icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

natas4
30. dec 2010

@xenia2734 🙂 🙂 takze moc nespinkala v noci ked sa narodila?ako casto si k nej vstavala?

natas4
30. dec 2010

@xenia2734 kraaaaasne brusko 🙂

natas4
30. dec 2010

@maahuliena treba pozitivne mysliet, ze akurat nase deticky budu tie kludne a budu velmi radi spinkat 😀

l81
30. dec 2010

@natas4 Ale zalezi aj na tom, kolko si vazila pred otehotnenim, ak si bola pred tym len taka ´´napuchnuta nitka´´, tak jasne, ze teraz rychlejsie priberas. Inac krasne meno si malinkej vybrala, to bolo tiez nas favorit c.2 😉

natas4
30. dec 2010

@l81 😀 ano taka napuchnuta nitka som troska bola 😀 ale teraz mam od nej uz daleko 😀 a my sme mali este v zalohe Hanku a Ninku 🙂 mame podobny vkus 🙂

pippi84
30. dec 2010

@natas4 aj ja si mozem podla nasho babatka nastavit hodinky 😀 najviac aktivne je o 23:00 kedy by som uz chcela davno spat 😵 😵 😵

nickuska
30. dec 2010

Tak s tym udrzanim si svojho rezimu aj po porode ste ma dost vystrasili :D 😎 ten nas diviacik sa najviac zabava v noci, aj 5 krat sa zobudim 😅 Ale hlavne, ze sa vrti a viem, ze ho mam 🙂
Inak, ja som doteraz pribrala 6kg a to za posledny mesiac 2 kg, dufam, ze to zase postupne zvolni... 😕
Mimochodom, to stikutanie je uplne super 😀 nasho krtka nadhadzuje uplne celeho, chudatko moje... az mi ho je luto, ale aspon ze ho to dlho nedrzi. Len on je taky maly pazrut, tak sa mu cka aj 4 krat za den 😅 😅 Asi bude po tatovi 🤐 😵

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
drobec490
30. dec 2010

@maahuliena s tou sukromnou suhlasim aj ja...a tu tabulku by bolo treba s aktualizovat,ja som uz dvakrat pisala timejke a stale ma tam nedopisala ☹ ☹ a ako sa prejavuje to stikutanie?

blackberry
30. dec 2010

@maahuliena ja uplne suhlasim s tym, aby sme boli sukromna tema, napadlo ma to uz davnejsie, predsalen ako si sama napisala, zaciname preberat osobnejsie temy...

Ja som zatial za cele tehotenstvo pribrala pol kila, no ale ked sa odvazim po Vianociach bude to isto viac 🙂 Mne ide v poslednej dobre prestrasne na chut citronova zmrzlinaaaaaa, mamina sa smeje, ze ked ma cakala ficala najviac na citronoch a paradajkach 😀
Nasa mala kope cim dalej tym viac, pravidelne kope o 23:30, ako svajciarske hodinky 🙂 V noci som sa nikdy nezobudila na to, ze by sa mrvila. Minule manzel pocuval brusko a dostal taky kopanec do ucha, ze az 😀

drobec490
30. dec 2010

@blackberry tak to si pribrala nejak malo 🙂 ja mam zatial 4,5kg,ale 4.1 mam poradnu tak uvidime 😉 a presne tak isto koplo to nase male aj mojho manzela dal hlavu k brusku a zrazu kop 😀 😀

nana85
30. dec 2010

Ahojte babule,tak uz aj ja konecne viem pohlavie babatka.bude to chlapcek 🙂 tak tatino je spokojny 🙂

drobec490
30. dec 2010

@nana85 no tak to gratulujem k chlapcekovi 😉

nana85
30. dec 2010

dakujem 🙂

blackberry
30. dec 2010

@drobec490 veru nepribrala som vela, pritom sa nijako neobmedzujem, jem normalne ked mam hlad, samozrejme, ze zvlcim obcas aj nejake somariny, teraz som dojedla hranolky 😀 Mna je stale aj tak dost, tazke aj zasob 😀
ale tie kopance vedia davat teda poriadne a najma silne, opice nase male -D

maahuliena
30. dec 2010

kočky, som rada, že mate podobne "myšlienkove pochody" s tou sukromnou skupinou... tiež som pisala Timejke.. zajtra(možno ešte aj dnes) skusim mrken jej tabulku a niečo s tým spravim(snad nedostanem vyprask 🤐 ) ... 🙂 lebo som tiež pisla IP, tak uvidím či sa ozve... medzi časom skusim tu tabulku zaktualizovať.. a skusim niečo poriešiť z tou sukromnou skupinou.. ale až teda zajtra, ak to nebude vadiť 😉
@nana85 jej gratulujem ku chlapčekovi, tak budu doma dvaja brachovia 😵 😵
@blackberry to s kým kopancom muselo byť paradne.. naša mala vždy tak "držala" ked dal tatino ruku na bruško.. ale ako naahle ju dal preč..kopkala dalej... no a tatinko na dcerku, že aká je "vychcaná" a to je ešte v brušku 😅 😀
@dominika1988 ano, to je štikutka 😉 mne to tak "vibruje" 😅

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
patomaja
30. dec 2010

Jé baby, ani mňa nezabudnite do tabulky prosím 😉
Ja som dnes bola na tom diabetickom, tá voda je ozaj hnusná ako keby mi rozmiešali praškový cukor vo vode a musela som to naraz vypiť, blee 😖 potom som si dve hodky posedela, ale našťastie je všetko ok...aj interne mam za sebou..dnes sa velmi dobre behalo po doktoroch, lebo som nikde nečakala, nikde nebolo ludí 🙂
a toto je náš malý 😀 vobec sa nam neukazal tvaričkou, hlavne, že mal nožky roztiahnuté 😅

vriend
30. dec 2010

Inac baby ak si chcete zakladat skupinu len koli novym, tak si kludne nechajte aj tuto, lebo ako vidim ten kto nemal doteraz cas chodit na fora april 2011 tak teraz to uz ma marne a nic sa od vas buducich mamiciek nedozvie a ani radu nedostane kedze mate uz tu svoju komunitu, tak prejem pekny zvysok tehotenstva a teraz vidim, ze bola uplna hlupost sa sem aj prihlasit 3 mesiace pred porodom.

natas4
30. dec 2010

@pippi84 u nas je to 6.30 , o 10.30 , 14.30 a 21.30 😀 😀 😀 😀 najviac rano a vecer 😵 😵 😵

natas4
30. dec 2010

@nickuska 😀 😀 😀 😀 jeee to musi byt zlate taka stikutka

maahuliena
30. dec 2010

@vriend ale ved to nie je kvoli novým babam 😉 pridať sa môže ktokoľvek nový... 🙂 je to o tom, že tato tema je verejna.. a tak potom by bola sukromna.. 😉 a to by už nečítal každy, kedže ide naozaj už o dosť "intimne" veci.. je to každeho vec či sa prida alebo nie 😉 nič sa nemení.. len to, že budeme v sukromí 😉

natas4
30. dec 2010

@blackberry chi aj mojmu manzelovi sa v nedelne rano stalo ze dostal koanec presne do ucha 😀 ten bol z toho taky nadseny, ze cely den chodil vysmiaty ako leco 😀

agathokleous
30. dec 2010

Ahojte dievcata , mna potom tiez nezabudnite pridat prosim, ja sem ani moc nepisem ale citam Vas pravidelne. A porovnavam si s Vami svoje pocity 🙂 tak ak nahodou tak ma pridajte. Dakujem, inak ja som tiez pribrala nejake 3 kg mozno teraz po sviatkoch to bude o nieco viac🙂

blackberry
30. dec 2010

@vriend @maahuliena presne tak, to neni o tom udrzat tuto "komunitu" uzavretu pred inymi aprilovymi mamickami, Kazdy kto bude mat zaujem sa pridat bude vitany, staci len napisat, ze sa chce pridat 🙂 Nebudeme ani prva ani posledna sukromna tema.

blackberry
30. dec 2010

@natas4 😀 presne aj moj a hovoril, ze este sa ani nenarodila a uz mu skace po hlave 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
natas4
30. dec 2010

@blackberry 😀 😀 inak mna to strasne tesi ked vidim ako sa manzel tesi ako male dieta na malinku...stale o nej rozprava, kazdy vecer mi natiera olejom brusko, spieva jej uspavanky...to je take mile 😵 😵 😵

drobec490
30. dec 2010

@patomaja ja som bola vcera a ked som to vypila do 15 minut som to vyvratila do toho pohara spat,tak mi to ukoncili,,,ale cukor mam v norme takze sa nebojim 😉
@dominika1988 no mne bolo povedane ze po vypiti nejest,nepit,nemocit..

dominika1988
Autor odpoveď zmazal