icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

maxara
17. okt 2011

@evatko aj mna svrbia prsia.. hlavne dvorce 😠 nahodou si ich poskriabem nevedomky a som v prdeli 🙄
Inak keby si chodila k mojmu dr, tak by si urcite videla vacsiu tehulku ako si ty, lebo ja som tu najvacsia 😢 😅

urma
17. okt 2011

@maxara dnes mam dake podozrivo velke brucho a som jedla len kesu orechy a ani moc nepila. Skusim zas posmatrat, ked mi plasne. Alebo zeby uz neplasne ? 😅
Inak si ma upokojila s tym zaludkom, som sa lakla, ze to ho mam uz taky natiahnuty ze vela jem, az mi trci von 😀

maxara
17. okt 2011

@urma 😀 nie draha, nemas ho vytahany do von 😀 normalne mas v bruchu gulicku uz celkom dost velku a ta ti posuva ostatne vnutornosti na vsetky strany.. 😉
inak mne rastlo pri ninke brusko tak skokovo, ze som mala normalne a zrazu rano som sa zobudila tehotna 😀 to bolo v 16tt, teraz som mala brucho takmer hned 😅

Baby volala som s dr, ze tie vysledky AFP mam zle a zajtra si mam prist po paiere, ze mi povie, kam vsade mam ist ☹ to mam za to, ze som tu pisala, ze ma taketo testy nebudu stresovat.. akoze nie som v strese, len mi je smutno ☹ proste to nechapem, preco na mna musi vsetko spadnut.. (zeby platilo na posrateho aj hajzel spadne? ☹ )

strihalka
17. okt 2011

@maxara moja ty AFP testy, ty se kedy robi?v 16ttm ci kedy?je mi to lito a verim, ze podrobne testy nic nepotvrdi a bude vse v poradku

urma
17. okt 2011

@maxara drzim palce, nech je to plany poplach. mas fakt smolne obdobie, chudak

danka.chomka
17. okt 2011

@maxara bud si ista ze su v poriadku, vraj su ,,najspolahlivejsie" (same o sebe su aj tak dost pochybne ako aj pises) ked sa robia v konciacom 17tom tyzdni, v inych obdobiach vychadzaju bludy. ☹ Velmi ma to mrzi ze teraz taku tazobu budes mat na mysli. neviem comu to pomaha ☹ verim ze je vsetko v najlepsom moznom poriadku.

dankadina
17. okt 2011

jeej mi máme aprílove polročné bábatko a už sú tu nové aprílovky, všetko dobreé prajeme

strihalka
17. okt 2011

@danka.chomka jojo to jsem slysela, ze pokud se testy neprovadeji presne v ten tt, tak vyslekdy jsou nepresne a ze se na to clovek nema zamerovat

rene82
17. okt 2011

@maxara drzim palceky, aby to bol iba plany poplach a vsetko dopadlo v poriadku. ved ziadne testy nie su 100perc.

peka13
17. okt 2011

@maxara Ale nie, uvidíš , je to len planý poplach. Všetko bude OK... som si 100% istá 🙂

takitak
17. okt 2011

@maxara verím že to bude len chyba vo výpočte ako to väčšinou býva ... ako to mne dnes lekár vysvetľoval (opačným smerom, lebo výsledky boli negatívne) že všetko toto je len pravdepodobnosť tj. k istote to má strááášne ďaleko, ale zase len minimum býva naozaj "zlých" koncov ...

maxara
17. okt 2011

@strihalka @urma @danka.chomka @rene82 @peka13 @takitak vdaka baby za podporu.. ja to nechapem.. akoze viem o com su tie testy, aj ze ked som mamickou dawnika alebo babatka s nejakou inou chorobou, tak mi moze byt jedno, ci som 1 zo 100 alebo 1 z 2000.. pointa je, ze teraz na to budem mysliet, pojdem na kadejake vysetrenia a jedno s druhym.. ☹ mozno ma cakaju aj nejake strasne rozhodnutia 😢 ja teraz nemozem ani pomysliet na nic.. ako mam teraz riesit veci normalneho bezneho zivota? hrat sa s Ninou, telefonovat tak, aby som vedela, co hovorim ja alebo ten druhy?? ved ja som absolutne nesustredena, hlavu mam plnu kadejakych otazok a prepovedi a naznakov.. spajam si vsetko do suvislosti a robim zavery.. pritom v hlbke niekde verim, ze je vsetko v poriadku.. mozno sled vsetkych tych udalosti, co sa stali doteraz a vsetko dopadlo hepyendom boli signal, ze aj toto je len dalsia z veci, ktore treba "prezit" a dopadne hepyendom.. tak dufam, ze sa tentokrat nemylim 😢

peka13
17. okt 2011

@maxara nemýliš sa, už teraz vidím krásny hepyend ...viem že sa na to nedá myslieť, ale skús ukecať bábo aby nabudúce urobilo lepšie výsledky, nech doktor nestresuje 🙂 držím palce

maxara
17. okt 2011

@peka13 vdaka draha 😔 snad mas pravdu

takitak
17. okt 2011

@maxara chápem ... ja počítam hodiny do výsledku amnio a to sa na neho iba chystám ... až mi príde mdlo, keď si spomeniem ako budem musieť rozmýšľať ak budú výsledky nie dobré, lebo potom asi už neviem... tiež som od zistenia že na amnio idem ešte nemala inú myšlienku ako bábo, bábo, bábo ... a pravdu povediac som ešte nič nespravila a to tu mám jednu poradu za druhou a daňové kontroly ako na páse ... ani si nepamätám o čom točíme :( a v noci to si neviem predstaviť ... asi by sme si dnes mali dať pižamkovú párty 🙂 ale neboj, dobre bude ... a najhoršie je keď som sa spýtala čo budeme robiť ak výsledky budú negatívne ... a manžel bol ticho ... tak radšej by som o tom všetkom kecala ...

maxara
17. okt 2011

@takitak tak ja asi tiez budem musiet na amnio ☹ boze ja ani neviem teraz realne rozmyslat.. nastastie som doma, ved ja by som medzi ludmi asi vyzerala ako jebo z lesa s nepritomnym vyrazom 😔
Mm mi uz pri tych prvych povedal, ze je este skoro sa zamyslat co bude, ked este mame len vysledok tychto drbnutych testov, o ktore som ani nestala ☹ asi som vedela preco..
No nic, zajtra sa dozviem, kam vsade treba ist a budem na teba mysliet, nech aj tebe aj mne vsetko dobre dopadne 🙂 davam smajla lebo tomu verim

certica22
17. okt 2011

@peka13 no to hej treba vela trenovať aby si našla čo najskor ..a čo na najlepšom mieste heh 🙂 no myslela som že stoji viacej 🙂

stassa
17. okt 2011

@takitak a @maxara mamuľky moje strašne vám obidvom držím palce a budem sa modliť aby to malo ten najšťastejší koniec aký existuje. Ja idem tiež zajtra na tie testy a už teraz sa bojím že ako to dopadne... Už akokoľvek bábänko je v brušku a teší sa na nás tak nemôžme ho sklamať aj ono možno ešte viac potrebuje cítiť že ho ľúbime už teraz a všetko spolu zvládneme. Mám skúsenosť aj s tým že mamička nebola nadšená a jasne aj rečou dávala najavo že to bábätko nechce (bolo totiž štvrté) ale hoci sa chlapček narodil zdravý, málo rozpráva, má divné správanie a kopec iných vecí......až vtedy som si uvedomila čo robí láska k bábänku už v brušku. Baby verme že apríl bude mesiacom zdravých detičiek ...našich detičiek 🙂

katkarv
autor
17. okt 2011

@maxara akurat vas prebieham ze co tu nove a co vidim.Neboj to su len blbe statistiky.Mne podla veku vychadza 1:560 😒 Nase barancata budu o.k 🙂

takitak
17. okt 2011

@stassa no ale to báááábo strááááášne chceme a myslím že hovorím aj za @maxaru ... ja svoje a ona svoje samozrejme ... 😀 takže mu to budeme pre istotu ešte každú minútku opakovať, i keď keďže je prepojené na naše myslenie tak mu to musí byť jasné 🙂

certica22
17. okt 2011

@stassa Ahooj že tie testy na ktore ideš su tie v 16tt alebo ake ?? lebo mne už na 3dcku robili jedne testy na vyvojove chyby v 13 a vysli negativnea 1:50 000 tie v 16tt to su zasa ake testy ? ja mam v tom nejaky chaos :(

stassa
17. okt 2011

@certica22 to sú myslím tie tripple testy alebo AFP... viem že tých skúmaviek bude viac

certica22
17. okt 2011

@takitak
@maxara Verím že všetko dopadne dobre držiim vam palce aj mama ked čakala brata tak jej testy vychádzali zle tvdrili jej že brat bude mať raštep chrbtice a nič z toho nemá a je úplne zdravý .... mala isť aj na odber plodovej vody ale odmietla ....Takže možno nastala nejaka chyba toľko veci môžu ovplyvniť testy tak verim že všetko je v poriadku 🙂

stassa
17. okt 2011

@takitak viem že ich chcete, veď keby nie tak po dupe 😠 😀 😀 😀

certica22
17. okt 2011

@stassa a tie v 12 alebo 13 tt su ptm ake testy? 🙂

certica22
17. okt 2011

@stassa takže ked mi vyšli testy tie prve negativne a všetko je v poriadku tak ešte nemáme vyhrate a tie druhe možu výjsť inak nakoniec?

stassa
17. okt 2011

@certica22 neviem akké sú tie prvé. Ja mám lekára ktorý málo hovorí a tak toho málo viem ale zajtra idem k lekárovi a môžems a popýtať čo a ako a napíšem ti.

beronsche
17. okt 2011

@maxara @takitak Pevne verim, ze to nakoniec dobre dopadne a zistite, ze vas lekari len zbytocne stresovali!! 😉
takitak - preco ides na amnio, ak sa mozem spytat? Tiez mas blbe vysledky?

peka13
17. okt 2011

@certica22 Môžu vyjsť inak, ale záver je najlepšie keď sa všetky výsledky nakombinujú a až z toho sa urobí jeden výsledok...každý takto samostatne zbytočne len zneisťuje maminku 🙂

rene82
17. okt 2011

@certica22 okolo 12-13tt ti brali niekolko skumaviek krvi. okrem ineho aj na toxoplazmozu, hiv, krvnu skupinu a este neviem co vsetko + utz sijove prejasnenie a nosova kosticka. okolo 16tt sa robia triple testy -afp- a aj utz /aspon teda moja dr to tak robi, bez utz jej labak neurobi krvne testy/, ktore doplnaju tie prve krvne testy a podla toho sa urobi zaver, ci je vsetko ok alebo nie