Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@urma áno to je taká pigmentová čiara, taká hnedá, ja som ju mala v každom tehu a po pôrode trvalo zopár mesiacov, kým úplne zmizla
ale každá tehula ju nemusí mať
@zlatulienka a vieme aj ze preco to je ? Udajne sa zvysuje pigmentovanie, ale ze preco ciara na bruchu....
@urma veru neviem prečo, ale asi kvôli zvýšenej pigmentácii, no prečo práve na bruchu, hmmmm
je to však dosť bežné
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/vazenie-na-digitalnej-vahe-mohlo-ublizit-babatku/
tak takhle tema me ted fakt rozesmala, teda spis holcina zacinaji diskuzi 😀
@maxara tak ja na chlpoch a nechtoch som si nevsimla zmenu, ale vlasy sa mi uz zacali menej mastit nez bezne (aj pri prvom tehu som to tak mala - bezne si umyvam kazdy druhy a v tehu som mohla aj kazdy 4 alebo tak)
tu ciaru ja este nemam, ale podla mna urcite budem mat, pri prvom som mala poriadnu a trvalo mi to asi rok po porode kym celkom zmizla a presne ako @zlatulienka pise aj cele brucho a hlavne okolo pupku taku tmavu kozu uz vtych poslednych mesiacoch pred porodom (ze to az skoro ako spina vyzeralo, ale nedalo sa umyt :( )
babule uz neviem ktora z vas pisala, ze doki jej v 16tt nespravil sono iba zobral krv. To co?????? Ja som uz raz potratila a doktor by inak ako sonom neprisiel na to, ze nieco nie je v poriadku kedze som nekrvacala ani nic ine...
@danka.chomka @urma @sunday1 @peka13 @janka273 @zlatulienka baby no tak ja som si to pri Ninke az neskor uvedomila, ze som ziletku nemusela tak casto brat do ruk a ani melir mi neodrastal nijak dramaticky, vlasy mi zhustli a zleskli, super.. To ze po porode mi po troch mesiacoch vypadali tak brutalne, ze mi ostali normalne kutyt, co som nikdy nemala.. to neriesim 😒 uz mi to naspat zarastlo.. ale toto tehu som sa uz tesila, ze aspon sa nebudem musiet tak casto holit a houbelec.. 😖 este viac ako normalne.. ale vlasy a nechty mi opat krasne rastu, pevneju, tak tentokrat by mi mohli aj po porode ostat 😒 . Ale sranda, ze nemam tu tmavu tehu ciaru a ani pri Nine som ju nemala, ALE co som mala na hrudi taky fliacik, teda flak, dost velky, este z detstva, ale bol iba asi o odtien tmavsi ako koza, tak ten mi pri Ninke stmavol a tak sa akoby sflakatil alebo ako to nazvat.. proste sa ten pigment tak zoskupil ale nie do ciary na bruchu ale do flaku na hrudi 😅
@ancovicka30 😀 no tak ja mam taku spinu presne, ten flak.. a mam ho medzi prsami ale dole, ze nie je nastastie vidno vo vysrihu. Ale mm mi ho zo zaciatku nasho spoluzitia vo vani specialne umyval 😀 az pochopil, ze whoops
@eviko25 ono sono je povinne len 3 krat za tehu, pri prvom mi tiez nerobil v 16tt doktor sono...tiez som sa minule nad tym zamyslala, ze ako sa riesili veci typu MA v casoch ked sa nerobilo sono tak vo velkom, resp. vobec neexistovalo, ze zena si mozno mohla niekolko mesiacov mysliet ze vsetko ok, a pritom uz davno nebolo...ale to len tak teoreticky...
co sa dnesnych casov tyka, neviem, mozno by eventualne zaniknutie tehotenstva zistili aj z krvi ked beru v tom 16 tt, ale podla mna ked si uz mala takyto problem, tak ti hadam budu robit sono stale (resp. aspon kym zacnes pohyby citit)...
Vidím že si píšete o tej čiare. Ja som mu nemala ale čakala som že čo vlastne. Ani strie som nemala a 2 týždne pred pôrodom sa mi urobili....no netrafí ťa šlak 😠 😠
Ja som dnes po rokoch bez manžela...išiel na služobku a mne je straaašne smutno 😢 . No nič nejak musím vydržať.
varim pecu smazim....ale muj muz nikde, sakra chodi na hokej kazdou stredu, ale doma byva kolem pul devate....snad se mu v tom pocasi nic nestalo, telefon zvoni a nezveda☹
@ancovicka30 no tak ja ho velmi pekne poprosim nech to sono urobi, ze by ma to poznacilo na cely dalsi mesiac keby som ho nevidela 😉
zeny am tak napadlo ako vasi muzi znasaju ze mate gyndosa muza? Moj je taky pohorseny z toho ze co to je za cloveka ze taku robotu robi 😀 furt kruti hlavou nad nim 🙂 ze ved chodia mu tam aj stare zeny a spoluobcanky ze to kto dobrovolne si vyberie take povolanie. 😀 Tak vzdy ked idem na poradnu tak pol hodinu pocuvam taketo uvahy 😀
@danka.chomka 😀 mm to uz neriesi, ale tiez mal take poznamky.. aj mne sa obcas rozum zastavi, mm hlavne to matalo, ze ked vidi tolko ehm denne, tak vecer doma asi chut nema.. a hlavne ked si predstavi tie vsetky diagnozy.. ale tak asi kazde povolanie ma nieco 😝
@danka.chomka 😀 😀 😀
sranda, môj mm sa k týmto veciam zatiaľ nikdy nevyjadroval 😉 skúsim to z neho niekedy vytiahnuť v rámci nejakej príbuznej debaty a potom dám vedieť 😉
Babulky......vzhledem k tomu, ze nase kamaradka Aprilovky2012 byla trochu pozapomenuta, zeptala jsem se Nelicefo, ci ji nebude vadit, ze ybch se ujmula teto kamosky a dala ji do kupy, proto mpiste veskere zmeny, co se tykaji tabulek....jen poprosim, mejte trpwlivsot, mu me musi nejdriv naucit ty tabulky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
pote budou aj jine vecicky, neco mam v plane🙂
Vase strihalka
som si ale spomenula na jeden mm komentár, keď nám v aute hrali jemné melódie - asi prvý krát a naposledy - a bežala tam v krátkom čase reklama na nejaký prostriedok proti vaginálnym mykózam asi 6 krát, vždy 2 pesničky a zase reklama...tak to už nevydržal a skríkol:"Ale fúúúúúúúúúúúúúj!!!" a prepol na inú stanicu 😀 😀 😀
a ak je tá súkromná téma?
@aprilovky2012 @strihalka a čo treba nahlásiť? Som sem ešte v začiatkoch nechodila....
@zlatulienka to mi pripomina mojho oca. ona je strasne alergicky an vsetky reklamy ohladom zenskych veci, ci uz take tabletky abo vlozky abo tapony no chory je z toho. a raz isla reklama neviem ci si pamatate na vlozky s harmancekovou vonou a tam komentar ze pohlcuju zapach a krasne sviezo vonaju a vdaka nim sa zena cely den citi sviezo a skvelo- a moj oco uz nevydrzal a hovori: ,,No hej bazmeg, kazdy si moze privonat !" 😀 som myslela ze odpadnem 😀
@zlatulienka jaaaj, nevi m:D
nie, je treba nahlasit termin porodu, byldiste, co asi cekate, pripadne jmena a jestly jsemneeco zapomnela urcite to sem zitra dopoledne vyvesim
@zlatulienka @strihalka to co sme zacali v tej tabulke vyfarbovat bolo pohlavie, co vychadza podla lunarneho kalendara, ze ci funguje 🙂 😉
@strihalka a kde tá tabuľka je? neviem či a čo som už nahlasovala 🙂
@danka.chomka môj má úplne iný stav pri lekárovi. on je ako paralyzovaný. myslím že mu viac vyhovuje lekár ako lekárka. je si ale istý že toto by robiť nevedel ...
@maxara ako počúval to srdiečko?

@zlatulienka baby, to o akej ciare kesate?
To akoze pigment ci co? To je zas dalsia vec, co som v zivote nepocula, nevidela...