Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@marusinka80 to vieš, že sa všetky bojíme.. 😔 ale musíme veriť, že to dobre dopadne! 🙂 😉 😵 Ja som napr. bola udr. len na HCg 2x.. na sono až za 10dni.. 😉 a kedy plánuješ k dokymu? 😉
@mirka7582 kukala som do inej temy... vam sa tiež podarilo "podobne" ako nám... len my sme z KEtu 😉
@maahuliena - verim, inac sa to ani neda, no ja k doktorovi planujem ist az okolo osmeho tyzdna, ak nebudu komplikacie. a ty uz mas vysledky z HCG?
@petasllov ahoj ja to viem týžden...minulý rok som bola v aprilovkach 2010 museli mi však dieťatko v 13 tt zobrať..tak dúfam, že tento krát to odpedne lepšie 🙂
ahojte aj sa k Vám pridávam......termín mi vychadza na zaciatok apríla....tešim sa takto pred rokom som bola tiež tehotná ale bohuzial ☹
@brumca dakujem ja uz mam silnejsiu ako vcera 😀
@maahuliena ano podarilo velmi sa tomu tesim 🙂)
Baby ja som Aprilovka 2010, gratulujem Vam vsetkym k nadhernej udalosti. Drzim vsetkym palceky aby ste boli ok. Uzivajte si to.... ach aky sentiment ked Vas citam....zbehne to ako voda a takto o rok budete riesit kakanie a papanie Vasich pokladov.... este raz Vam blahozelam...
@zuzana0204 , mrzí ma, že ti to minulý rok nevyšlo, teraz už hádam bude dobre. 😉 aj moja kamoška musela nedávno v 14tt porodiť. viem, aké to musí byť strašné. verím, že žiadna z nás nebude musieť nič podobné zažiť a že o pár mesiacov tu budeme šťastne vypisovať, čo tí naši drobci vystrájajú. 🙂
ahoj kočky dnes som testovala znova ale len Modrou správou 50IU/I iné som nezohnala a kuk do albumu je to dobré?
dufam ze aj ja k vam budem patrit, len cakam ci MS bude meskat, bola by som rada ak hej, lebo ja sama som aprilova
Baby uz ste boli vsetky u dr? Ja som to zistila nahodne, snazime sa od januara tohto roku a nedarilo sa nam, tak sme si tento mesiac povedali, ze nic v januari nastupujem z materskej uz normalne do prace a vratili sme sa z dovolenky a mala som dostat mrchu a namiesto nej slabe 4 dni spinenia, tak som tomu nejako neprikladala rolu, ale v piatok ma napadlo, teda kamoska mi povedla sprav si test a ono tam vysli fakt // normalne sme s mm na to cumeli jak puci 😀 A dnes som volala s dr. ma dovolenku tento tyzden, ale zacala som slabo spinit tak dva tri krat za den trosku, tak som zvedava co bude do buducej stredy vtedy idem na utz, ale bojim sa 😖 Pri malej moc oddychu nema ona je zive striebro...
Mali ste niektora taketo alebo mate taketo spinenie?

dakujem za gratulacie, dufam, ze to tentoraz vydrzi, prednedavnom som mala MA, tak som teraz trochu opatrnejsia aj s tou radostou (ale tesim sa hrozne 😉 ), u doktora som este nebola, chcem ist neskor, ale uz som si spravila 3 testy a vsetky su pozitivne...