icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

maahuliena
15. sep 2010

@mmarcelat
@linea22 vitam nové tehulky 😉 🙂

drobec490
15. sep 2010

vitajte medzi nami tak sa nam to teda stale rozrasta 🙂

kondi33
15. sep 2010

@maahuliena a možem aj magne b6? ja som si dala a zabralo mi to 😉

linea22
15. sep 2010

Ďakujem veľmi pekne za privítanie🙂Žienky chcela by som sa Vás spýtať či mi neviete poradiť.V piatok idem ku dr.a má vy brať krv aj UTZ robiť,že či už aj tehu knižku dostanem neviete? 🙂

maahuliena
15. sep 2010

@kondi33 možeš, to je magnezko s Bvit. 😉 to je dobre že zabralo 😉

maahuliena
15. sep 2010

@linea22 no zaleži od dokyho, niekedy prave čakaju až na vysledky z krvi a až potom sa píšu do tehu knižky... ja som take odbery absolvovala v 8tt ale prvu poradnu som mala na zač 11tt a vtedy bola tehu knižka 🙂

linea22
15. sep 2010

@maahuliena no som zvedavá,zase ma v kabínke roztrasie ako keď som bola pred mesiacom keď mi potrvdil tehu ma triaslo poriadne či bude všetko ok.Juj už chcem malé vidieť asi sa tam rozplačem keď to na UTZ uvidím 🙂

maahuliena
15. sep 2010

@linea22 no ten strach je prirodzený... ja sa klepem zakaždým , ked k nemu idem 😅 Tak len si poplač, ved to male už bude kus človiečika 😵 😵

kondi33
15. sep 2010

@maahuliena a dakujem za radu 🙂

linea22
15. sep 2010

@maahuliena juj tak sa na to teším. 🙂 je to zázrak.Čítam,že viaceré mávate nevoľnosti čo mňa zatiaľ obchádza a práveže mi chutí papať a najradšej by som vkuse jedla štipľavé čo nemôžem ☹ až na únavu ani neviem,že čakám bábätko 🙂

marusinka80
15. sep 2010

@linea22 ano, odvcera 😎 . a co ty? hmm

marusinka80
15. sep 2010

@mmarcelat ahoj, dakujem za odpoved, takze si myslis, ze to az po 35 - ke je povinne? mne sa zdalo aj z inych diskusii, ze to je uplne bezne vysetrenie a velmi dolezite. preto sa cudujem, ze ma neobjednali...

mnamko
15. sep 2010

No aj ja vítam nové tehulky,na ten ultrazvuk by som mala ísť aj ja ale to mi povie doktor asi na poradni.Tam sa čo vyšetruje?
@linea22 ani mne neni vôbec zle,len mám večšie prsia a strašne bolia.

mmarcelat
15. sep 2010

@mnamko Vďaka za privítanie 😉 To vyšetrenie je kombinované screeningové vyšetrenie 3a4D USG + krvný test. Pri Usg ide o tzv. nuchálnu translucenciu-meria sa hrúbka šije - a z týchto parametrov (+krvné testy) sa zistí pravdepodobnosť vývinových porúch ako je Downov, Turnerov, Edwardov syndróm, hydrocefalus, rázštepy atď...Do výsledkov sa zahŕňa vek matky, ako jeden z koeficientov, preto potom vyšší vek ovplyvňuje výsledky,ale nechcem strašiť, sama mám zmiešané pocity...niekedy je lepšie menej vedieť 😒

mmarcelat
15. sep 2010

@marusinka80 Ahoj,tak neviem či doslova povinné, len sa to viac odporúča, ale keďže si za to doplácam tak si myslím, že je to len doplňujúce vyšetrenie, za tie základné vyšetrenia(krvné,tlak, atď) , ktoré sú povinné sa nedopláca, idú z bežného poistenia...

brumca
15. sep 2010

@linea22 ahoj 🙂 aj ja gratulujem a drzim palceky, nech babatko krasne rastie 🙂 ja idem k doktorovi zajtra, naposledy som bola pred troma tyzdnami na srdiecko...zajtra mi ma brat krv a minule povedal, ze mi da aj tehu knizku 🙂 ja uz sa teraz trasiem, ze co bude...ale verim, ze bude vsetko v poriadku 🙂

seba1
15. sep 2010

tak aj ja vítam nové tehulky a tuším timejkaa bude mať čo dopisovať do tabuľky 🙂 .

pippi84
15. sep 2010

@drobec490 dakujem, jasne az okolo vianoc pojdem na frizuru 😉

pippi84
15. sep 2010

@kondi33 maahuliena : baby, ja si davam 1x tyzdenne homeopatiu oscillococcinum, nakolko pracujem v prostredi, kde su stale chori ludia (v lekarni) a este cmulam c-vitamin a kys.listovu 😀 ak mate upchaty noc, skuste hapci tycinku, to je niekedy lepsie ako kvapky.

pippi84
15. sep 2010

@blackberry aj ja to pocitujem ,to je dievcata vsetko roztahovanim maternice, vsak telo sa musi pripravit 😔

nunusimi
15. sep 2010

@pippi84 fuha to vydrzis do vianoc?? ja sa musim farbit kazde 2 mesiace a to uz mam riadne odrastene a o strihani ani nevravim, som musela zapustit dlhsie vlasy, tie ked 2 mesiace nestriham tak sa nic nedeje, len su dlhsie :D

kondi33
15. sep 2010

@pippi84 tak ja dúfam, že to je rozťahovaním a že to je ok 😉

janush
15. sep 2010

ahojte.... pripajam sa k aprilovkam 2011 a tesim sa.. dufam, ze bude vsetko bez problemov 😉

maahuliena
15. sep 2010

@janush ahoj... v to dufame všetky 😉 🙂
@pippi84 ja by som išla aj na homeopatika... len to moje telo je take tvrdohlavé 😅 mne ako prevencia nepostačí... ja beriem ešte aj prednison.. tak som nachylnejšia na všetky bacily... ale skusim 😉

no s tými vlasmi, nech som už aspon v 14tt, už by sa zišlo nafarbiť... len neviem či naberiem odvahu 😅 ešte sa mi muž smeje že zachvilku budem z blondinky čiernovlaska 😀 🙄 😅 😀

barborkach
15. sep 2010

@linea22 ja som knizku dostala v 7tt, asi je dost skoro ako tak citam ale tesim sa 😅

maahuliena
15. sep 2010

...a kočky, zajtra držím palce na poradne... je Vás tuším viacej.... 😉 😉

barborkach
15. sep 2010

@mnamko no ja mam prsia uz skoro ako pamela 😀 😀 😀 😀 😀 dnes ma prvykrat za posledne tyzdne nebolia...dufam ze to nie je zle znamenie 😕

barborkach
15. sep 2010

@maahuliena hej viac nas je 😀 drz poriadne 😅 😅 😅 😅

maahuliena
15. sep 2010

@barborkach budem... 😉 mna prsia prestali v 7tt a potom len sem tam.. a teraz ich mam skor naliate a oťažené 😅 ale žeby nejak extremne boleli to ani nie 😕

pippi84
15. sep 2010

@maahuliena hahahaha aj ja budem asi co chvila hnedovlaska, ked sa nezafarbim 😀 😀 asi pojdem skor ako do vianoc ... 😝