icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

urma
12. okt 2011

@zlatulienka baby, to o akej ciare kesate?
To akoze pigment ci co? To je zas dalsia vec, co som v zivote nepocula, nevidela...

zlatulienka
12. okt 2011

@urma áno to je taká pigmentová čiara, taká hnedá, ja som ju mala v každom tehu a po pôrode trvalo zopár mesiacov, kým úplne zmizla
ale každá tehula ju nemusí mať

urma
12. okt 2011

@zlatulienka a vieme aj ze preco to je ? Udajne sa zvysuje pigmentovanie, ale ze preco ciara na bruchu....

zlatulienka
12. okt 2011

@urma veru neviem prečo, ale asi kvôli zvýšenej pigmentácii, no prečo práve na bruchu, hmmmm
je to však dosť bežné

darinkazv
12. okt 2011

@janka273 cesnak ja moc nemôžem, lebo aj bez neho mám nízky tlak 🙂 ja som kúpila predvčerom 5kg pomarančov, tak sa doma napchávame 😀 už nám asi len 1kg ostalo 😀

strihalka
12. okt 2011

https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/vazenie-na-digitalnej-vahe-mohlo-ublizit-babatku/
tak takhle tema me ted fakt rozesmala, teda spis holcina zacinaji diskuzi 😀

ancovicka30
12. okt 2011

@maxara tak ja na chlpoch a nechtoch som si nevsimla zmenu, ale vlasy sa mi uz zacali menej mastit nez bezne (aj pri prvom tehu som to tak mala - bezne si umyvam kazdy druhy a v tehu som mohla aj kazdy 4 alebo tak)
tu ciaru ja este nemam, ale podla mna urcite budem mat, pri prvom som mala poriadnu a trvalo mi to asi rok po porode kym celkom zmizla a presne ako @zlatulienka pise aj cele brucho a hlavne okolo pupku taku tmavu kozu uz vtych poslednych mesiacoch pred porodom (ze to az skoro ako spina vyzeralo, ale nedalo sa umyt :( )

eviko25
12. okt 2011

babule uz neviem ktora z vas pisala, ze doki jej v 16tt nespravil sono iba zobral krv. To co?????? Ja som uz raz potratila a doktor by inak ako sonom neprisiel na to, ze nieco nie je v poriadku kedze som nekrvacala ani nic ine...

maxara
12. okt 2011

@danka.chomka @urma @sunday1 @peka13 @janka273 @zlatulienka baby no tak ja som si to pri Ninke az neskor uvedomila, ze som ziletku nemusela tak casto brat do ruk a ani melir mi neodrastal nijak dramaticky, vlasy mi zhustli a zleskli, super.. To ze po porode mi po troch mesiacoch vypadali tak brutalne, ze mi ostali normalne kutyt, co som nikdy nemala.. to neriesim 😒 uz mi to naspat zarastlo.. ale toto tehu som sa uz tesila, ze aspon sa nebudem musiet tak casto holit a houbelec.. 😖 este viac ako normalne.. ale vlasy a nechty mi opat krasne rastu, pevneju, tak tentokrat by mi mohli aj po porode ostat 😒 . Ale sranda, ze nemam tu tmavu tehu ciaru a ani pri Nine som ju nemala, ALE co som mala na hrudi taky fliacik, teda flak, dost velky, este z detstva, ale bol iba asi o odtien tmavsi ako koza, tak ten mi pri Ninke stmavol a tak sa akoby sflakatil alebo ako to nazvat.. proste sa ten pigment tak zoskupil ale nie do ciary na bruchu ale do flaku na hrudi 😅

maxara
12. okt 2011

@ancovicka30 😀 no tak ja mam taku spinu presne, ten flak.. a mam ho medzi prsami ale dole, ze nie je nastastie vidno vo vysrihu. Ale mm mi ho zo zaciatku nasho spoluzitia vo vani specialne umyval 😀 az pochopil, ze whoops

maxara
12. okt 2011

@eviko25 ani mne nerobil.. ale pocuval srdiecko, keby nepocul, tak urobi sono

ancovicka30
12. okt 2011

@eviko25 ono sono je povinne len 3 krat za tehu, pri prvom mi tiez nerobil v 16tt doktor sono...tiez som sa minule nad tym zamyslala, ze ako sa riesili veci typu MA v casoch ked sa nerobilo sono tak vo velkom, resp. vobec neexistovalo, ze zena si mozno mohla niekolko mesiacov mysliet ze vsetko ok, a pritom uz davno nebolo...ale to len tak teoreticky...
co sa dnesnych casov tyka, neviem, mozno by eventualne zaniknutie tehotenstva zistili aj z krvi ked beru v tom 16 tt, ale podla mna ked si uz mala takyto problem, tak ti hadam budu robit sono stale (resp. aspon kym zacnes pohyby citit)...

stassa
12. okt 2011

Vidím že si píšete o tej čiare. Ja som mu nemala ale čakala som že čo vlastne. Ani strie som nemala a 2 týždne pred pôrodom sa mi urobili....no netrafí ťa šlak 😠 😠
Ja som dnes po rokoch bez manžela...išiel na služobku a mne je straaašne smutno 😢 . No nič nejak musím vydržať.

eviko25
12. okt 2011

@maxara aha, no dobre, ved musi nejako skontrolovat ci je vsetko OK. A ja som chcela zobrat a to aj teda zoberem manzela aby aj on konecne videl mimi. Tak ho tam v piatok prehlasujeme 🙂

strihalka
12. okt 2011

varim pecu smazim....ale muj muz nikde, sakra chodi na hokej kazdou stredu, ale doma byva kolem pul devate....snad se mu v tom pocasi nic nestalo, telefon zvoni a nezveda☹

eviko25
12. okt 2011

@ancovicka30 no tak ja ho velmi pekne poprosim nech to sono urobi, ze by ma to poznacilo na cely dalsi mesiac keby som ho nevidela 😉

danka.chomka
12. okt 2011

zeny am tak napadlo ako vasi muzi znasaju ze mate gyndosa muza? Moj je taky pohorseny z toho ze co to je za cloveka ze taku robotu robi 😀 furt kruti hlavou nad nim 🙂 ze ved chodia mu tam aj stare zeny a spoluobcanky ze to kto dobrovolne si vyberie take povolanie. 😀 Tak vzdy ked idem na poradnu tak pol hodinu pocuvam taketo uvahy 😀

maxara
12. okt 2011

@eviko25 no to snad ano.. moj dr mi tak pri Ninke urobil, ked som isla na poradnu s mm, kym som este nevedela, ze poradna nie je sono a spol.. ale iba spol 😀 kedze sa za sono plati, tak mu to moze byt jedno (teda u nas)

maxara
12. okt 2011

@danka.chomka 😀 mm to uz neriesi, ale tiez mal take poznamky.. aj mne sa obcas rozum zastavi, mm hlavne to matalo, ze ked vidi tolko ehm denne, tak vecer doma asi chut nema.. a hlavne ked si predstavi tie vsetky diagnozy.. ale tak asi kazde povolanie ma nieco 😝

zlatulienka
12. okt 2011

@danka.chomka 😀 😀 😀
sranda, môj mm sa k týmto veciam zatiaľ nikdy nevyjadroval 😉 skúsim to z neho niekedy vytiahnuť v rámci nejakej príbuznej debaty a potom dám vedieť 😉

aprilovky2012
12. okt 2011

Babulky......vzhledem k tomu, ze nase kamaradka Aprilovky2012 byla trochu pozapomenuta, zeptala jsem se Nelicefo, ci ji nebude vadit, ze ybch se ujmula teto kamosky a dala ji do kupy, proto mpiste veskere zmeny, co se tykaji tabulek....jen poprosim, mejte trpwlivsot, mu me musi nejdriv naucit ty tabulky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pote budou aj jine vecicky, neco mam v plane🙂
Vase strihalka

zlatulienka
12. okt 2011

som si ale spomenula na jeden mm komentár, keď nám v aute hrali jemné melódie - asi prvý krát a naposledy - a bežala tam v krátkom čase reklama na nejaký prostriedok proti vaginálnym mykózam asi 6 krát, vždy 2 pesničky a zase reklama...tak to už nevydržal a skríkol:"Ale fúúúúúúúúúúúúúj!!!" a prepol na inú stanicu 😀 😀 😀

atreyu
12. okt 2011

a ak je tá súkromná téma?

zlatulienka
12. okt 2011

@aprilovky2012 @strihalka a čo treba nahlásiť? Som sem ešte v začiatkoch nechodila....

strihalka
12. okt 2011

@atreyu April 2012 .)
mela by si mit pristup

danka.chomka
12. okt 2011

@zlatulienka to mi pripomina mojho oca. ona je strasne alergicky an vsetky reklamy ohladom zenskych veci, ci uz take tabletky abo vlozky abo tapony no chory je z toho. a raz isla reklama neviem ci si pamatate na vlozky s harmancekovou vonou a tam komentar ze pohlcuju zapach a krasne sviezo vonaju a vdaka nim sa zena cely den citi sviezo a skvelo- a moj oco uz nevydrzal a hovori: ,,No hej bazmeg, kazdy si moze privonat !" 😀 som myslela ze odpadnem 😀

strihalka
12. okt 2011

@zlatulienka jaaaj, nevi m:D
nie, je treba nahlasit termin porodu, byldiste, co asi cekate, pripadne jmena a jestly jsemneeco zapomnela urcite to sem zitra dopoledne vyvesim

atreyu
12. okt 2011

@strihalka nemám :(

maxara
12. okt 2011

@zlatulienka @strihalka to co sme zacali v tej tabulke vyfarbovat bolo pohlavie, co vychadza podla lunarneho kalendara, ze ci funguje 🙂 😉

takitak
13. okt 2011

@strihalka a kde tá tabuľka je? neviem či a čo som už nahlasovala 🙂

@danka.chomka môj má úplne iný stav pri lekárovi. on je ako paralyzovaný. myslím že mu viac vyhovuje lekár ako lekárka. je si ale istý že toto by robiť nevedel ...

@maxara ako počúval to srdiečko?