Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@maahuliena Ahojky! Mohla by som sa aj ja k vam pridat do tej sukromnej skupiny apriloviek? Ako to funguje?
dakujem potom napišeme 🙂 🙂
@penn ano, dakujem, tu som videla aj ja, je tam sice napisane, ze pre tehotne, ale nie je sirsia na brusku, je tam len o zips naviac, cize mne sa nezda vyslovene tehotenska. Ja mam ten problem, ze mam len velke brucho, cize keby som si aj kupila obycajnu bundu, len vecsiu, tak by mi bola zas na ramenach moc velka 😢
@l81 no ved ale mas pravdu nejaka bunda by sa sikla .......ja som na sankovacku vzala manzelovu hihihih no skus este pozriet na bazariku ci nieco nedokaldali baby aj tak je to vsade take predrazene ja som pozerala bundy aj na next stranke a je to tam take prilis drahe ze som si to rozmyslela 🙂 🙂 🙂
Ahojte tak sa pridávam k aprílovkám, mňa budú obšťastňovať dvaja chlapci 🙂
čo sa týka tehotenského oblečka tak ja som si kupila bundu v športovom obchode (exisport) pre istotu o číslo väčšiu tak dúfam že dokonca zimy dáko vydrží a snáď nebude zima do apríla 🙂
ahojte kočky...ak dovolíte, pridám sa k vámm🙂 termínom sem sadnem, ak ho dodržím🙂 drobca.. chlapčeka čakáme na 6. apríla.. predbežne🙂
@miamia27 - ahoj. mne vyvolavali 2x. najskor mi dali gel a dostala som nan nejaku alerg.reakciu,tak mi museli zastavit kontrakcie a tak ma napichali, ze ich zastavili uplne. potom mi dali infuzku,aby to znova spustili a stalo sa to iste - zase mi ich museli zastavit a zastavili ich uplne. mala som kontrakcie - ktore trvali aj 8 minut vkuse a maly sa z toho vsetkeho otocil. potom uz nevedeli co so mnou - tak po takmer 17 hodinach mi urobili cisara... ☹
uz myslim na to, co bude teraz...
@ludmilka25 ahoj, tak to ti nezavidim 😀 dvoch chlapcekov naraz . ja uz mam doma jedno tornado,a myslim si ze cakame dalsie. 😅
@smajka ten porod ti nezavidim, ja som si toez vytrpela poriadne ako kon uz teraz mam sny ako rodim, brrr. len ma prekvapuje, ze aj v UK nechaju zeny vytrpiet a az potom davaju cisarak. ja som nastastie rodila normalne,ale sofi nechcela ist vonku, chceli uz ju vytiahnut vakuom, ale potom si povedala ,ze pojde sama. a okolo krku pupocnikova snura. ach.
@ludmilka25
@susannz ahojte aprilovky 🙂
@zuzin78 vďaka..hej ja som bola pred troma týždňami, chodím k Stankovi.. prebieha to cca takto..ráno nalačno..vezmú tu krv, musíš zobrať ranný moč.. potom ti dajú vypiť ten glukozový roztok.. o dve hodiny sa musíš vrátiť zas na krv.. zatiaľ nesmieš nič jesť ani piť, o pár dní máš výsledky... .. ty si Sófinku tu v NZ rodila? u koho?
@natas4 ďakujem za privítanie🙂
pekny podvecer vsetkym!! tak dnes nam uz svieti 98dni do porodu....Maximko ma kope stale viac a viac....zajtra ideme na kontrolu a som zvedava a neviem sa dockat kedy ho uvidim!!!! 🙂 🙂 🙂
ahojte, mozem sa k vam tiez pridat? 🙂 termin mam 9.4. a zatial nevieme ci to bude chlapcek alebo dievcatko. teda nechavame si to ako prekvapenie na zaver, tak dufam ze dovtedy vydrzim 🙂
@susannz ahoj, rodila som v NZ , mala som vybavenu doktorku, a ta neprisla ,ked som jej volala, zobrala len penioaze a vykaslala sa na mna. truba jedna 😠 a potom vecer mal sluzbu mlady Korcok, a ten bol super.
ja chodim k inej lekarke,a ona glukozovy test nerobi, tak musim ist do nejakej diabet.ambulancie.
@zuzin78 aháá..tak to je teda prístup.. ja som pri prvom porode nemala vybaveného lekára teraz si chcem..ja sa novozámockej porodnice bojím🙂 prvé som rodila v želiezovciach... a to som ešte tiež nepočula, že niekto nerobí glukozový test.. otras..mne robia úplne všetky vyšetrenia u ženského.akurát na EKG som bola u všeobecnej
Ahojte dievcence, vsetkym Vam a Vasim pokladikom, ktore nosite po srdieckom zelam vela zdravicka, stasticka v Novom roku
@miamia27 ahoj ja som nasla uuuzasny kabatik zeleny dvojradove gombickove zapinanie v otvorili predajnu C&A v Lipt.Mikulasi je uzasny a inak tam maju suprove tehotenske vecicky ja nosim rifle na gumicku ziadne tehotenske uzke do cizmiciek perfektna vec v New yorkeri a v gate za 9,90 obycajna riflovina normalne mi je v tom teplucko a teda nenosim ziadne tenke elastaky ci leginy no super a tie rifle vyuzijem aj potom

@verenis Aj mne bolo velmi zle z tej cukrovej vody, ale vyzmykala som si do nej citron a zapijala som ju mineralkou a tak som to nejak horkotazko zvladla.... Drzim palce!