icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

huterika
16. okt 2011

@maxara @carrie84 to mate dobre baby, este aspon si teda vsimnu ze je upratane a aj to vyzaduju..ale ten moj by si nevsimol ani keby tu bomba vybuchla, nie este nieco po sebe upratovat... uz zacinam pisat listocky typu - "daj po sebe dolu zachodovu misu!" "tie spinave ponozky a spodary patria do spinaveho pradla" a podobne...inak by na to "zabudol"...sak jasne vzdy sa to niekde odhodi a sak niekto to uprace... 🙂

maxara
17. okt 2011

@carrie84 draha, aj mm je spokojny, ze som nieco robila, ale musi to byt viditelne aj za hladu.. alebo neprist mu do cesty, kym sa nenaje.. 😠 a najhorsie je, ze to na nom nie je vidiet, kedy tie kramy ma, lebo napr aj tri tyzdne nemusi byt unaveny a hladny ked pride z roboty.. a kolkokrat nema na stole teplu veceru, ma ju v hrncoch a nabera si sam.. cize... mna to nebavi sa normalne bat, ze ako pride panko z roboty.. ☹ 😠 🙄

@huterika juuuj takeho by som chcelaaaaa 😀

maxara
17. okt 2011

Inak dobre ranko 😉

ivetka1981
17. okt 2011

@maxara krásne ránko aj Tebe

ivetka1981
17. okt 2011

@evatko prepáč,ale príde mi to dosť skoro..už jedno dieťatko mám,preto tá moja úvaha... 😉

ivetka1981
17. okt 2011

@strihalka môžeš mi povedať o aké aktualizácie ide??

adik109
17. okt 2011

@maxara evatko baby tak ste ma potešili 🙂 ja som si myslela včera celý večer že mi hrabe, lebo aj ja mám pocit že už maličké cítim len keď nás v knihách presviedčajú že až v 18 - 20 tt a prvorodičky aj neskôr tak som nechcela veriť, lenže dnes už som to cítila znova. Určite je to bábo! 🙂

certica22
17. okt 2011

ahoojte 🙂 jeej to vám závidíím aj ja chcem už cítitť ... my ešte stááále nič :(

adik109
17. okt 2011

@certica22 neboj dočkáš sa 🙂 už to nebude dlho trvať 🙂

certica22
17. okt 2011

@adik109 dufam dufam 🙂.. možno že to neviem rozoznať že ide presne o babo a si myslim že to nieje ono a možno je snažim sa aj rano aj večer sustrediť že či ....ako ked si dam ruky na brucho citim take bublinky ale možno toe nie je to...a normalne len tak som to ešte nespozorovala 🙂

baranovadanka
17. okt 2011

tak babulky ako sa mate po vikende? ja som bola v sobotu a nedelu poobede na brigade tak mm mal na starosti decka a vcelku to zvladol :D vcera dokonca aj pozehlil :D :D samozrejme s tym ze ked on zehli ja mam upratat kuchynu v ktorej varil 😒 tam to vyzera ako po vybuchu . to je asi apolocne pre chlapov ked varia treba pouzit cim viac riadu 😀 tak mam o zabavu na doobedu postarane. este svokra mi vcera kupila koberec do kuchyne len sa mi celkom netrafila do farby kedze mam svetliu zltu malu kuchynku a ona mi kupila zeleny koberec ... ale nejake vyuzitie na neho urcite najdem 🙂
pekny den vsetkym 🙂

adik109
17. okt 2011

@certica22 no ja som sa vôbec na to nesústredila, skôr som to nečakala. Celú sobotu som bola dosť vystresovaná lebo som sa ráno zobudila s takým blbým pocitom, dokonca som sa zobudila na bruchu čo sa mi nestáva lebo ma to vždy zobudilo - bruško mi vadilo ale v sobotu vôbec, vôbec som sa celý deň necítila ako tehotná tak som normálne dostala strach že či je bábo ok. No a večer pri telke som to zacítila 🙂 také bublinky 🙂 ako by mi bábo dávalo najavo nech sa nebojím . Nechcelo sa mi tomu veriť ale včera som ho cítila znova a dnes tiež.

ivetka1981
17. okt 2011

ahojte babenky...aj Vás tak príšerne svrbí bruško??? 😖

certica22
17. okt 2011

@adik109 jeej tak asi sa začnem na to menej sustrediť a možno sa prekvapi naš drobec 🙂

ivetka1981
17. okt 2011

@adik109 aj ja som mala v sobotu ten samý pocit,akoby som ani nebola tehotná a tiež som sa zobudila na brušku...premohol ma aj strach,či je všetko v poriadku,fakt som sa zľakla...taký divný pocit to bol...už aj preto,lebo ako tu čítam,niektoré máte už prvé skúsenosti s bublinkami a ja nič.no verím,že to bude onedlho,možno už dnes poobede 🙂 🙂 🙂
Musím byť trpezlivá,ale ked ono je to taaaké ťažké... 😒

adik109
17. okt 2011

@ivetka1981 no aj ja som mala fakt strach, hlavne ráno, aj preto že ráno mávam menšie bruško, mm sa mi smial lebo som stresovala že kde mám brucho a on sa vyškieral že on ho vidí. Normálne som pol dňa chodila ako bez duše vystresovaná a skúšala som či si nahmatám aspoň maternicu - no šibalo mi. Až večer po bublinkách som sa ukľudnila 🙂

ivetka1981
17. okt 2011

@adik109 našťastie je to len náš pocit a je všetko v poriadku...dnes si idem urobiť radosť a kúpim drobčekovi prvé plienočky...juuj teším sa

adik109
17. okt 2011

@ivetka1981 presne tak, nesmieme sa tak stresovať 🙂 ja už mám tiež chuť kúpiť nejaké vecičky a dnes asi aj ja skočím niečo poobzerať 🙂

ivetka1981
17. okt 2011

@adik109 ja už pomaly pokukujem po obchodíkoch a ked vidím tie drobulinké vecičky...hned by som nabrali plný košík 🙂))

maxara
17. okt 2011

@adik109 @ivetka1981 no baby, ja sa uz dlhsie ako tehotna necitim 😅 teda az na to ranne vracanie.. ale inak mam hlavu plnu Ninky a stale samy problem, tak toto tehu, hoci je moje mozno posledne, si vobec neuzivam ☹ ale tak snad uz coskoro bude klud 😔 tak aspon tie pohyby ma vzdy nakopnu, ze haloo, aj ja som tuuu 🙂

atreyu
17. okt 2011

@maxara jéééj ty cítiš už aj pohyby?a ja nemám ani bruško ešte ☹

ivetka1981
17. okt 2011

@atreyu tak už háádam len nejaké to brušenko vykuklo,či??neboj,bruško narastie aj Ti bude zavadzať a budeš si pekne užívať..

certica22
17. okt 2011

ja by som tiež tak rada už niečo pokupila..ale priateľ vždy že nie že toľko času budem mať ešte na kupovanie veci a aj každy mi vravi že to sa nema kupovať a tak ale ja by som najradšej už aj postileku mala postavenu v izbe aaj okčik aj všetky vecičky pre male..ale tak do 20 tt ešte počkam snad budeme vedieť aj čo to je a ptm začnem už s kupovanim vecičiek už ma nikto nepresvedčii 🙂) inak mne do teraz vobec zle nebolo a posledne 2 večeri mi je zle tak zvlaštne sa citim a dnes rano tiež musela som zjesť niečo tak mi bolo zle asi od hladu ..tak vidim že drobec sa začal ukazovať aj z tej druhej stranky ..:D

atreyu
17. okt 2011

@ivetka1981 tak niečo už vidím, cez deň sa nafukujem ako balón a potom večer už vyzerám ako tehotná, ale ráno vstanem tak som v podstate plochá...akúrat si stále myslím, že už niečo narástlo keď mám plný mechúr tak to krásne vidno, ale sa vyčúram tam som tam kde som bola...

ivetka1981
17. okt 2011

@atreyu pekne si to napísala...a vlastne aj pravdivo,lebo ja som na tom úplne rovnako..ráno takmer nič,ale počas dňa sa nafukujem a večer to krásne vidno...

urma
17. okt 2011

@atreyu ja si myslim, ze tie pohyby nebudu vobec suvisiet s velkostou bruska 🙂 Ale mozno sa mylim. Kazdopadne sme stale my dve na tom rovnako 😉

danka.chomka
17. okt 2011

zeny ja tiez este furt nemam vobec ziadne brucho. akoze maternicu si citim, ale to je vsetko. Uz som sa z toho zacala aj tesit ze este aspon mozem spat na bruchu a menej casu nepohodlia ma mozno bude cakat. Takze ja ratam s bruchom okolo decembra az Vianoc, kedy by som mala koncit 25 tyzden 🙂

rene82
17. okt 2011

@evatko
@maxara aj ja som uz zacitila prve kopanceky, hoci je to este dost skoro. ale urcite to neboli pohyby criev ani plyny ani nic podobne. 😉

urma
17. okt 2011

Ja som si zas vsimla, ze som sirsia v oblasti zaludka 😀 tak sa smejem, ze ho mam v zaludku asi. Aj ked nie som najedena, tak citim rukou taky vypukly zaludok, to som v zivote nemala taku postavu...

urma
17. okt 2011

Inak nechapem vobec, ako si tu matericu citite ??