Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@nez moja segra pri druhom mala bruško už okolo 3mesiaca... resp. na začiatku. pri prvom mala bruško až v 4-5mesiaci... 😉
@nez hej hej, to su oni..
@maahuliena ja som sa v 6. mesiaci vydavala a este som navliekla 38 svadobne saty 🙂
@maahuliena tak opacim v nasej lekarni, ci maju v sortimente 🙂
@maahuliena tak potom hned informuj o ucinkoch 🙂
@maahuliena ano zajtra 🙂
nez, to máš doma pekného špekulanta 😀, ale je to zlaté, že sa podelí so súrodencom. Moja malá to ešte nechápe a obávam sa, že bude dosť žiarliť.
@maahuliena - no nahodou sa ti tam uz crta normane brusko tehotenske a ziadne speky... 😉
ja mam sice troska mensie ale ked sa poriadne najem tak tiez riadne vytrča... skusim vecer odfotit 😎 😀
@mirka7582 - miruška neboj, vsetko dobre dopadne a babo sa ma dobre a krasne rastie 😉 🙂 😵 😵
@maahuliena to dufam 🙂 urcite vam napisem
@maahuliena som sa taaaak nasmiala na tych vecickach , ze "neodolala som" 🙂 ... chyba tu totalne rehotajuci sa smajlik 🙂 ..ale chapem, ja uz tri dni pozeram kociky 😲 lebo mam len sportovy a zappika...hlboky som posunula...a detskych veciciek mam asi 8 pytlov po Matovi, akurat, ze on je novembrovy...tak neviem...a ak by bola holcina, dokupim par ruzovych kuskov 😅 🙂 ja som totiz dost nakupujuci tip ...aj teraz ma moj syn plny rolldor...chapete, aby vsetko ku vsetkemu pasovalo 🙂))))))
@nez no vidiš a ty kukaš kočíky 😀 😀 😝... to som si kupila pre radosť, ked sme zistili že sme tehu.. po toľkýcj rokoch... 😉
No ja už mam doma vecičiek, bo sestra robí vo firme, kde predavaju detské vecičky, tak ich máme doma. Su to vecičky hlavne pre dievčatko ale keby bol chlapček, tak máme po kom dediť. Máme skoro 2mesačného synovca... tak po nom je vecii neurekom.. takže my už kupovať z vecičiek pre babatko nič nebudeme... 🙂 Aj som chcela tu kopu hodiť do albumu, ale potom som si povedala, že by si tu všetky ťukali po čele 😅 😅 😅 😀
ahojte. nez - to mame spolocne ja tiez stale nakupujem a nemozem odolat peknym vecickam. som vravela manzelikovi, ze ak sa nam zadari a druhe bude dievcatko, tak zacne makat aj nedele... 🙂
mirka 7582 - vela stastia zajtra, urcite bude vsetko ako ma byt.
Ahojte no mňa dnes lekár pekne výdesil, Bola som v poradni a na sono pozeral a pozeral ☹
Nakoniec povedal že plod je živý ale plodovej vody je málo a že plodový vačok nemá správny tvar a aby to nebolo málo na sone podla mier som len v šiestom tyždni a pred dvoma týždňami som bola v piatom ☹ Špinim už dva tyždne a beriem Duphaston - predpísal lekár, brala som aj pri prvom tehotenstve.
O týždeň idem na kontrolu dúfam ze sa to zlepší. nesmiem nič robyť len ležat, budem sa snažiť oddychovať 😀
@maahuliena takze treba dokupit uz len ooooooobrovsku komodu 🙂
@maahuliena no len ja mam k tomu vsetkemu este aj nejaku chripku..porazi ma..chcem panadol,ibalgin,modafen..cokolvek,nech sa mi ulavi..a nemozem 🙄 🙂
nez -no ak budeme mat chlapceka, tak som dokupovala, po malom mame uplne vsetko, dokonca aj velkost bude sediet, maly je majovy. ale ak to bude dievcatko tak to sa inak vyburim... 😀 😀
diwa - cajik s medom a citronom a na noc horucu podusku.
@nez veruu 🙂 z bud. detskej je zatiaľ hosťovská a tam už nabytok je.. a aj komodka.. tak veci sme mali kde uložiť..
@diwa no ale panadol môžeš, resp paralen... hmm 😕 😕 no ja som zatiaľ zdrava... len toto mizerne počasie.. na mna to veru zle vplyva... zmení sa počasie a hned sa na mna nalepí nádcha a podobne 😒
treba to nejak vyležať 😒
@kalman to že je menšie určite nevadí... môže byť rozdiel aj 10dní...mala by si mať prisny kludový režim...a s tým vačkom to mi nejak nesedí..., nemohol mať menej kvalitný utz 😕 dôležité je, že babatko ma srdiečko..
kalman, to ma mrzi, neboj a dufaj vsetko bude fajn. hlavne vela oddychuj ako ti doktor radil.

@maahuliena tieto?
http://www.docsimon.sk/tovar/gravipop-lizadla-1...