne. nevedia to uz len muzovi rodicia (surodencom to povedal vcera) 😀
@timejkaa gratulujem 🙂 ja som pri prvom tehu vyhlasovala, ze ake super musi byt odbit si hned 2 detuchy naraz, ale po skusenosti so starostlivostou o 1 babo si hovorim, ze budem radsej rodit 2x 😀 ale nestrasim, ono zas maminy s 2jickami netusia, ake je to mat len 1 a neriesia, len zo zaciatku je to asi vacsi zahul - ako to idete zmanazovat so stahovanim? asi by sa ti zisla skor pomoc na zaciatku a nebyt sama uplne inde ako si zvyknuta
@blcha ja by som rada dala Lalu do skolky v 3r, ale do statnej mi ju nevezmu, kedze budem na materskej a na sukromnu zrejme nenaskrabeme ☹ a je mi to dooost luto - nie, ze by som sa jej chcela zbavit, ale 3r. dieta uz potrebuje aj kolektiv.
ad termin k dokimu - ja som obisla podobne...idem az 4.9. lebo ma dovolenku a to bol najskorsi mozny (ale je to sobota a muzicek pojde so mnou 🙂 )
@helenka2 vitaj 🙂
ad vsetci - nikto sa tej tabulky nechyta? 😀
Ahojte dievčence, dlho som tu nebola, vidím, že ste toho dosť popísali, nestíham vás ani čítať........ takže, my sme včera boli u pani doktorky na druhom ultrazvuku, bublinka je v poriadku, krásne jej bije srdiečko 😀 a sme 7tt+6, a dostali sme tehotenskú knižku, tak sa (potichúčky) vytešujeme 🙂
novým tehuľkám blahoželám a @timejkaa gratulujem k dvojičkám 🙂
ahojte baby, tak zajtra nastane deň D, ideme na potvrdenie srdiečka, tak držte palce. hrozne sa bojím. a ostatným, ktoré už srdiečko majú, gratulujem a tíško (v dobrom) závidím..... 😵
ináč, keď tak rozmýšľam, o chvíľu tu už nebudeme najmladšie čakateľky na bábätká, mal by už každú chvíľu pribudnúť aj máj 2011, hm?

@timejkaa jeeej tak to ste mali dnes prekvapenie 😀 gratulujem 🙂 ja som tiez z dvojiciek, mam brata dvojicku...ale my cakame len jedno babatko 🙂