icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
18. aug 2010

ahojte kočky.. tak dnes bol naročný ale o to úžasny deň 😵 😵

kočky gratulujem k novým tehulkám 😵 😵
@anicka1983 gratulka k tehu knižke 😵
@timejkaa no toto 😵 jeeej tak to je nadherné dvojičky.. veru aj ja som tužila.. ale ja som vďačná aj za jeden krasny zazrak 😵

opatrujte sa 😉

petasllov
autor
18. aug 2010

@brumca díky, už sa neviem dočkať zajtrajška. 😅
tak idem sa dať "do pucu", ospršiť a tak. dobrú nôcku všetkým 🤐

timejkaa
18. aug 2010

Mám na vás otázku..

Bolo by asi najprehľadnejšie spraviť tabuľku, kedže nás tu pribúda..
Čo do nej? Môj nápad bol nick | vek | bydlisko | termín | meno | dátum narodenia krpca | súrodenci.. Môže byť? Ak by ste tam ešte niečo chceli pridať, tak sa ozvite..

prsky
18. aug 2010

@timejkaa este sa zvykne davat, ze co si zelaju (ak maju zelanie) a potom porod, ze ci sedel s terminom a ci bol CS alebo normalne

lenusa
18. aug 2010

AHOJTE babulky, tak my mame po dnesnom sone krasne spravy srdiecko krasne bilo, malicke ma 9mm, dostali sme tehu knizku a vsetko je ok..... dnes sme mali velku rodinnu oslavu, tak sme to krasne vseekym oznamili a boli taki stastni vsetci az ma to dojimalo k slzam 😵

maahuliena
18. aug 2010

@lenusa 😵 juuuj krasne gratulujeeeeeem 😵
Aj my sme boli dnes na kontrole.. babatko má už 1,2 cm 😵 a všetko je v poriadku, dokonca aj cysta sa vstrebava 🙂 ale tehu knižka až na začiatku septembra 😅 😵

lenusa
18. aug 2010

@maahuliena tak to gratulujem aj k odstraneniu tej cysty... s tou tehu knizkou som to aj ja tak mala pri prvej, kedze je to umele davaju ju neskor, teraz mi ju dal a som nechpala... 🙂

prsky
18. aug 2010

@lenusa ja som pri Lale knizku dostala az v 12tt alebo tak nejak a to sme ju splodili klasicky 😉

maahuliena
18. aug 2010

@lenusa no len ja som dnes bola na odbery a že ked budu vysledky tak dame do knižky... 😉 tak davaju u mojho dokyho 😉 ved mne je jedno kedy ju dostanem...len nech je babatko v poriadku 🙂 😉 a doky ma dovolenku tak aj tak preto, a hned to spojíme aj s prvou poradnou 😉

maahuliena
18. aug 2010

no už tu tuším nik nie je 😕 Tak bru noc, oddychujte tehulky 😵

Ja idem asi robiť sovu 😅 😅 vidím to minimálne na 2hodky 😒 😕

aeisha
19. aug 2010

Dobre ranko vsetkym prajem 🙂 Ako sa mate? ako sa citite? Ja celkom dobre... najhorsi pocit je, ked som rano veeelmi hladna a predstavim si jedlo, tym som skoncila....skusam vseliako na to ist..ale tak najviac mi zatial pomaha taky tehotensky bylinny caj,ktory je aj na travenie a pod. ale skuste s tym hladom vydrzat, kym uplne caj rano vychladne... 🙂

ali27
19. aug 2010

ahojte, tak baby, ja mam dnes narodeniny a nasla som si 2 ciarky... no mohla som dostat lepsi darcek??? 😎

skibaby
19. aug 2010

ahojte aprilovky, pridavam sa k vaaam! drzme si vzajomne palceky, nech cochvila drzime ten vonavy batoztek v rukach🙂

matja
19. aug 2010

@ali27 - gratulujem k narodeninám a ešte viac k 2 čiarkam 🙂 Moja mrcha ešte neprišla. 😕

dankadina
19. aug 2010

možem sa k vam pridať s mojimi dvomi čiarkami, ozaj baby kedy idete k dokimu. Ja som objednaná na stredu to budem asi 6 + 3 tt, nie je to neskoro, bude už aj srdiečko? Ten test je zo včera len som si potrebovala utvrdiť či silnie.

barusska
19. aug 2010

@petasllov
Ahoj, neboj sa, urcite nie si sama, ktora caka babatko 1.4.2011. 🙂
Aj ja som konecne po rokoch snazenia otehotnela, a stacilo tak malo, aby mi uz skor gynekologicka urobila krvne vysetrenie, kde sa zistilo, ze mi nepracuje stitna zlaza. V marci mi endokrinologicka predpisala lieky a v juli sme prisli zo svadobnej cesty uz TRAJA! A termin....1.4.2010 🙂 🙂 🙂
Drzim palceky, dufam, ze nam to vyjde a dobojujeme to do konca, drz sa !!!

kaktusik007
19. aug 2010

@timejkaa budes robit tabulku? parada 😀

anicka1983
19. aug 2010

@ali27 blahoželám k narodeninám 🙂 a ešte viac k // čiarkam 😀 , a nie si sama kto má dnes narodeniny, pretože aj ja ich dnes mám

prsky
19. aug 2010

@dankadina som sa pobavila 😉 ..ja koncim 7tt (zrejme, mozno som uz o 1,5tt vyssie) a k dokine idem prvykrat 4.9. cize budem bud v 9tt na konci alebo zaciatkom 11tt (alebo mozno vyssie, ale to nepredpokladam). gyndosa treba stihnut do toho 11-13tt jednak kvoli dolezitemu uvz (kvoli pripadnym vadam plodu) a jednak aby si nemala pripadne opletacky pri vybavovani pridavkov (je tam podmienka, ze od 12tt treba chodit na pravidelne prehliadky)
@ali27 velka gratulacia k narodkam aj ciarkam 😉

prsky
19. aug 2010

@anicka1983 tiez gratulka k narodkam..

skibaby
19. aug 2010

ja idem 31. augusta..to uz budem zacinat 9tt, tak srdiecko by uz malo veselo bit...prvykrat sme sa videli v 5tt, to bol len taky malinkaty hraasok🙂

blackberry
19. aug 2010

Ahojte 🙂 gratulujem novym tehulkam a oslavenkynam 🙂 pekne sa to rozrasta... ja ako som sa vytesovala, ze nemam nevolnosti, som to pekne zakrikla... predvcerom dosli, ale nie su ranne ale od 21:00 vyssie 😀 , tak ale co uz, aspon nerobim show v praci.

mirka7582
19. aug 2010

Zajzra idem na sonoooooooo jupiiii uvidim male fazulovcky 😀 konecne

blackberry
19. aug 2010

@mirka7582 pytaj aj fotku a nezabudni sa pochvalit a pridat ju sem 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@blackberry ak mi da ale dufam ze ano zas budem plakat ach jaj moji drobci 🙂

ivetamt
19. aug 2010

ahojte tehulky- aprilovky 😉 do rodinky cakame treti neplanovany prirastok 2.4.2011, no velmi sa uz teraz s manzelom tesime. ked som bola na prvom vysetreni u gynky dala mi hrbu papierov, ze sa robi vyskum "PRENATAL", aby som sa donho zapoila, chcem sa opytat, ci aj vam to ponukli a ci ste to priali?

nellie_
19. aug 2010

Ahojte... gratulujem vsetkym novym tehulkam... a prajem krasne a bezproblemove tehotenstva 😵 😵 😵

@mirka7582 - mirka ty ides prvy krat na sono??? 😉 takze teraz sa vlastne dozvies ci bude jedno alebo dve babetka ze?? 😉

blackberry
19. aug 2010

@mirka7582 ale to patri k tomu 🙂 tiez sa mi slzy tlacili do oci, aj mojmu manzelovi a ked sme to oznamili rodicom, tak o nich ani nehovoriac... najviac ma prekvapil ocino 🙂 ten bol z toho viac na makko ako mamina 🙂 ale treba si tieto chvile uzivat! Ja som bola taka ocarena ked som bola na uzv, ze som aj foto zabudla pytat.

maahuliena
19. aug 2010

ahojte kočky.....
@ivetamt
@dankadina
@ali27 gratulaciaaaa tehulky 😵 😵 prajem tiež všetučko dobre a hlavne kludne tehu bez problémov 😵
@mirka7582 tak zajtra je Váš veľký deň

My sme boli na prvé odbery(včer) a všetko je v poriadku 🙂 , aj zražanlivosť aj červená zložka 😵 tak prvá poradna 6.9 🙂

mirka7582
19. aug 2010

@nellie_ nelli ano spravne ale myslim si ze su dve babenka 😉 ja idem s manzelom som 😕 ako sa bude ksiichtit 😀 vsak uvidime 🙂