Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@katuska26 aj ja vyzeram ako v 5m pri malom... hroza :( snad to len teraz tak vykuklo lebo boli tie svaly ci koza ci co uz natiahnute a babo ma dost miesta tam rast a nebude sa to brucho tak zvacsovat az ked sa uz babo nezmesti 🙂
a tiez planujem tie rifle az ked sa nezmestim, co bude tak o mesiac tipujem.. zatial vyplnam pas, ten som mala oproti bokom uzky.
@kaktusik007 no mam dost, ze 40€ za tricko co pouzijes na pol roka :o ved to by som rozmyslala aj nad kuskom co mozem roky nosit, ci dat za tricko 40€ 😕
@nunusimi ale take boli ceny, ked som to pozerala rok dozadu... vlastne necely, v novembri.. a to som pochodila zilinu, trencin, bratislavu.... aj preto som sa nastvala a skoncila v newyorkeri 😉 ved teraz je kopec takych triciek a bluzok co su pod prsiami rozsirene a co su dostatocne dlhe, nosila som ich az do porodu 😉 aj ked som si myslela, ze iba do takeho piateho mesiaca sa do nich zmestim..... na druhej strane, ked som prisla do porodnice, moje brusko bolo asi polovicne ako ho mali ostatne baby, co nejako nechapem 🙂
@mnamko tiez mam brusko vacsie... .ale tak to je pri druhom dietatku, rastie rychlejsie 😉
Ahojte ako citam tak preberate oblecenie.Ja ja ked som schudla brusko mi zacalo vykukat a pomaly nezapnem rifle.Kupila som si jedny tehu nohavice tak snad ma zachrania kym si kupim na zimu aj nieco hrubsie.
no len zatial vsade len kratky rukav...
@nunusimi
@kaktusik007
tak som rada že nie som sama s takým bruškom, asi je to fakt druhým bábätkom 😉 len dúfam že sa to trošku zastaví, lebo neviem si potom sama seba predstaviť v 9 mesiaci. 😅
Inak už si krémujete brušká? Mne pri prvom tehu mužíček každý deň, zatiaľ ešte nie, ale pri veľkosti bruška už uvažujem 😀
@katuska26 je to druhym babatkom, aj moja kolegyna mala v tretom mesiaci brusko vacsie ako ja v piatom.... teda ja prve tehotenstvo, ona to mala druhe 😉
@katuska26 tak aj v tomto sa podobame :D tiez mi v prvom muzik kazdy vecer pred spanim nakremoval 🙂 a tiez uvazujem, ze uz by bolo treba 🙂 doma kremik kupeny, len sa mi to zda skoro ze 10tt no ale brusko mam ako predtym v 5m a to sme uz poctivo kremovali 🙂 ved ani nemam ziadnu striu. Teraz uz je ta koza natiahnuta tak nepukne, uz raz velka bola ale asi cochvila zacneme kremovat 🙂
nunusimi:no pri treťom mám teda nárok na riadne brucho a to mi už pri prvom hovoril jeden milý mladý pán, že také veľké brucho v živote nevidel (to bolo okolo ôsmeho mesiaca). Ja som si zatiaľ krém len kúpila v DM(aj DM značka) a ani nebol drahý. To si mala super zariadené, keď ťa krémoval muž 🙂 🙂 .
ahojte babulky tak ako citam bruska rastu ja som zatial v pohode navecr ho mam sice vacsie no a uz ma preslo aj nechutenstvo takze uz budem zasa jdavat ako predtym a uz sa aj brucho bude zvacsovat tehotenske oblecenie este nemam len jedny rifle som si objednala ale tie su mi este velke a teraz pozeram po neakych trickach 😉
nasla som toto aj sa mi to paci a hned si idem objednat len este neaky text si musim vymysliet neviem co 😕 http://www.bess.sk/detske-oblecenie/kategoria/t...
ja som si pri prvom tehu brusko nekremovala ja kremy moc nemusim a nemala som popraskane nic ale ked uz som mala porodene a zacala som trocha chudnut a vracat sa na povodnu vahu tak mi troska popraskali nohy vonkajsie stehna ale len slabucko ale ja som pri prvom pribrala 18 kg co je dost dufam ze teraz tolko nepriberiem budem mat viac pohybu pri malej ta mi nedovoli cely den sediet ako pri prvom tehotenstve 😉
@nunusimi ja som z bess objednavala zatial len pre malu este musim pozriet aj na www.mamino.sk aj tam maju taketo veci 😉
svetriky som krasne videla na mimibazare ale teda myslim ze boli aj dost drahe 😝
ups www.mamimo.sk
caute tehulky tak ako sa mate 🙂
jA SOM SI TIEž BRUCHO NEKRéMOVALA PRI DECKáCH A ANI čIARKU NEMáM,TERAZ TIEž NENATIERAM AKURáT DNES RáNO SOM SI MUSELA NATREť BRADAVKY STRAšNE MA SVRBELI.
Omlúvam sa až teraz som si všimla,že sa mi zapol caps lock
ja som si objednala tie tehu pásy,
prechadzky su povinne aj mne doki povedal trikrat za den na prechadzku 🙂
@mnamko no od budúceho roka pôjde aj malý do školy, nebudem potom behať zo škôlky do školy, ale s tým máš tiež pravdu, že keď je vekový odstup, už sa tak nezahrajú- aj keď mi budeme mať oveľa menší odstup bábätko ku starším súrodencom ako vy. Ale aspoň budeš mať plnohodnotnú pomoc 😉 .

@katuska26 hehe, aj ja to mám podobne s jedením, aj keď to nie je také kritické 🙂 Tiež musím hami ham, aby neostalo prázdne bruško, a potom nepriber :D Keď mám všelijaké chute, len na zeleninu veľmi nie, to sa premáham...