icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

katuska26
8. sep 2010

@nonika juj pri umývaní zubov aj mňa napína.... dnes mi bolo nevoľno, dalo sa to prežiť ale nech je už fajn, chcem si to užívať :D
Inak ja som pri Viki pribrala 12kg no teraz ako kukám na seba to bude viacej 😀 ako mne chutí ovocie, aj zelenina, včera som si dala len paradajku a papriku, prišli mi na chuť.... 😅 No a dnes to istia kyslé jabĺčka 😕 mňam....
Mne dnes Viki zabila, že čo idem robiť??? Že vraj nech oddychujem, aby mi červíček nevypadol 😅 😅 😅 a ona sa hrá... toto je výhoda väčšieho dieťatka, aj keď mi je zle nechá ma pospať a ani neviem vtedy že ju mám, pokladík môj... 😵

nonika
8. sep 2010

@garnelia ahojky....no pokial viem je to dedicne, ale nemusi sa to pocas zivota prejavit....najcastejsie to nieco vyvola ☹ mna by zaujimalo ze co?!....snad je lepsie ked clovek potrati v prvom trimestri ako neskor.....aj ked je to tak ci tak strasne....pracujes alebo si na PN?

nonika
8. sep 2010

@katuska26 snad nam uz po prvom trimestri bude lepsie 😉 ....mne sa tiez vidi ze tentokrat sa rucicka na vahe pohybuje velmi rychlo nahor 😀 ....ja som stihla pribrat uz 5 kil a asi od 10ho tyzdna uz nenatiahnem ziadne normalne nohavice....takze uz teplakujem a vytiahla som tehotenske nohavice.....Kolko rockou ma mala? ...... ma krasne meno...no ked vsetko dobre dopadne a aj druhe bude dievcatko tak bude Viky 😉 ...... Moja chodi do skolky, takze cez den mozem spinkat 😀 ....aj ty tolko spis? 😅 ...posledne dni mam taky pocit ze nerobim nic ine len jem, spim a chodim na zachod 😅 ....este aj v noci...

garnelia
8. sep 2010

@drobec490 ozaj mas pravdu,ked je clovek v takom prostredí(vone a tak.),aj si zvykne a "neciti" ich 🙂

@nonika takže tak,neviem co...zeby nejaka zivotna situacia?Silny stres atd.?uz sme sa tu s babami bavili o tom,ze je lepsie potratit v prvom trimestri ako neskor,ale stale to velmi boli ☹ ja som na pn,robila som na smeny.A ty?Dnes som si nejak zle pichla fraxik,do nejakej zilky,tak to dost krvacalo.Určite budem mat kraaasnu modrinu ☹ Stalo sa ti to uz?

evri
8. sep 2010

@nonika no tak toto ako keby si písala presne o mne,tiež som už tolko pribrala,tiež teplákujem a tiež by som len spala anič sa mi nechce,len ja veľmi spať nemôžem,iba ked mi Patrik zaspí poobede,tak to využijem,tiež máme škôlkarku,ledva som čakala,kedy začne škôlka,aby som si trošku viac oddýchla,ale dlho som sa netešila,lebo už dnes ju chytila nádcha,tak už sa lieči ☹

evri
8. sep 2010

@katuska26 aj mňa napína pri umývaní zubov,tiež som pri mojich dvoch deťoch pribrala 12kg a teraz to vyzerá tiež na viac,staršia dcérka sa nám volá tiež Viktorka má 5 rokov a termín mám 21.apríla 🙂

katuska26
8. sep 2010

@nonika ďakujem Viktorka má 4 ale v októbri už bude mať 5 🙂 Inak aj ja mám pocit že len cikám a spím. Vikinka chodí do škôlky, ale zajtra si ju nechávam doma, nech si pospíme, ona je už tiež spachtoška, ráno sa jej nechce vstávať. 😅
@evri tak to sme na tom podobne s Viktorkami 😀 aj s termínom ja mám zatiaľ 23.apríl, uvidím kam mi ho až dr posunú... 😉

nunusimi
8. sep 2010

jemine baby ja vam tak zavidim to spanie... dnes som total unavena uz len cakam, ze maly pojde spat a idem aj ja.
ja poobede po praci len tak nezaspim, vacsinou len tak sedim pri TV a na kolenach notebook, a navecer ma ta unava prejde no ale radsej pojdem do postele lebo rano neznasam ten zvuk budika 😠 😠 tesim sa, ze uz len 2 dni a vikendik 😀

c.o.l.a
8. sep 2010

@evri
@barborkach
@mgurnak vitajte medzi nami a držím palčeky, nech je všetko ok 🙂

c.o.l.a
8. sep 2010

Ja si tiež raz za čas poobede pospím s malou, niekedy aj každý druhý deň. Len to nemôžem preháňať, lebo potom mávam problém zaspať večer - som vyspatá a čumím do blba 😠 ...

blackberry
8. sep 2010

@evri ked pojdes najblizsie na odbery popros ich, ze ta specialne zaujimaju vysledky zeleza v krvi, moja svagrina bola velmi unavena a napokon z toho bol nedostatok zeleza, akonahle ho doplnila, okamzite sa jej polepsilo i ked brala aj Femibion... len taka drobna rada 🙂

evri
9. sep 2010

@katuska26 No ved to ich posúvanie,ale pri Viktorke nám to vyšlo s termínom,mali sme termín 3tieho a to som aj išla,ale s Patrikom sme mali 27meho a o 10 dní sa skôr narodil....

evri
9. sep 2010

@c.o.l.a ďakujeme-podobne....

evri
9. sep 2010

@blackberry No pri mojej Voktorke mi tiež chýbalo železo,ale nebola som unavená,a pri Patrikovi som to mala už dobre,21.9. idem teraz na odbery,tak som zvedavá,ďakujem za radu....

katuska26
9. sep 2010

Baby netušíte ako to je, keď chcem zmeniť gynekológa počas PN? Či musím prísť osobne aby mi ju zrušil, alebo to urobí sám a nová mi začne u nového???? Alebo si to vyriešia medzi sebou?? 😕

mirka7582
9. sep 2010

@katuska26 ja neviem ,ale si myslim ze ti marodku odovzdaju a budes pokracovat dalej u druheho dr. 😉

katuska26
9. sep 2010

@mirka7582 čiže PNku dajú k mojej dokumentácii novému lekárovi? Tak by to bolo naj, nerada by som sa vystavovala stresu počas tehu... 😖

mirka7582
9. sep 2010

@katuska26 asi ano tak si myslim 😉 aj som vcera niesla od obvodnej ku gynd. a prijal ju ja si myslim ze ju rusit nebudu je stoho vela papierovaciek 🙂 je to asi jedno ked menis lekara marodka ti ostava a oni si to uz prehodia . ale niesom si ista

katuska26
9. sep 2010

@mirka7582 oki ďakujem 🙂

mirka7582
9. sep 2010

@katuska26 nemas zaco menis gynd.

katuska26
9. sep 2010

@mirka7582 no chcem, je toho viacej čo mi u nej vadí... chcem ísť ku gynekológovi u ktorého som mala aj prvý pôrod... Ide mi hlavne o milý prístup a jednanie na úrovni. Mám možnosť si vybrať tak si vyberám, lebo raz za rok prežijem ale celé tehu 😝 , ešte si za to zaplatiť na konci 😠 keby super prístup... A veľa kamarátok má s ňou problém... 😕 No akurát sa dokopávam zavolať, veľmi nerada by som sa ešte aj tou PNkou zaoberala u starej gynekologičky, tak dúúúfam že si to lekári vyriešia medzi sebou... 😅

katuska26
9. sep 2010

@mirka7582 tak som sa odhodlala volala som k novému Dr a vyžiadajú si so záznamom aj PNku 🙂 pfúúú kameň mi spadol zo srdca.... Budúci týždeň sa mám zastaviť u novej sestričky a podpíšeme dohodu a vyžiadajú si záznam aj s PN.... 🙂 Týmto myslím že mi aj nevoľnosti končia 😀

barborkach
9. sep 2010

dobre ranko, co si dame na ranajky?? 😉 😉 😉 😀

barborkach
9. sep 2010

ja by si dala pizzu...🙂))

katuska26
9. sep 2010

@barborkach u mňa chlebík s maslom klasika 🙂 ale cez deň ešte pomiešame 😅

katuska26
9. sep 2010

@barborkach júj pizzu tú milujem ale dala by som si na obed fajnú paradajkovú polievku s parmezánom mňaaaammm 😀 a za ňou tú pizzu tuniakovúúúúú 😅

barborkach
9. sep 2010

@katuska26 jooooj, ja margeritu s cerstvymi paradajkami a mozarelkou, posypanu cerstvou bazalkou a chrumkave okraje natrete cesnakovou pastou... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ...asi by som sa mala ist najest, uz neviem co zo sebou 😅

mirka7582
9. sep 2010

@katuska26 tak super som rada tak ku starej nemusis ist uz vobec to je dobre 🙂

katuska26
9. sep 2010

@barborkach tak inak sa trýznime 😀 júj čo by som dala aj ja za takú fajnú pizzu mňaaaam 😵 a tú paradajkovú takú hustú pravú taliansku mňamky 😀

katuska26
9. sep 2010

@mirka7582 veru som aj ja strašne rada, lebo neviem asi by ma pohľadom prebodla a poznámky by si neodpustila....
A idem k dr. u ktorého som Viktorku rodila, je zlatý, milý, skromný a aj sestričku mu milú, ľudskú 🙂