Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
Tak dnes som bola prvýkrát u dr., malému bije srdiečko, všetko je v poriadku a vyfasovala som aj knižku 🙂 . Odbery zatiaľ žiadne, až o 4 týždne. Júúúj, tak sa teším 😵 😵 😵
ahojte kocky..tak dnes som videla srdiecko bit🙂))dostala som uz aj knizku a nakoniec mam termin 17.4 zatial...inac vsetko v poriadku a mam prist o mesiac..
mne bolo cez víkend aj včera dosť zle, asi najviac 😝 , síce som neblinkala, ale trvalo to od rána do večera. Kedy to už prestane? Vám už nevoľnosti ustupujú?
ja už by som bola rada keby ma stále niečo nebolelo,nepichalo
no to dúfam,potom zas budeme riešiť čo si obliecť, 😀
ja soms i objednala už druhé tehu gate 🙂
a kde si kupujete tehu veci? Ja som si pri Vikinke nakúpila H&M tehu oblečko a skoro nič som z toho nenosila. Nakoniec sa mi naj nosili tričká o číslo väčšie, len teraz budem tehu presne naopak počas zimy, tak rozmýšľam nad tehu riflíkmi...
tak už to tu vyzerá lepšie, teším sa zo všetkých srdiečok 🙂 🙂 🙂.
za všetky "srdiečka".. babulky gratulujeeem 😵 😵 😵
@c.o.l.a mne bolo najhorsie od 8-9tt takze take 2t urcite vydrz. teraz mi je o milion % lepsie aj energiu uz mam...
tehu veci: dnes som obehala celu Optimu a kupila si 3 take topy prestrihnute pod prsami a siroke dole co nie su teho ale daju sa vtedy nosit, no ale rukavy este maju len kratke alebo 3/4
nohavice a suknu pojdem kupit o mesiac do CA a dufam, ze nieco nove dostanu lebo teraz vyber nic moc
@katuska26 rifle urcite vyuzijes, moja rada, nepozeraj na cenu, ale na to, ako ti sadnu a ako sa v nich citis.... ja som si kupila dvoje, tie jedny take tensie za cca 40€ a sa mi zdali ze su oki, ale moc som ich nenosila, naopak rifle z predeti.sk za 100€ som vlacila denne a vobec to na nich nebolo poznat 🙂 ako beriem, pri tej cifre sa aj mne pretocili oci, ale mm na to povedal ze ved za 100€ sa obleciete dvaja, a to je potom 50€ za rifle pre jedneho a to je cena v pohode 😀
inak, som rada ze mam rifle dvoje, jedny su malo, ale zase aj s jednymi vydrzis... radsej jedny kvalitne ako dvoje nekvalitne, ktore tahaju, padaju, a celkovo su nepohodlne 😉
inak tricka a bluzky doporucujem nakupovat v normalnych obchodoch, tie tehotenske maju neskutocnu prirazku 😠
@nadenkaaa vy mate 1,7cm???? my iba 1cm.... hmmm... nejako sme pozadu trosku 😀 😵
@kaktusik007 a tie teho tricka su este k tomu dost hrozne 😒
No baby mne bruško už pekne vykúka, zatiaľ si vystačím s mojimi rifľami 😀 ale do kedy??? Chcem si kúpiť v H&m alebo v C&A uvidím, kde mi pekne sadnú... no a keďže u nás v BB tieto obchody nemáme,musíme si spraviť výlet... 🙂 Ale to rátam až po 3 mesiaci, predsa kým sa zmestím tak netreba . Inak mne teraz od 8smeho týždňa začali také celodenné nevoľnosti, vždy keď sa najem sa mi to ukľudní, ale jesť celý deň to môjmu brušku len pridáva a večer vyzerám ako v 5tom mesiaci nie v 2hom 😀 Ale verím že to čím skorej prejde....
@nunusimi videla som aj krasne, s babatkovskymi motivmy ako ze tu byvam ja a podobne, len 40€ za jedno tenulinke tricecko... nehrozi 😉

@katuska26 ahoj, gratulujem a vitaj medzi nami 🙂