Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Ahojte,mozem s ak vam pridat?NEche sa i vsetko citat dozadu.Dnes som bola u dokiny dostala tehu knizku a v aprili cakam babo.
a ináč, čo nového, ako sa vám darí dámy??
ahojte tehulky 🙂 zatial som tu bola len raz, lebo nejak nestiham pri malej a je mi dost tazko 😖 tak sa mi najlepsie lezi s pokrcenymi nohami a to sa mi ozaj pisat neda... vidim, ze kazda to prezivame inak a predsa rovnako 😅 nuz musime vydrzat a o taky mesiac uz bude hadam dobre 🙂
@nadenkaaa chcela som ti k tej ceste povedat, ze by to malo byt ok. my sme boli minuly tyzden v Polsku u rodiny, a to cesta trvala okolo 11 hodin + prestavky. a zvladli sme to 🙂 len sa ozaj treba zastavit, ponatahovat, trochu zajest, aby ta neskrucalo od hladu. no a mna este caka cesta litadlom do Egypta - nevim si to zatial predstavit, ale pojdem len ak mi to lekar dovoli, tak uvidime...
inak koho este caka navsteva u lekara? ci uz mate vsetky tehu knizky? ja idem az 10.9. a neviem sa dockat 😝
Co som si tak zbezne pozrela je nas viac co sme 7 tt budeme sa pretekat ktora skor porodi 😀
@janemari 😀 ze pretekat 😀 no neviem, ci sa az tak budem ponahlat porodit... ono je to najkrajsie, ked je v brusku - chcem si to riadne vychutnat, lebo viac deti neplanujeme 🙂 ale ked uz sme pri tych terminoch, mne ho este doktor mozno posunie na neskor, tak je mozne, ze budeme rodit narovnako 😉
ja som si na obed dala len polievku, už som umierala od hladu, ale na druhé vôbec nemám chuť, aj keď zasa začínam pociťovať hlad. Ani sladké nechcem, ani ovocie, ani nič, ale hladná som 😖. Asi budem musieť zjesť niečo nasilu 😝
Pri prvom som pribrala 14 kg, ale už som to nikdy celkom nezhodila, ostalo mi asi 5 kg. Spolieham sa na kojenie 😀
Ani mne nic nechuti jest,skor jem na silu.A ked aj pocitim hlad nic mi nejde nachut a sladke uz vobec nie.
ja niekedy si ani nevšimnem že nejem, keby nemám drahého.. a najhoršie je, že keď mám náhodou na niečo chuť, tak vyprážané a podobné nezdravé veci..
@c.o.l.a @janemari tak vidim, ze buduci tyzden nas caka srdiecko 🙂 ja som sice dlhsie tehu ako vy, ale tak moj doky objednava... mne nasiel len bublinku, ale bolo to 5tt+1, tak az toho 10. idem na krv a sono. snad to vsetko bude ok...
a co sa tyka chuti, tak ja mam chut na vsetko a na nic. lebo nech zjem cokolvek, je mi z toho tazko 😖 ale utesujem sa, ze to coskoro prejde, len vydrzat...
@timejkaa puntickarstvo ta pri dvojickach rychlo prejde 😀 a pekne papat aj nezdrave. ja som take mala rada pri malej. prve co bolo, ked som este ani nevedela, ze som tehu, tak som draheho vytiahla do restiky na cernohorsky rezen a zozrala som dva 🤐 😝 len si daj, na co mas chut, ked ju vobec mas 🙂
@prsky to iste mne tiež presne včera muž povedal...že guľka 😅 normalne na tym vytočil 😅
@timejkaa ja jem tiež len všetko "zdravé" 😀 😝 podla mna si treba z mierou dopriať na čo máme chuť, lebo to dopadne ako ja dnes doobeda... reku, že som nič nejedla a je mi zle, tak si dám aspon baban, aspon nieoč... no a zachvilku skončil no wc 😅 tak nato hned slepačiu polievku a ta mi veru pomohla
@c.o.l.a jasné, načo by si sa vlačila jeden den a potom další... ked maš malu bude to jednoduchšie sit o hned obehať 😉
@janemari gratulacia k tehu, a to už maš knižku, nejak skoro, či? 😅
Ahojte kolegynky!
Dnes som bola na ultrazvuku, 9 tyzden, srdiecko bije a babatko ma 2,8 cm. Dostala som aj matersku knizku. 🙂 🙂 🙂
ahoj kocky 🙂 tak dnes sme boli tiez u lekara, po dvojtyzdnovych stresoch nam odlahlo, babo uz bolo konecne vidiet,srdiecko bilo a babo ma 13mm..juch 🙂
idem uspat malu, tak sa drzte! 🙂 papa
NECHáPEM baby, čo chaosíte, že už vám vidno bruško.. nič nevidno, len si to psychicky chcete vsugerovať🙂 Ešte ja na to času... taká malá fazuľka vám bruško nenafúkne:D
Ja tiez este nepozorujem zvacsenie bruska, hej, je trosku vypuklejsie, ale to je zvacsenou maternicou. Zatial som pribrala 1 kg.

@prsky no co sa tyka brucha to su babske povery podla mna ja sa na to pozeram inak kedze som zdravotnik takze mam o tom viac informacii ako bezni smrtelnici 😉
inak nabuduci tyzden v stredu vecer cestujeme s mm autom do chorvatska tak dufam ze vsetko prebehne dobre 😝