Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@riamim ale priznaky sa menia počas tehu týždnov... najsrkô su, potom byť nemusia... alebo naopak...
dobre to dopadne. Drž sa!
@barborkach jéééj teším sa s tebou veľmi. 🙂 Nás to čaká zajtra tak držaj palčeky 😀
@barborkach juuuuuuuuuuuuuuj hura, tesim sa s tebou, je to skvely pocit, vsak? s tymi tyzdnami je to take vselijake aj u mna... v pase pise 12. a v skutocnosti je to 10+6... nepozastavujem sa 🙂 Kedy mas najblizsie kontrolu? Tak super, ze je vsetko ok, uz len aby sme to vsetky do zdarneho konca dotiahli 🙂
Aj mne býva hrozne zle. ☹ asi už od 6tt, ale klop,klop,klop, ešte som nezvracala. Najviac mi chutí všetko nezdravé. Keď si dám, vtedy mi nieje ani tak zle.
Viem,že sa spýtam blbosť,ale keď od začiatku tehotentva nemám tehu príznaky tak ako sa prejaví,keby som mala missed abortion.Čítam tu kadečo a potom sa bojím. ☹
Baby s tymi tt je to tak,ze Dr. vzdy meria plod a velkost plodu do urciteho tyzdna sa vzdy pri kazdej zene zhoduje,cize ak je mensi,to znamena,ze bola posunuta ovulacia a otehotneli ste neskor,nevychadza to preto presne podla poslednej ms 🙂 ale hlavne,ze tam je fazulka 🙂
@katuska26 aj ja to tak mavam a aj pri prvej dcerke to tak bolo,ze ak som bola hladna,tak mi bolo zle,na vracanie a ako sa najem,hned je lepsie - asi si telo pyta 😉
@linea22 každe tehotenstvo je iné... niekto ma priznaky, niekto nie.. niekto vracia aj do porodu, niekomu to prejde.. niekomu je najskôr zle a potom to ustane... no.. každá z nas ma strach... ale musíme veriť a hlavne myslieť pozitívne ...
ahojte baby mam na predaj krasny teply elegantny tehu kabatik, foto mam v bazariku mal by niekto záujem?
@maahuliena ďakujem ja sa snažím pozitívne myslieť len keď si tu prečítam kadečo tak potom sa zamýšľam nad kadečím. 😒
Ahojte, cez vikend si chcem ist urobit radost a kupit si knizku 😅 mozete mi oporadit, ktora je najlepsia, lebo mam doma 9 mesiacov otazok a odpovedi a este kym som nebola tehotna sa mi pacila, teraz sa mi zda nezaujimava. 😒 dakujem
Chcela by som sa Vás žienky ešte spýtať či náhodou doma nemáte ten tehu denník.Chcela by som si to kúpiť len neviem či to u nás v BR zoženiem 🙂
@linea22 Ahoj-odpisujem ohladom tých "príznakov"-mne skoro vôbec nie je zle, možno len keď boli veľké horúčavy tak taký pocit na omdletie, ale zle mi vôbec nebolo ani v 1.tehotenstve, takže naozaj platí,že každý je iný, inak to znáša, ja som bola napríklad strašne unavená (už to ustupuje-som v 12 tt). A chcem sa spýtať - existuje nejaký tehu denník? Ako knihu to kúpim?
ahoj baby, môžem sa k vám pridať? ja mám termín na 3.apríla 2011, som už skoro v 12tt . mávam obavy a to je hrozné. na začiatku tehu som mala velmi citlivé prsia, teraz vôbec nič. ☹ ani raz som nevracala ☹ hoci niektoré jedlá mi nepasujú, ani vône nemusím. ale to je všetko. bojím sa ze niečo nie je ok. do utorka sa zbláznim ☹ vtedy idem do poradne. niekedy ma pobolieva aj v brušku,aj v podbrušku. je tu taká,ktorá má podobné alebo rovnaké problémy? teraz som taká bojazlivá,lebo na drobčeka sme čakali skoro rok a teraz ked som tehu,tak viete,ze my maminy,buduce maminy sa bojíme o svoje dietatká 😉
@babe19 ahoj,aj ja mam termin 3 aprila 😉 ja napr velmi malo citim prsia oproti prvej tehu,je to individualne,no velmi ma bolia krize,co som pri 1.tehu nepoznala..tiez ma pobolieva v podbrusku,to je normalne,roztahuje sa maternica,to budes potom neskor citit aj okolo 6 mesiaca 😉 Neboj nic,bude to ok vsetko 🙂
a mimochodom, konecne mi chuti aj nieco sladke, tak si pochutnavam na kolaciku s marmeladou marhulovou 😅 😅
mamusia pippi84 dakujem vam velmi pekne,ste zlate. mate pravdu,musime sa navzajom podporovat. 🙂
@blackberry njablizsie idem na sono 29.9. takze za xviiilku🙂 to snad bude uz aj foto🙂)) veelmi sa tesim!!!
odkaz pre vsetky mamicky: necitajte co zle sa komu stalo, ja som citala a tak som sa sledovala potom a mala som velky strach ci je vsetko ok...proste su to zbytocne stresy pre male aj pre vas, urcite je vsetko v najlepsom poriadku, a ak nie, nic s tym nenarobite, hlavne vsetko zle co sa komu stane nie je vas pripad a urcite sa vam to nestane!!!!!!!! nestresovat nestresovat nestresovat!!!!!! 😅 chapete? v aprili budeme kocikovat 😀 😀
@mamusia ja pisem k tomu ohladom velkosti plodu: tt sa rataju od prveho dna poslednej ms, nie podla ovu...ked sa hovori o tt, tak by to malo byt u kazdeho rovnako, ved ja viem kedy som mala ovu ale na to sa nik nepyta, lebo to dr nezisti..a nejlepsie je ze dr to robi rozdiel najskor na prvom sone 7 dni oproti tt a teraz len 5 dni..vsak on miera babo a tak podla jeho velkosti vravi vek..takze moj pripad by mohol znamenat ze male je na svoj vek male 😅 ale ja ho vykrmim a vsetko dobehneme, ked pojdem najblizsie tak uz bude rozdiel len 3 dni 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@barborkach hej,jasnacka ze podla poslednej ms,no ak bola ovulka posunuta,ze si ju nemala nacas,tak si oteh neskor,cize podla poslednej ms mas viac tt,resp. dni ako v skutocnosti,podla velkosti plodu,chapes? 🙂 Ale hlavne,ze je vporiadku,ked pojde na svet urcite bude z neho/nej veeelky kus cloviecika 🙂
@babe19 nestresuuuuj 😀 urcite je vseeetko ok!!!! ja som mavala tazobu na zaludku a ta mi presla asi tyzden dozadu. nevracala som ani raz! a asi 2 dni dozadu ma prestali boliet prsia..dovtedy som ich mala veeelmi citlive a teraz nic, tiez som mala strach ci je vse ok, ale dnes som bola na poradni a vsetko je v najlespom poriadku!!! 😵 videla som ako krpcekovi bije srdiecko a tesim sa. urcite je aj u teba vse ok!!!!!!! neboj
@mamusia no apreco to dr nesedi kazdy mesiac rovnaky rozdiel ale sa to lisi??? ze raz 7 dni oprosti poslednej ms a raz len 5 dni??? nie je to haluz?
@barborkach moze byt aj tak,ze plod je inak otoceny a tam sa meria ta dlzka od hlavicky po zadocek,tak ak je trosku inak otoceny,tak sa moze zdat 1x mensi,inokedy dlhsi? 😲 Mne tiez 1x vypocitala,ze je fazulka o 1 den mladsia,no ako som bola potom o tyzden uz bolo znova vsetko tak ako ma byt - podla poslednej ms.No ja som citila presne ovulku a presne mi to tak vyslo podla nej 🙂 Sa tiez uz tesim na sono,aj mm s malou idu so mnou,tak budeme kukat na telku 🙂

@katuska26 MA je missed abortion, nie mimomaternicové tehotenstvo.