icon

Pôrod v apríli 2011

petasllov
26. júl 2010

ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉

mamusia
16. sep 2010

@linea22 aj mne,aj mne 🙂 uz ked citim kavu je mi z nej zle 😀

barborkach
16. sep 2010

@mamusia no ja tomu celkom nerozumiem aj tak preco to takto rataju 😠 ale hlavne ze je vse ok, uvidime co povedia na tom sone ako to je 😀

linea22
16. sep 2010

@mmarcelat dobre tak sa liečte obidvaja 🙂

linea22
16. sep 2010

@mamusia ja ju vypijem,ale dáko mi nechutí.Predtým som aj 3 vypila 🙂 a čo mi veľmi chutí je všetko štipľavé.

mirrinka
16. sep 2010

Ahojte.Tak my sme doma z prvej poradne,aj termín máme posunutý na skôr,čiže z jedenásteho na šiesteho a to podla sona,takže prepokladám,že ked sa to takto posunulo,tak bábo bude asi väčšie než bolo na prvom sone na svoj vek...neviem no...ale tak mi to vychádza 😀 máme 4,3 cm tak kočky ak viete koľko cm majú vaši chrobáčikovia tak sem sa s číslami 🙂 🙂 🙂 🙂
aj som sa dnes poriadne vystrašila,ked som ležala na tej koze,lebo dr.len civel na ten monitor a civel a divne sa tváril,ja som sa vystrašila,lebo bábo sa nehýbalo a ešte ten doktorov výraz,tak mi až začalo strašne búšiť srdce,ale nakoniec zahlásil: ááá,práve sa zobudil 😀 😀 😀 😀 a potom to malinké začalo rozhadzovať ručičkami a mrviť sa,bolo to krásne a všetko bolo pekne vidieť..... tak som teraz happy a idem variť mužíčkovi večeru 🙂 😀 😀 😀

pippi84
16. sep 2010

@linea22 aj mne vsetko stiplave chuti 😲
kavu mam na stole a len po nej pokukujem, ale nechuti mi 😠

mirrinka
16. sep 2010

baby a nerobíte si meltu? ja ju akurát pijem,je vynikajúca aj s mliekom,aj teplá aj studená.... a odporúča sa aj pre dojčiace mamičky,lebo podporuje tvorbu mlieka 🙂

blackberry
16. sep 2010

ja kavu nepijem skoro vobec, takze mi ani nijako extra nechyba, dam si len ked mam velmi nizky tlak, veru asi si musim zaklopat, mne je celkom ok, nemam ziadne nevolnosti, tak asi 3x do tyzdna ma natiahne, ale ja neznasam vracanie, nevracala by som ani keby mi za to platili 😀 Tak ma len obcas natiahne a hned je ok. Istu dobu som mala zmenenu chut mojho oblubeneho syru a manzela som presviedcala, ze musi byt pokazeny napriek tomu, ze sme ho den predtym otvorili. A stiplave to som mala vzdy velmi rada ale take naozaj, az oci slzili a to mi zostalo aj teraz 🙂... ani mi uz nic nesmrdi, zato mam teraz chut stopovacieho psa, minule som citila, ze o 2 ulice dalej robia sisky 😝

blackberry
16. sep 2010

joj, ja karkulka, nie chut, ale cuch stopovacieho psa 😀 😀 😀

mamusia
16. sep 2010

@mirrinka hej,aj ja som pila meltu,ked som dojcila,vravi sa tak,zepomaha tvorbe mlieku,no nemala som pocit,ze ho mam nejak viac po nej... 😲
Mne zas skoro vsetko smrdi,minule tehu moj parfem som neznasala a teraz vsetky prasky na pranie, no je mi z nich az zle.Ideme si kupit pracie gulicky,to je bez zapachu,ekologicke a hlavne pradlo vychadza krasne ciste 😉

brumca
16. sep 2010

ahojte zienky 🙂 tak ja mam dobre spravy, dnes som bola u doktora a dostala som tehu knizku, nasa bublinka uz ma 4,1cm 😀 😵 velmi sa s drahym vytesujeme 🙂 podla poslednej menstruacie som v 10tt+4d a podla UTZ 10tt+1d 🙂

zuzuj
16. sep 2010

Ahojte babule...som s Aprila 2010 a prajem Vam vsetkym krasne a zdrave deticky ako sme mali my a drzim palce nech vsetky stastne dobojujete.... 😉

brumca
16. sep 2010

@mirrinka ahooj 🙂 aj ja so mdnes bola u doktora a nase malinke ma 4,1cm 😀 som v 11tt 🙂 podla poslednej menstruacie mi vychadza termin na 11.4 a podla sona na 6.4 😀

brumca
16. sep 2010

@zuzuj ahoj 🙂 velmi pekne dakujeme a aj tebe a tvojej malickej prajeme vsetko najlepsie 🙂 😉

maahuliena
16. sep 2010

@mirrinka
@brumca kočky... babatka narastli teda riadne 😵 super, že Vám to takto dopadlo... 😉

mirrinka
16. sep 2010

@brumca ahoj ja som podla sona 11+1 🙂 takže 12tt... termín 6.4 a podla poslednej MS termín 1.4. tak uvidíme ako to bude nabudúce 😀pri prvej dcérke som mala od začiatku tehotenstva termín stanovený na 1.7. a aj sa vtedy narodila 😉 😀
@zuzuj ďakujeme a všetko dobré,nech sa vám s dcérkou darí 🙂

brumca
16. sep 2010

@maahuliena ahoj 🙂 no velmi sa tesime, ze tak krasne narastlo 😀 taka som bola vystastnena, ze som sa zabudla aj spytat na tu cystu a teda ani doktor nic nehovoril..napadlo ma to naozaj az ked som sa uz prezliekala a aj tak povedal doktor, ze do 12tt tam niekedy byva ta cysta 🙂 tak hadam keby nejak ohrozovala babatko, by mi to povedal 🙂

brumca
16. sep 2010

Pridavam fotocku nasej bublinky 🙂

blackberry
16. sep 2010

@zuzuj dakujeme pekne 🙂
@brumca no to je parada, ze aj ty si dobre dopadla 🙂 hadam je uz vsetkym negativnym spravam koniec a cakaju nas uz len same krasne chvilky 🙂 drobec je podareny 🙂

brumca
16. sep 2010

@blackberry ahoj 🙂 dakujeem...stale pozeram na tu fotocku 😵

blackberry
16. sep 2010

@brumca joj, poznaaam, my mame video a stale sme ho pustali a pozerali ako sa chyta za hlavu 😀 treba si to vychutnat!!

brumca
16. sep 2010

@blackberry jeeej to musi byt nadherne 😀 tiez by som to video pozerala stale dookola 😵

smajka
16. sep 2010

ahojte. ja mam zase na kavu strasnu chut, ale nepijem. zacala som pit caro - co je v poho, ale neni to to iste 😒
my tuzime po dievcatku. chceme len dve deti a chlapceka uz mame. samozrejme ze chlapcek by bol jednoduchsi. uvidime, ale mam tie iste priznaky ako v prvom tehu, tak to moc ruzovo nevidim. 🙂
brumca - jeeej, krasna fotecka a gratulujem ku knizke.

brumca
16. sep 2010

@smajka ahoj smajka 🙂 dakujeeem 😵 kedze cakame nase prve dietatko, tak nam je to jedno, ci to bude chlapcek alebo dievcatko 😀 ja mam tiez sem tam na kavu chut a to som nebola nejaky velky kavickar, mam kupenu bezkofeinovu kavu Inku a sem tam si urobim s mlieckom 🙂

smajka
16. sep 2010

brumca - inku mam tiez kupenu, ale aj ta caro je v poho. 🙂 ti verim ze vam je to jedno - aj nam bolo 😀. manzelik teda machroval ze mu je to jedno a potom ked nam na sone povedali ze to bude chlapec - tak tam tancoval po izbe 😀 teraz opat machruje, ze mu je to jedno, tak uvidime. 🙂

linea22
17. sep 2010

@pippi84 😀 tak to sme na tom podobne 🙂

mnamko
17. sep 2010

Ahojky ,sa s Vami teším ako to dobre dopadlo na poradni,ja som mala včera veselo takú hnačku som mala,že až ja neviem či s bagety alebo slivky,až mi bolo doplaču som mala strach,no a keď už sa to ukludnilo tak mi bolo na vracanie ,nenapíalo ma len som mala ten pocit a do toho ma chvílami pobolievala hlava ,
Dúfam,že ma to dnes nechytí lebo neviem kde by som utekala,keď ideme pre synátora do Viedne,dúfam že let dobre dopadne,lebo nám popadali pizza pekáče s hora kuchynskej linky.

drobec490
17. sep 2010

baby tak to je super ze to dopadlo tak super..ja som sa akurat vcera objednala na NT meranie tak som zvedava co a ako...

seba1
17. sep 2010

@mirrinka
@brumca
@barborkach teším sa s vami , že Vám to na poradni dobre dopadlo.
@mnamko ja som slivky tiež v poslednej dobe jedla a sem-tam som musela utekať na WC, ale nebolo to nejaké veľmi zlé, žeby to tie slivky? Určite let dobre dopadne, to je len náhoda.

mnamko
17. sep 2010

@seba1 no aspoň viem,že doteraz mi nechýbali slivky a odteraz už tým duplom mi nebudú chýbať. 😀