icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

barborkach
9. sep 2010

@katuska26 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 doooost dobreee 😀 inak ty ides menit gynekologa? ja nad tym tiez uvazujem, ale neviem ako to urobit... u tohto svojho som bola len raz, lebo som cerstvo prestahovana, vydal mi knizku teho a mam dojst na poradnu buduci tyzden..tak mi to je mierne blbe hned zduchnut od neho 😕

mirka7582
9. sep 2010

@katuska26 to je dobre 🙂

katuska26
9. sep 2010

@barborkach a podpísala si u neho asi aj dohodu že? Niekde som čítala že lekára môžeš zmeniť raz za pol roka 😒 A nie si s ním spokojná? A robí sa to tak že si vyberieš nového a on si všetko vyžiada od starého... U nového podpíšeš dohodu... 😉
@mirka7582 🙂

barborkach
9. sep 2010

@katuska26 fuuu,veru neviem ci som nieco podpisovala 😒 😕 ako on neni zly, mam ho najblizsie zo vsetkych moznych, aj mi ho odporucali...ale ma to tam take...predpotopne...sestricka je velmi zlata, on je starsi pan...ale taky bol..nemastny neslany..ja viem ze nemal vyskat od radosti ze som v tom, ale robil mi sono a ani mi male neukazal ☹ ja som sa tak tesila ☹

katuska26
9. sep 2010

@barborkach to hej to poznám takých, ja som mala takého zubára, zmenila som ho... No tak buď to vydržíš, alebo môžeš skúsiť zavolať novému o ktorom si presvedčená alebo ti ho odporučia a spýtaš sa sestričky či je možný prestup... Za to nič nedáš.. 😉

barborkach
9. sep 2010

@katuska26 ved buduci tyzden tam mam ist tak uvidim.. a este sa aj kopol vo vypocte v ktorom som tyzdni 😖 😖 napisal o tyzden menej...no ale v jeho veku... 😀 😀 ale neviem, cakala som viac...a ktovie ci najdem lepsieho, odporucali mi tohto...

nonika
9. sep 2010

@garnelia joj ano....cele brucho modre a este ktomu hrcky...uz picham do ramena....tam ma to boli menej a netvoria sa ani hrcky ani modriny 🙂 .... ja som tiez doma, ale pravdu povediac mi trosku z toho sibe...na jednej strane je to dobre, lebo ked na mna pride unava tak si hned lahnem ale na druhej by som nieco robila a len tak nesedela 😅

katuska26
9. sep 2010

@barborkach tak keď ti ho odporúčali, však uvidíš, niekedy zdanie klame, možno bude milší 🙂 a kým nie je vyslovené drzý ako moja dr, tak myslím že je to ok. Ona mala problém mi PN vypísať, že ona má aj inej roboty nie PN vypisovať a to ju dala do tlačiarne a vyšla jej vypísaná len ju opečiatkovala a podpísala 😠

barborkach
9. sep 2010

@katuska26 tak to je fakt trapne 😖 mozno radsej dobry pristup a zastarala ambulancia ako uzasna ambulancia a debil dr...

nonika
9. sep 2010

@katuska26 takze Viktorky su v kurze 😀 ....od vcera mi je neako divne....zacalo ma pichat v podbrusku ☹ ....
@evri ja by som mala mat podla vsetkeho termin 1.aprila....co sa mi velmi paci 😵 pekny termin 😵 ....poradte mi, mam problem kazde rano ist na zachod, resp. trapi ma zapcha....uz asi tyzden pcham do seba actimel a (aj ked mi vobec nechuti) a nic....

barborkach
9. sep 2010

no dnes nejak pospavate vsetci 😔

janemari
9. sep 2010

@nonika na zapchu skus lanove semiacka,alebo ananas mne to pomaha. 😉

mirka7582
9. sep 2010

@nonika ja som si uvarila segedinsky gulas a zapila vodou a trada a bolo to 😀

mgurnak
9. sep 2010

no baby, mne sa dne pripalilo masko na gulas tak som ho pekne krasne musela vyhodit 😒 ale mam teraz strasnu chut na nejaku klobasku, aj ked by som asi nemala... 🙂 a mne na zapchu pomaha kava, ani ju celu nedopijem a uz som na "trone" 😀 ale to mi pomahalo uz aj predtym...

nunusimi
9. sep 2010

konecne doma. dnes bol od rana zaberak, este skocim o hodinu po maleho a uz len lezim 🙂
hned rano sme nemali kde zaparkovat pred MS tak sme v lejaku zastali pred jednym autom a este sme len 3m boli od auta a uz donho siel chlapik, tak naspat nalozit dieta do auta a zacuvat na jeho miesto 😎 potom beh do MS, chuda maly ani nestihol dnes plakat 😀 😎 no a ked som odchadzala z MS som si fajne tresla nad okom do vesiaku :(
no a potom som ucila 5h, zistila, ze zajtra mam zas ucit 5h /akoze prezijem, ale mame aj kolegov, co tento tyzden ucili dokopy 5h 😠 / a este okrem toho mam aj skusat jedneho maturanta opozdeneho 😕 tak sa asi rozdvojiim.
mam pocit akoby mi davali tolko prace, aby som za polroka urobila co ini za rok. Aj som to uz povedala zastupkyni, tak sa zasmiala, ze ona to chape aj videla ze dnes 5h ale ze na zajtra robil zastupca, a ze nechape preco tak... no nic, nastvu ma a idem na PN coby som nerada, lebo doma sa scvoknem
a este jedna dobra sprava 29.9. som sa objednala na 3D na NT screening a tak. uz aby sme tam boli :D snad sa male ukaze 🙂

barborkach
9. sep 2010

@nunusimi ahoj, ja som objednana na ten isty den 😉 😉 velmi sa tesim, aj ked neviem ci sa nepreobjednam do nejakej inej nemocnice, lebo ten pristup ked som tam volala... 😒 bojim sa aby tam nebol nejaky blb doktor co bude zly na mna a neukaze mi ani male...
inak ja dnes tiez zarezavam, ale doma, fuuuu 😠 uz aby bolo leto 😀 😀 😀 😀 😀

nunusimi
9. sep 2010

@barborkach ty si tiez z KE?

barborkach
9. sep 2010

@nunusimi niee, okres piestany

mia.k
9. sep 2010

ahojte,aj ja čakám aprílovčiatko,tak snád vám nebude vadiť ked sa pridám...

@barborkach čítam,že si okres Piešťany,aj pôjdeš rodiť do PN? Ja mám termín 13.4.tak sa tam možno stretneme. 😉

garnelia
9. sep 2010

@nonika do ramena mi pichali v nemocnici,ale aj tam som mala modriny ☹ ,ja asi budem do stehna,ale tam to zase dost štípe-skusime vydržat 😅 ja som si tiež myslela,ze mi bude na pn fajn ako nikdy predtym,no mylila som sa 😖
Uz som porobila vselijake mensie prerábky,co som nestíhala pocas roboty,alebo som nemala naladu a teraz stale rozmyslam co dalej... 😝
Co sa zapchy tyka ja papam kazdy den activiu,tak sa to da vydrzat(tiež mi uz nechutí).

@mia.k ahoj,kludne sa pridaj,vitam ta! 😵 My mame rovnaký termín! 😵

blcha
9. sep 2010

ahojte babulky tak dnes mam fajn den nechutenstvo ma uz fakt uplne preslo takze idem na to zacina mi chutit takze pomaly asi zacnem priberat a aj brusko urcite uz vyvkukne 😉
o a aka parada tusim ste tu uz dve okres piestany ja niesom okres piestany ale do piestan ma kusok 😉

garnelia
9. sep 2010

@nunusimi tak si mala dnes tazky den a aj zajtra... ☹
...sa pamatam,ked som robievala nadcasy tak mi kolegovci hovorievali,ze:aspon budes bohatá 😀 namiesto aby ma "lutovali" 😎 😀

barborkach
9. sep 2010

@mia.k ahoj 🙂 no ja absolutne netusiiim, som tu cerstvo pristahovana, takze neviem..ale v tej pn nemocnice mam zatial len husiu kozu... zatial som sa tam s nicim pozitivnym nestretla..rozmyslam ze aj na prehliadky pojdem do trnavy, tam som kukala ze to vyzera fajn...
ty mas nejaku skusenost s piestanmi???
do hlohovca pojdem urcite na 3D sono neskor, vsetci to chvalia, tak sa uz neviem dockat! 🙂

barborkach
9. sep 2010

@blcha ja som 20km od piestan, ale okrem je piestany 🙂 ku ktoremu gyn chodis?? nevies poradit niekoho fakt dobreho tu??

garnelia
9. sep 2010

@blcha ahoj,aj ti zavidím(samozrejme v dobrom),ze ta nechutenstvo prešlo,aj ja uz cakam na tu chvílu 😉
ja som zase chodila do Piestan do školy 😀

blcha
9. sep 2010

@barborkach no ja nechodim k doktorvi do piestan ale na myjavu ale v piestanoch je tusim dobry doktor karaba ?ale ten neviem ci berie pacientky a potom bol este vychvaleny čupka tan ma ambulanciu niekde pri mlynoch tusim 😉 viac nepoznam 😉

blcha
9. sep 2010

@garnelia no mne nebyvalo zle len mi doobeda nechutilo jest a to som zistila ze ked som si rano nieco nasilu dala aspon suchy rozok tak bolo dobre takze to bolo vlastne uplne v pohode 😉

barborkach
9. sep 2010

@blcha nepoznam ziadneho, preto sa pytam, ale u toho karabu som objednana na sono 🙂 potom vam poviem ci bol dobry 😀

blcha
9. sep 2010

@barborkach karabovi a chodi na sono on je fajn ale myslim ze ani nema ordinaciu asi berie len zname ako svoje pacientky 😉
ja mam doktora na Myjave v nemocnici ma vlastne sono aj vsetko tak dufam ze mi spravi vsetky vysetrenia ked pojdem nabuduci stvrtok som objednana ved vlastne som este nikde nebola 😉

barborkach
9. sep 2010

@blcha ja som bola uz davno, teraz idem na prvu poradnu, uz mam aj teho knizku 😉 nevies ci ten karaba dava pri sone aj fotku??? ja tak chcem tu foto 😀 😀 😎 ale hlavne nech mame vsetko v poriadku 😉
ja si uz pomaly kukam aj dake tehu gatuse, lebo s normalnymi zacinam mat mierne komplikacie 😀 😀
a o tyzden sa to chystame oznamit rodine 😲 😲 normalne mam z toho stres 😀
u vas uz vedia?