icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
29. dec 2010

@seba1 diiky za link.. 😉 takže kilečko 🙂

seba1
29. dec 2010

@maahuliena 🙂 už nám rastú babule
@l81 ja som videla zimné bundy asi v novembri v Brendone, ale na stránke už nie sú, tak sa asi minuli.

l81
29. dec 2010

@seba1 no, asi som si to neskoro zmyslela, ale uz sa do ziadnej bundy nezmestim a chodit pri -8 stupnoch s rozopnutou bundou nie je teda bohvie co 😒 Zatial som si musela pozicat partnerovu...

seba1
29. dec 2010

@l81 ja som si dnes skúšala maminu, keď bude najhoršie, môže byť aj tá, aspoň v mojom prípade.

mirka7582
29. dec 2010

@maahuliena ano kilecko by to mohlo byt 😀

mirka7582
29. dec 2010

ozaj babenky neviete aka je to znacka EDBER v obchode maju tento kocik a celkom sa mi paci 🙂

seba1
29. dec 2010

@mirka7582 o takom kočíku som nepočula

mirka7582
29. dec 2010

@seba1 ano ja preto sa pytam ani na nete nieje 😀

vriend
29. dec 2010

@petasllov ahoj nam vychadza datum podobne na 1 aprila 2011 😀 dufam, ze sa malicke
poponahla a bude to aspon o den skor 😉

bobora
29. dec 2010

@pami27 ja idem o 3 týždne na ultrazvuk tak uvidíme,ale pred 2týždnami bola ešte stále dole a doktorka sa vyjadrila tak že asi už pravdepodobne zostane dole

petasllov
autor
29. dec 2010

@vriend no ja tiež dúfam, že to nebude toho 1. apríla, ale pri našom "šťastí" môžem určite čakať, že malý sa vypýta práve na deň bláznov. bolo by super, keby v brušku vydržal do 4. 4., to by bol pekný dátum 😵

petasllov
autor
29. dec 2010

@vriend a čo budete mať? viete?

vriend
29. dec 2010

@petasllov my sme boli v 17- tom tyzdni na 3D a uz vtedy nam povedali , ze na 100% chlapcek a novembrova morfologia to potvrdila

vriend
29. dec 2010

@petasllov no nas doktor nam vypocil termin na 2. april, ale po 3D a morfologii stale ultrazvuk vyhodil 1.4, ale nevadi ak to bude aj na den blaznov, hlavne nech je zdravi ved vynimka potvrdzuje pravidlo 😀 , aspon nikto nezabudne na jeho narodeniny 😵 a rodinu sme dopredu varovali, ze ak si malinky vyberie 1.4 termin a budeme im volat nech to neberu ako 1. aprilovy zart 😝

bobora
29. dec 2010

@vriend aj ja mám termín 1.4. ludia si myslia že si z nich robím srandu ked sa opýtaju kedy mám termín 🙂 tiež dúfam že to bude skôr alebo neskôr ideálne by bolo 6.4. to má môj otec 60 bol by to krásny darček

vriend
29. dec 2010

@bobora, tak to by sa urcite dedko velmi potesil, nasi sa nam stale smeju, ze blaznivejsi mesiac sme si nemohli vybrat a teta stale dufa, ze malinky bude cakat na jej narodky 14. april

vriend
29. dec 2010

@maahuliena ahoj, ja chodim od zaciatku na stranku http://tehotenstvo.academy.sk/index.php a kazdy tyzden je tam super popisany

mischeell
29. dec 2010

@traktor tak to je naozaj sila!!! aj my s manželom sme prežívali jej príbeh a každý deň sledovali jej fotoblog...a teraz toto...je to s prepáčením naozaj veľké svinstvo od nej, takto nás klamať, ženy, ktoré čakáme tiež v podobnom termíne bábo... aj manžel je z toho hotový, nahnevaný!!! 😠 ☹ 😢

pippi84
30. dec 2010

@mischeell Ahoj, pozeram, ze mate vybrate velmi pekne mena pre chlapca 😉
to s tou babou ma dost zarazilo, nikdy by som neverila, ze niekto moze nieco taketo urobit .... 😠

maahuliena
30. dec 2010

ahojte kočky 🙂
aj u vas tak krasne mrzne 😅 u nas ráno -17 😕

veronnie
30. dec 2010

ahojte 😵
uz ste niektora mali tu odvahu a postavili sa po Sviatkoch na vahu? fiha - ja rymujem 😀 nuz, ja som tu osudnu chybu spravila dnes rano - po tyzdni od poradne - a presne za tento tyzden som pribrala 2kg! 😨 🙄 ved to je strasne. to do aprila budem mat kolko?
@maahuliena u nas rano -13 🙂 trochu lepsie, ale aj tak by som do toho mrazu nesla ani za svet...

maahuliena
30. dec 2010

@veronnie no niet sa čo čudovať, ked boli Vianoce , čo sa týka toho priberania 😅 ... potom to určite nepôjde tak rýchlo hore... 😉 ja sa vážim skoro každy deň, zatiaľ nezaznamenávam žiadny extremny prirastok ( a to vyjedávam chladničku aj neskoro večer 😅 🤐 😕 ) zatiaľ som od začiatku tehu, po dnešný den + 6kg 🙂

veronnie
30. dec 2010

@maahuliena to s tou chladnickou poznam 😉 ved to si skoro nic nepribrala, ale tebe tusim byvalo dost zle, vsak? ja mam celkovo necelych +9kg. ale zda sa mi, ze pri prvej som tiez takto v siestom a siedmom mesiaci najviac pribrala. potom sa to spomalilo, tak dufam, ze aj teraz. ja bohuzial aj puchnem - zadrziavam vodu a tak som dufala, ze ked nie som tehu cez leto, ze ma to tentokrat obide... no co uz. su aj horsie veci, hlavne ze sa ma malicka dobre 😵

barborkach
30. dec 2010

ahojte,
tiez som citala o tej suzy_27, parada...je to otras, nechapem, ako sa niekto moze vyzivat v takychto veciach a vymyslat si.. ☹ nerozumiem.
@veronnie na vahu sa este aspon tyzden nepostavim 😀

l81
30. dec 2010

@veronnie aj ja som chytila riadny sok, ked som sa postavila na vahu, za tyzden 2,5 kg, od zaciatku tehotenstva som pribrala uz 10 kg. Tak na konci asi budem vyzerat jak velryba 😕 A to sa zas nejak extremne nenapchavam.Jem 5x denne, mensie porcie, sladke len minimalne....

veronnie
30. dec 2010

@barborkach 😀 tiez som sa vyhrazala, ze najskor o tyzden, ale ked som ju uz pod ten stromcek dostala, tak ma provokuje potvora 😀
@l81 niekedy nic nepomoze a pribera sa - ako ja s tym zadrziavanim vody... ak je to len tym, tak po porode zmiznu kila ani nebudes vediet ako 😉

veronnie
30. dec 2010

inak k tej uchylacke sa odmietam vyjadrovat 😠

maahuliena
30. dec 2010

@veronnie no jasné, že hlavne že je bambulke dobre 😵 čo tam po kilach, len to zadržiavanie vody, nie je žiadna slava... 😒 snad sa to nezhorší.. aj ked tiež som očakávala, že cez zimu, taketo niečo nebude hroziť..hmm 😒

ja mam pocit, že moj metabolizmus sa extremne zrychlil, ako pred tehu... Nedávno som bola pozrieť v robote a naši lekáry sa ma pýtali , že či už mám po 😀 😀 , že som nejako schudla 😅 ( a to som mala zapnutu bundu).. 😅 sranda 😅

natas4
30. dec 2010

@l81 @veronnie stale ste v pohode 🙂 ja som v 24 tyzdni a mam +13 kg ☹ ☹ ☹
@maahuliena 6kg? no teeeda...ked porodis ani nebudes musiet nic zhadzovat, odide to z teba v porodnici 😉

maahuliena
30. dec 2010

@natas4 len ja som vyrazne pribrala pred tehu.. 😒 a potom my bývalo brutal zle.. tak sme to aj zhodili... myslim, že ešte dosť naberiem za tieto posledne 3.mesiace, čo mame pred sebou...