Pôrod v apríli 2011
ahojte nádejné aprílové maminy, dúfam, že sa sem postupne pridáte a nebudem tu sama. ja som dnes zistila, že som tehotná a termín mi vychádza rovno na deň bláznov. 😉
@blcha mne zas mestský kočík plne vyhovuje, zmestí sa nám samozrejme toho dosť, ale dosť aj cestujeme, takže tam musí vojsť batožina pre piatich aj s kočíkom a hlavne to musím vládať tak často vkladať a vykladať do auta a aj vyniesť kočík aj s bábom po schodoch napr.v ZUŠ-ke a v škôlke.
@seba1 🙂 cela jaaa🙂 mam uz plno veciciek, lebo ak je akcie na bodynka za 1,5 eur no nekuuup to, este aj od sestry mam vela veci, tak uz by som to chcela ukladat do policiek.
dnes sme boli na kontrole, sme v poriadku, malicke sa mi velmi pacilo, juuuj bolo krasne a velmi rychlo za mesiac narastlo, cely den si hladkam brusko ako ho lubim, srdiecko nam krasne bilo 😀 minule som nic nevidela.
.... mam uz objednany kocik sportiak, lebo bola super cena, usetrili sme cca 60eur. s hlbokym este pockame, ale tento som musela 😉
Dneska som bola v poradni a na NT scríning. Všetko ok, Hematóm už nemám. Malinké meria 58mm. Podľa toho sona pred tým by som mala byť dnes 12tt, a podľa dnešného 12+1tt. Takže je to v pohode. Len som si teda užila. Vôbec ho nemohli zmerať. Sonda z vnútra, sonda z vrchu. Snažili sa aby sa otočilo, to kvôli tomu meraniu.Boli tam dokonca dvaja doktori. No srandy kopec. Hlavne že je všetko ok.
objavila som stránku, že určenie pohlavia podľa čínskeho kalendára
http://nippauk.blogspot.com/2010/03/pohlavie-po...
Vyskúšajte.
mne vychádza chlapec 🙂 som zvedavá....
dnes ma neskutočne bolí hlava celý deň ☹
Ahojte.
Boli sme u svokrovcov v Polsku tyzden,tak som sa tu neukazala. Mne vychadza podla toho linku tiez chlapec 😒 mm a tak sme cheli dievcatko,ale co uz...Aj nasa mala Zoe vysla podla toho ako dievca,tak som zvedava. Dnes som bola na NT-sone a vsetko je ok,babtko ma uz 6,08cm a vyzera uz uplne ako male mimi 🙂 len polavie nebolo vidiet este,aj sa mi zdalli,ze vidim gulky 😀
@garnelia pred dvoma tyzdnami som mala poradnu a doktor povedal, ze by to este nechal cca 2 az 3 tyzdne. Mam mu v inej veci volat 5.10. tak sa ho spytam, ci ho uz mozem vysadit a ako, ci vsetko naraz, alebo nejako postupne. Tak rada by som sa toho uz zbavila, ale nejdem si sama nic ordinovat, predsa len on je doktor a plne mu verim, tak sa nebudem priecit 😀
Mne vyšiel chlapec,ach jo,ja to nejak tuším,tak by som chcela dievča
baby, moc tu nepisem, ale stale vas citam...som teraz trosku mimo internet, lebo sme s malym u svokry a v stredu odchadzame k nasim na vychod, tak to tiez bude len take vselijake ...aleajtra konecne idem na poradnu a uz by som mala dostat aj knizku...uz sa tesim, dufam, ze vsetko bude v poraidku, lebo ma aj bolievalo brusku, tak sa trosku bojim, ze co a ako...ale aspon budem vediet na com som no nie?🙂a my by sme chceli babu , ak by to bolo mozne, ale aj chlapec bude v pohode, hlavne nech je zdrave, to je najdolezitejsie, ved vsetky to dobre vieme...🙂
🙂 ahojte kočky...
@riamim jemine to čo je za pristup 😠 a to si tá žena hovorí lekárka? a kde máme empatiu? 😔 🙄
Doma Ti bude dobre, oddychuj... všetko bude v poriadku 🙂 😉
no mne vyšla baba podla tych vypočtov, ale ja mam mierny tušak na chlapca... ale rodinka by veeľmi rada dievku 😵 hlavne nech je to zdravunké 🙂
Caute kocky co pouzivate ked je vam nevolno?Mne vobec nic nepomaha.Zajtra idem k zubarovi tak som zvedava ci to skonci bez nehody 😅
@janemari ahojky 🙂 mne byvalo vacsinou nevolno, ked so mbola hladna...cize som musela stale nieco papat 😀 ale uz mi nevolnosti pomalicky ustupuju a som v pohode...tuk tuk tuk 🙂 ja som bola minuly tyzden u zubara a som sa tiez bala, ako to dopadne, ale prezila som to...dopredu som ho ale varovala, ze keby nieco, ze som tehotna 😵
Ja som uz vyskusala vsetko mozne aj najedena ked som tak mi je zle.A ked stale vraciam tak mi nic ani nechuti. 😖

@riamim - len pekne oddychuj a vsetko bude fajn, drzim palecky. 😉