icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

nonika
8. sep 2010

@katuska26 ja predpokladam ze z toho mi bolo zle, pretoze kym som ho nezacala brat tak som sa citila ok.....a prislo mi zle potom ako som ho uzila....ale uz je to ok...pytala som sa nato aj lekarky a ta povedala ze je to v poriadku.....uz som sa neaky cas tesila z toho ze mi nie je zle a nie som ani tak unavena, ale dnes rano som si nevedala ani zuby vycistit 😀

blcha
8. sep 2010

ja myslim ze budem mat pohybu pri tomto tehotenstve omoc viac s eliskou si davame kazdy den prechadzku aj dva krat cez celu dedinu a potom vlastna domacnost takze to je vzdy robotky dost a pri malej som byvala u nasich takze som nemusela robit nic a v robote som cely den sedela 😉

seba1
8. sep 2010

@blcha ja som pri oboch predchádzajúcich tehotenstvách pribrala rovnako a to som sa pri prvom zdržovala nad knihami - dokončovala som VŠ a pri druhom sme poriadne chodili každý deň na prechádzky so synom a bola na mne celá domácnosť. A pribrala som rovnako okolo 20 kg, ale čo sa mne nepodarilo- pribrať druhýkrát menej, sa možno podarí tebe, držím palce 🙂

blcha
8. sep 2010

@seba1 tak ja dufam ze priberiem menej ved pri eliske som bola ako slonica 😝 aj doktor ma chvalil ze som ju dobre zivila a pri porode ma uz zacali strasit ze bude moc velka ze to pojde tazko nastastie islo to lahko aj ked bola velka 😉 z porodnice som prisla a mala som navyse este 10kg a to mi zostalo skoro rok kym som to zhodila a az teraz som sa dostala na povodnu vahu55 a to uz som tehotna 😀

blcha
8. sep 2010

idem dat malej obed a zalahnem asi s nou hnusne pocasie dnes sa mi chce len spat 😝

nadenkaaa
8. sep 2010

@kaktusik007 no dr povedal ze zodpovedame vcera sme boli 8plus 0 tak tvoje isto nebude termin 13.4 😅

pippi84
8. sep 2010

tak, dnes sme si rano prvykrat pogrckali 🙄

nunusimi
8. sep 2010

@blcha zavidim ze si mozes lahnut, prave toto by som teraz potrebovala ale musime byt v skole do 14,00 aj ked uz neucime. nastastie uz len dnes, od zajtra podla rozvrhu :( no dnes tu budem aj tak dlhsie, lebo sa mi uz neoplati nikam ist ked pre maleho mam byt najskor o 14,45.

zumpa
8. sep 2010

tak zajtra ideme na sono.. som zvedava co nam povedia 🙂

pippi84
8. sep 2010
c.o.l.a
8. sep 2010

@blcha ja som to mala presne tak isto, bývala som u našich, mala sedavú prácu, teraz sa otáčam len taký fukot a tiež chodíme s malou 2x denne von, ak sa dá.

c.o.l.a
8. sep 2010

Tiež dúfam, že nepriberiem viac ako pri prvom, čo bolo 14 kg, a to som posledné 3 mesiace ležala 😝 . Už sa mi však po pôrode nepodarilo dostať na moju pôvodnú váhu, ostalo mi 5 kg ☹

kaktusik007
8. sep 2010

prave som vstala 😀 rodicovci zobrali krpceka, tak som mohla.... no... a je mi podstatne lepsie 😉

blcha
8. sep 2010

@c.o.l.a no ja som posledne dva mesiace tehotenstva pribrala 8kg neviem preco normalka bolo vidiet ako sa zvacsujem a to som sa neprejedala len mi kazdy tyzden pribudlo kilecko a to sa hovori ze posledny mesiac sa uz nepribera 😝 inak som bola cele tehotenstvo v pohode az nakoniec som narastla na slonicu 😀

blcha
8. sep 2010

@nunusimi no lahnut som si bola ale nazaspala som len som tak lezala v posteli niesom zvyknuta cez den spavat 😉 mala este spi tak si uzivam ticho 😉

drobec490
8. sep 2010

tak ja som zvedava ako dlho vydrzim v robote kedze som kadernicka a som kazdy den na nohach..ja dufam ze cim dlhsie,len sa bojim aby mi nezacali puchnut nohy z toho statia..

garnelia
8. sep 2010

Ahojte,dobre ste sa rospisali babenky! 🙂

@mnamko vitaj medzi nami! 😵 Aj chodievate do Štúrova? 😵

@nonika co sa tyka duphastonu,tak mi povedala,ze to nechame na prirodu,lebo nekrvacam cerstvou krvou,len mam vytok.Potratila som stale v prvom trimestri,najdalej som bola v 13.tyzdni ked to zistili na ultrazvuku,ale aj to uz bohuzial nezilo par tyzdnov ☹ .Myslis si,ze tie trombofilne mutacie sa mozu vytvorit aj pocas zivota?Ja tak viem,ze ich mame od narodenia,ze ich dedíme...ale...raz som bola u takej liečitelky a ona povedala to iste,ze dedime iba vlohy,ktore sa nemusia u nas prejavit,ale mozu...tak neviem

evri
8. sep 2010

ahojte,pripájam sa aj ja k vám,my máme tiež termín v apríli,čakáme už tretie bábo,a veľmi sa tešíme,teraz v piatok sme si to boli potvrdiť u doktora,všetko je zatiaľ v poriadku o dva týždne máme ísť na odbery a ďalšiu kontrolu.....

barborkach
8. sep 2010

ahojte, aj ja sa pripajam 🙂

blackberry
8. sep 2010

Cauko, vy pisete teda riadne 🙂 uz aj ja citim, ze su mi gate nepohodlnejsie, najma ked sedim, tak som sa naucila taky nenapadny trik na rychle rozopnutie 🙂 Ja som sa vzdy zvykla kremovat, lebo sa mi lahko urobia strie. Teraz si brusko natieram kremom z L'occitan s bambuckym maslom, vraj je na to vyborne, uvidime 🙂 Ja sa teraz nenudim, lebo sme sa dali na malovanie, takze to tu mame ako po vybuchu a nemam ani cas sem castejsie nakuknut ale budem sa snazit 🙂

blackberry
8. sep 2010

@evri
@barborkach vitajte 🙂 teda ale aprilovciat bude zrejme dost 🙂))) Parada.

barborkach
8. sep 2010

@evri ahoj, tak ku tebe si budem !chodit" po rady, my cakame prve🙂 odkial si??

barborkach
8. sep 2010

@blackberry hehe, mi vrav o malovani, my prerabame dom, o dva tyzdne sa xceme stahovat, roboty este mame neurekom, este sa nieco namalujem kym to bude:D

garnelia
8. sep 2010

@zumpa držím palce aby bolo vsetko v poriadku! 😵

@drobec490 nie je ti zle od tych vselijakych voní samponov a lakov,kedze si kadernicka?Mne nevonia moj vlastny parfem,dokonca ani sampon a sprchovaci ☹ ,ale nové,to mozem 😀

mgurnak
8. sep 2010

ahojte, aj ja sa teda pripajam k vam aprilovkam...sice este len zaciatok, le to jehlavne nie🙂 tak nech sa nam dari.... 😉

blackberry
8. sep 2010

@barborkach veru, my sme si uzili prerabku pred cca 4 rokmi, to bol byt prerobeny uplne na komplet, vratane vyhadzania podlah, vrstiev pod nimi, poterov a starych maloviek, burania priecok, uzili sme si, ale po 4 rokoch nam treba malovat znova, lebo mame, taku jemnucku smotanovu farbu a v rohoch sa nam uz zdala spinava, tak sme si povedali, ze to urobime teraz a budeme mat pokoj, babo pride do pekneho, cisteho a neviem kedy by se sa k tomu neskor dostali... Obdivujem ta s prerabkou domu 😉 Ked moja svokricka stavala dom, som sa zaprisahala, ze nikdyyyyy, ale clovek po case zmeni nazor a dom je predsa len dom... Planujeme aj my jedneho dna, ale zatial nam byt v meste vyhovuje 🙂 Tak to dobojujte do zdarneho konca 🙂 A hlavne, setri sa!

garnelia
8. sep 2010

@evri
@barborkach
@mgurnak ahojte babenky a vitajte!Nech sme zdraví a nech sa nám darí! 😵

evri
8. sep 2010

@barborkach som zo Zlatých Moraviec 🙂

barborkach
8. sep 2010

@blackberry muz mi zakazal aj kosit travu :D my sme xceli domcek, tak mame, kupili sme starsi, tak musime prerabat...priecky sme tiez burali, niektore, ale stare malovky dole nejdu, nech su tam:DD podlahy sa idu teraz klast, akurat dnes nam dorobili kurenie...okna uz su, takze take dokoncovacky no akoze dokoncovacky lebo roboty je dost :DDD

drobec490
8. sep 2010

@garnelia.vies co je to ako kedy hlavne pri farbeni a melirovani to je otrasne ale inac sampony a tak je to v pohode..aj som si zvykla :D