Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Mám na vás otázku..
Bolo by asi najprehľadnejšie spraviť tabuľku, kedže nás tu pribúda..
Čo do nej? Môj nápad bol nick | vek | bydlisko | termín | meno | dátum narodenia krpca | súrodenci.. Môže byť? Ak by ste tam ešte niečo chceli pridať, tak sa ozvite..
AHOJTE babulky, tak my mame po dnesnom sone krasne spravy srdiecko krasne bilo, malicke ma 9mm, dostali sme tehu knizku a vsetko je ok..... dnes sme mali velku rodinnu oslavu, tak sme to krasne vseekym oznamili a boli taki stastni vsetci az ma to dojimalo k slzam 😵
@lenusa 😵 juuuj krasne gratulujeeeeeem 😵
Aj my sme boli dnes na kontrole.. babatko má už 1,2 cm 😵 a všetko je v poriadku, dokonca aj cysta sa vstrebava 🙂 ale tehu knižka až na začiatku septembra 😅 😵
@maahuliena tak to gratulujem aj k odstraneniu tej cysty... s tou tehu knizkou som to aj ja tak mala pri prvej, kedze je to umele davaju ju neskor, teraz mi ju dal a som nechpala... 🙂
@lenusa no len ja som dnes bola na odbery a že ked budu vysledky tak dame do knižky... 😉 tak davaju u mojho dokyho 😉 ved mne je jedno kedy ju dostanem...len nech je babatko v poriadku 🙂 😉 a doky ma dovolenku tak aj tak preto, a hned to spojíme aj s prvou poradnou 😉
no už tu tuším nik nie je 😕 Tak bru noc, oddychujte tehulky 😵
Ja idem asi robiť sovu 😅 😅 vidím to minimálne na 2hodky 😒 😕
Dobre ranko vsetkym prajem 🙂 Ako sa mate? ako sa citite? Ja celkom dobre... najhorsi pocit je, ked som rano veeelmi hladna a predstavim si jedlo, tym som skoncila....skusam vseliako na to ist..ale tak najviac mi zatial pomaha taky tehotensky bylinny caj,ktory je aj na travenie a pod. ale skuste s tym hladom vydrzat, kym uplne caj rano vychladne... 🙂
ahojte, tak baby, ja mam dnes narodeniny a nasla som si 2 ciarky... no mohla som dostat lepsi darcek??? 😎
ahojte aprilovky, pridavam sa k vaaam! drzme si vzajomne palceky, nech cochvila drzime ten vonavy batoztek v rukach🙂
@petasllov
Ahoj, neboj sa, urcite nie si sama, ktora caka babatko 1.4.2011. 🙂
Aj ja som konecne po rokoch snazenia otehotnela, a stacilo tak malo, aby mi uz skor gynekologicka urobila krvne vysetrenie, kde sa zistilo, ze mi nepracuje stitna zlaza. V marci mi endokrinologicka predpisala lieky a v juli sme prisli zo svadobnej cesty uz TRAJA! A termin....1.4.2010 🙂 🙂 🙂
Drzim palceky, dufam, ze nam to vyjde a dobojujeme to do konca, drz sa !!!
@timejkaa budes robit tabulku? parada 😀
@ali27 blahoželám k narodeninám 🙂 a ešte viac k // čiarkam 😀 , a nie si sama kto má dnes narodeniny, pretože aj ja ich dnes mám
@dankadina som sa pobavila 😉 ..ja koncim 7tt (zrejme, mozno som uz o 1,5tt vyssie) a k dokine idem prvykrat 4.9. cize budem bud v 9tt na konci alebo zaciatkom 11tt (alebo mozno vyssie, ale to nepredpokladam). gyndosa treba stihnut do toho 11-13tt jednak kvoli dolezitemu uvz (kvoli pripadnym vadam plodu) a jednak aby si nemala pripadne opletacky pri vybavovani pridavkov (je tam podmienka, ze od 12tt treba chodit na pravidelne prehliadky)
@ali27 velka gratulacia k narodkam aj ciarkam 😉
@anicka1983 tiez gratulka k narodkam..
ja idem 31. augusta..to uz budem zacinat 9tt, tak srdiecko by uz malo veselo bit...prvykrat sme sa videli v 5tt, to bol len taky malinkaty hraasok🙂
Ahojte 🙂 gratulujem novym tehulkam a oslavenkynam 🙂 pekne sa to rozrasta... ja ako som sa vytesovala, ze nemam nevolnosti, som to pekne zakrikla... predvcerom dosli, ale nie su ranne ale od 21:00 vyssie 😀 , tak ale co uz, aspon nerobim show v praci.
Zajzra idem na sonoooooooo jupiiii uvidim male fazulovcky 😀 konecne
@mirka7582 pytaj aj fotku a nezabudni sa pochvalit a pridat ju sem 🙂
@blackberry ak mi da ale dufam ze ano zas budem plakat ach jaj moji drobci 🙂
ahojte tehulky- aprilovky 😉 do rodinky cakame treti neplanovany prirastok 2.4.2011, no velmi sa uz teraz s manzelom tesime. ked som bola na prvom vysetreni u gynky dala mi hrbu papierov, ze sa robi vyskum "PRENATAL", aby som sa donho zapoila, chcem sa opytat, ci aj vam to ponukli a ci ste to priali?
@mirka7582 ale to patri k tomu 🙂 tiez sa mi slzy tlacili do oci, aj mojmu manzelovi a ked sme to oznamili rodicom, tak o nich ani nehovoriac... najviac ma prekvapil ocino 🙂 ten bol z toho viac na makko ako mamina 🙂 ale treba si tieto chvile uzivat! Ja som bola taka ocarena ked som bola na uzv, ze som aj foto zabudla pytat.

ahojte kočky.. tak dnes bol naročný ale o to úžasny deň 😵 😵
kočky gratulujem k novým tehulkám 😵 😵
@anicka1983 gratulka k tehu knižke 😵
@timejkaa no toto 😵 jeeej tak to je nadherné dvojičky.. veru aj ja som tužila.. ale ja som vďačná aj za jeden krasny zazrak 😵
opatrujte sa 😉