Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Tak dnes som bola prvýkrát u dr., malému bije srdiečko, všetko je v poriadku a vyfasovala som aj knižku 🙂 . Odbery zatiaľ žiadne, až o 4 týždne. Júúúj, tak sa teším 😵 😵 😵
ahojte kocky..tak dnes som videla srdiecko bit🙂))dostala som uz aj knizku a nakoniec mam termin 17.4 zatial...inac vsetko v poriadku a mam prist o mesiac..
mne bolo cez víkend aj včera dosť zle, asi najviac 😝 , síce som neblinkala, ale trvalo to od rána do večera. Kedy to už prestane? Vám už nevoľnosti ustupujú?
a kde si kupujete tehu veci? Ja som si pri Vikinke nakúpila H&M tehu oblečko a skoro nič som z toho nenosila. Nakoniec sa mi naj nosili tričká o číslo väčšie, len teraz budem tehu presne naopak počas zimy, tak rozmýšľam nad tehu riflíkmi...
@c.o.l.a mne bolo najhorsie od 8-9tt takze take 2t urcite vydrz. teraz mi je o milion % lepsie aj energiu uz mam...
tehu veci: dnes som obehala celu Optimu a kupila si 3 take topy prestrihnute pod prsami a siroke dole co nie su teho ale daju sa vtedy nosit, no ale rukavy este maju len kratke alebo 3/4
nohavice a suknu pojdem kupit o mesiac do CA a dufam, ze nieco nove dostanu lebo teraz vyber nic moc
@katuska26 rifle urcite vyuzijes, moja rada, nepozeraj na cenu, ale na to, ako ti sadnu a ako sa v nich citis.... ja som si kupila dvoje, tie jedny take tensie za cca 40€ a sa mi zdali ze su oki, ale moc som ich nenosila, naopak rifle z predeti.sk za 100€ som vlacila denne a vobec to na nich nebolo poznat 🙂 ako beriem, pri tej cifre sa aj mne pretocili oci, ale mm na to povedal ze ved za 100€ sa obleciete dvaja, a to je potom 50€ za rifle pre jedneho a to je cena v pohode 😀
inak, som rada ze mam rifle dvoje, jedny su malo, ale zase aj s jednymi vydrzis... radsej jedny kvalitne ako dvoje nekvalitne, ktore tahaju, padaju, a celkovo su nepohodlne 😉
inak tricka a bluzky doporucujem nakupovat v normalnych obchodoch, tie tehotenske maju neskutocnu prirazku 😠
@nadenkaaa vy mate 1,7cm???? my iba 1cm.... hmmm... nejako sme pozadu trosku 😀 😵
No baby mne bruško už pekne vykúka, zatiaľ si vystačím s mojimi rifľami 😀 ale do kedy??? Chcem si kúpiť v H&m alebo v C&A uvidím, kde mi pekne sadnú... no a keďže u nás v BB tieto obchody nemáme,musíme si spraviť výlet... 🙂 Ale to rátam až po 3 mesiaci, predsa kým sa zmestím tak netreba . Inak mne teraz od 8smeho týždňa začali také celodenné nevoľnosti, vždy keď sa najem sa mi to ukľudní, ale jesť celý deň to môjmu brušku len pridáva a večer vyzerám ako v 5tom mesiaci nie v 2hom 😀 Ale verím že to čím skorej prejde....
@nunusimi videla som aj krasne, s babatkovskymi motivmy ako ze tu byvam ja a podobne, len 40€ za jedno tenulinke tricecko... nehrozi 😉

@katuska26 ahoj, gratulujem a vitaj medzi nami 🙂