Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena 🙂 už nám rastú babule
@l81 ja som videla zimné bundy asi v novembri v Brendone, ale na stránke už nie sú, tak sa asi minuli.
@maahuliena ano kilecko by to mohlo byt 😀
ozaj babenky neviete aka je to znacka EDBER v obchode maju tento kocik a celkom sa mi paci 🙂
@petasllov no nas doktor nam vypocil termin na 2. april, ale po 3D a morfologii stale ultrazvuk vyhodil 1.4, ale nevadi ak to bude aj na den blaznov, hlavne nech je zdravi ved vynimka potvrdzuje pravidlo 😀 , aspon nikto nezabudne na jeho narodeniny 😵 a rodinu sme dopredu varovali, ze ak si malinky vyberie 1.4 termin a budeme im volat nech to neberu ako 1. aprilovy zart 😝
@maahuliena ahoj, ja chodim od zaciatku na stranku http://tehotenstvo.academy.sk/index.php a kazdy tyzden je tam super popisany
@traktor tak to je naozaj sila!!! aj my s manželom sme prežívali jej príbeh a každý deň sledovali jej fotoblog...a teraz toto...je to s prepáčením naozaj veľké svinstvo od nej, takto nás klamať, ženy, ktoré čakáme tiež v podobnom termíne bábo... aj manžel je z toho hotový, nahnevaný!!! 😠 ☹ 😢
ahojte kočky 🙂
aj u vas tak krasne mrzne 😅 u nas ráno -17 😕
ahojte 😵
uz ste niektora mali tu odvahu a postavili sa po Sviatkoch na vahu? fiha - ja rymujem 😀 nuz, ja som tu osudnu chybu spravila dnes rano - po tyzdni od poradne - a presne za tento tyzden som pribrala 2kg! 😨 🙄 ved to je strasne. to do aprila budem mat kolko?
@maahuliena u nas rano -13 🙂 trochu lepsie, ale aj tak by som do toho mrazu nesla ani za svet...
@veronnie no niet sa čo čudovať, ked boli Vianoce , čo sa týka toho priberania 😅 ... potom to určite nepôjde tak rýchlo hore... 😉 ja sa vážim skoro každy deň, zatiaľ nezaznamenávam žiadny extremny prirastok ( a to vyjedávam chladničku aj neskoro večer 😅 🤐 😕 ) zatiaľ som od začiatku tehu, po dnešný den + 6kg 🙂
@maahuliena to s tou chladnickou poznam 😉 ved to si skoro nic nepribrala, ale tebe tusim byvalo dost zle, vsak? ja mam celkovo necelych +9kg. ale zda sa mi, ze pri prvej som tiez takto v siestom a siedmom mesiaci najviac pribrala. potom sa to spomalilo, tak dufam, ze aj teraz. ja bohuzial aj puchnem - zadrziavam vodu a tak som dufala, ze ked nie som tehu cez leto, ze ma to tentokrat obide... no co uz. su aj horsie veci, hlavne ze sa ma malicka dobre 😵
ahojte,
tiez som citala o tej suzy_27, parada...je to otras, nechapem, ako sa niekto moze vyzivat v takychto veciach a vymyslat si.. ☹ nerozumiem.
@veronnie na vahu sa este aspon tyzden nepostavim 😀
@barborkach 😀 tiez som sa vyhrazala, ze najskor o tyzden, ale ked som ju uz pod ten stromcek dostala, tak ma provokuje potvora 😀
@l81 niekedy nic nepomoze a pribera sa - ako ja s tym zadrziavanim vody... ak je to len tym, tak po porode zmiznu kila ani nebudes vediet ako 😉
inak k tej uchylacke sa odmietam vyjadrovat 😠
@veronnie no jasné, že hlavne že je bambulke dobre 😵 čo tam po kilach, len to zadržiavanie vody, nie je žiadna slava... 😒 snad sa to nezhorší.. aj ked tiež som očakávala, že cez zimu, taketo niečo nebude hroziť..hmm 😒
ja mam pocit, že moj metabolizmus sa extremne zrychlil, ako pred tehu... Nedávno som bola pozrieť v robote a naši lekáry sa ma pýtali , že či už mám po 😀 😀 , že som nejako schudla 😅 ( a to som mala zapnutu bundu).. 😅 sranda 😅
@l81 @veronnie stale ste v pohode 🙂 ja som v 24 tyzdni a mam +13 kg ☹ ☹ ☹
@maahuliena 6kg? no teeeda...ked porodis ani nebudes musiet nic zhadzovat, odide to z teba v porodnici 😉
@natas4 len ja som vyrazne pribrala pred tehu.. 😒 a potom my bývalo brutal zle.. tak sme to aj zhodili... myslim, že ešte dosť naberiem za tieto posledne 3.mesiace, čo mame pred sebou...

@seba1 diiky za link.. 😉 takže kilečko 🙂