icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
17. okt 2011

@peka13 ja ani neviem či idem na sono 😉 ale myslím, že asi nie, keď mám prísť ráno na 7h 30m, potom ma asi dr.objedná do poradne 😉

janka273
17. okt 2011

@miselita aj mne sa snívalo tiež , že sa nám narodí chlapček , aj dr. nám vravela, že to bude CH....ale, keby si mala dievčatko, odložíš veci pre druhé bábätko 🙂 ..........inak mojej sestre povedali, že čaká dievčatko a narodil sa chlapec / to bolo riadne prekvapko/, ja uverím, až keď porodím 😵 ....

maxara
17. okt 2011

@janka273 nie je to potrebne, len sa tam napise, ze podla utz (napr posledneho) si v tom a tom tt.. podla pm v tom ..

janka273
17. okt 2011

@maxara a napr.čo ma s tými testami spoločná naša hmotnosť - koľko vážime?

urma
17. okt 2011

@huterika ahoj, mne sa toto pri kychnuti stalo asi 3x viem co myslis.
Ale bola som odvtedy na kontrle a vsetko bolo ok, tak neboj sa toho, ale mas pravdu, je to neprijemna bolest.

urma
17. okt 2011

@peka13 asi je to individualne, lebo ja presne musim pri kychnuti ostat vspriamene, aby som zabranila tej bolesti 😉 A tiez mam alergiu, teraz sa mi zhorsila v tehu, kycham dost vela. Ale ta bolest je len sem tam, tak uz si az tak pozor nedavam na tie polohy

urma
17. okt 2011

Inak dievcata, ja zas ako taky rak julovy potvrdzujem, ze kde jedni koncia ini zacinaju 😎
Dnes som zas vracala a este viac "bezdvovodne" ako minuly tyzden.
Ale celkom sa tomu aj tesim, lebo uz mi nebyva ani tak vyrazne zle, brucho nic moc nemam, prsia nebolia, pohyby ani nahodou, tak sa aspon ozvalo babo takto. Vyhlasuje vraciace pondelky, krpcek nas.
Zajtra idem inak do poradne, tak som zvedava, co vlastne ma tam caka, bo aj ten moj je taky skromny na slovo, ze netusim, ci bude sono, ci krv...no tak hadam by mi to niekto povedal, nech nejem 😝

maxara
17. okt 2011

@janka273 to sa mna nepytaj 😅 ale pise sa to tam..

ivanula
17. okt 2011

Ahojte dievcata, ja uz niekolko dni citim slabe pohyby, je to taky uzasny pocit, pri dcerke som stresovala lebo som prvykrat citila az niekedy okolo 22tt. Aj vy mate niekedy take pocity, ze sa nenormalne na to babo tesite? Uz sa tesim kedy si ho budem moct v naruci postiskat 🙂 (ale rada si pockam az do terminu 🙂 ). Inak podla sona mam termin koncom marca, ale aj tak ostavam aprilovka 🙂

janka273
17. okt 2011

@maxara myslela som, či náhodou nevieš 😎 , opýtam sa to v pondelok sestričky - tak som zvedavá na odpoveď
@urma dievčatá, aj mne sa to stalo v sobotu pri kýchaní, ako som ležala, tak ma v rozkroku pichlo - veľmi,až som sa zľakla... ....a presne som zistila, že ak sa postavím tak si môžem kľudne kýchnuť....momentálne mám nádchu, tak kýcham ako divá....len neviem, či to nie je alergia / tú mám tiež/

certica22
17. okt 2011

Prajem pekny večer 🙂 som sa chcela opýtať že tie čo idete na odber plodovej vody nevyziadali ste si ist na3D akste na nom neboli ? lebo známa mala isť tiež na odber ale odmietla a na vlastne požiadanie išla na 3Da v dneššnej dobe na tom vedia zistiť skoro všetko každu kostičku vidia aj organ len že pri tom nieje žiadne riziko ako pri odbere ??....

maxara
17. okt 2011

@janka273 no to zaujima teda aj mna, tak nezabudni pisnut odpoved..

maxara
17. okt 2011

@certica22 nie na 3D ale na morfosono.. (ktore obvykle robia tie silnejsie pristroje, ktore maju oi aj 3D zobrazenie) to je prva vec a potom je amnio

carrie84
17. okt 2011

Dobry vecer 🙂

danka.chomka
17. okt 2011

mna teraz bolievaju boky maternice, alebo brucha alebo neviem to presne definovat ale nie su to podla mna tie upony lebo to nie je v tej trieslovej oblasti, ale ako keby obvod maternice, tak neviem ci z tohoo ze sa chysta rast abo z coho to ma byt. Predpokladam ze nic zle. teda si nic zle nepripustam 😉 muzik mi isiel na sluzobku tak som sama. Musim vam povedat zase co ten moj uzasny synovcek dnes spravil (ten co mi minule dvihol sveter sam od seba a dal 4 pusy na brucho, ma nieco cez dva roky. ) Moja mama mu hovori ze danielka bude mat malinke babatko tiez (pozerali sme video ked on bol babo) a on na to: Aďo pohladka babatko po hlavke, ado vezme babatko nna ručky, ado prituli babatko vysoko (to ked akoze dvihne vysoko na rukach 😀 ) strasne je zlatunky tak mu zjemnie vyraz ked sa rozprava o babatku a pozrie na brucho a povie ze tam byva olivinka.

strihalka
17. okt 2011

Babyyyyyyy, ja jsem nasla ty male mandarinky denska v kauflande, jak jsem se jich prejedla, juuuuj, jsou tak dobre a taaaaaak kyseleeee😀 😀 😀 😀 😀 ale dockala sjem se🙂

strihalka
17. okt 2011

@janka273 moja ty kedy si das do infa, ze si tehu:D

miselita
17. okt 2011

@danka.chomka segrina mala stale hovori segre s placom aby jej nezapinala gombik na nohaviiciach lebo ona ma babtako v brusku... lebo aj Mimi ma (to som akoze ja)....lebo ja jej vzdy vysvetlujem ze sa po mne nesmie valat ze mam babatko v brusku...tak ked mam ja chce aj ona..inak tiez ma 2 roky a mozes jej vysvetlovat aj 3 dni vkuse ze ona nema babatko to len ja...

baranovadanka
17. okt 2011

dobry vecer :D
ja ako tak na seba pozeram tak brusko uz mam riadne :D veselo uz si chodim v tehotenskych nohaviciach lebo svoje nezapnem a najlepsie je mi v teplakoch ktore si skasem pod brusko aby netiskali 🙂 len mi je smiesno z mojho svokra lebo stale ked ku nim prideme tak mi chyta brusko 🙂 ako keby som cakala prve 😀 zajtra sa chystam brnknut dokymu lebo duphaston mi vobec nezabera tak nech aspon skontroluje ci je vsetko ok a hned by som sa aj opytala ci mi budu robit to presvietenie NT lebo sestricka ma neobjednala .esteze doky robi zajtra poobede tak ma mm hodi ked pride z prace :D a prsia a brucho svrbia aj mna tak to riesim sem tam skrabanim a ak som doma tak sa poctivo natieram :D ved tie strie co mam po dvoch detoch mi uuuplne stacia 😝

janka273
18. okt 2011

@strihalka 😵 😵 😵 😵 , ešte musím prísť na to, ako sa to do toho infa vloží , ja som poč.antitalent 😀 ,ale dám si to dnes večer 😵
Dievčatá prajem Vám krásny deň, ja idem malú zobudiť, dať jej raňajky a šup sa do roboty 🙂

certica22
18. okt 2011

@maxara jaaaj ja sa len pytam 🙂

maxara
18. okt 2011

Dobre ranko

@certica22 ved jasne 😉 ja som sa ponahlala, tak som tak stroho napisala, ze to snad vyznelo ako odvrknutie 😅 ale teda myslim, ze postup je taky, ze najpr morfosono a potom amnio.. akurat je problem v tom, ze aby sa dalo poriadne vidiet babo a vsetko co treba, tak by malo byt nejako konkretne velke. preto sa obvykle chodi na to morfo v tom 20tt. a zas to co sa chodi v 12-13 tak na to je uz teraz neskoro 😒 No a zas amnio, ked ti vyjdu zle vysledky a naaahodou by si sa rozhodla pre prerusenie, tak to tiez musi byt do urciteho tyzdna, toto presne neviem, som sa tym nikdy nezaoberala. Takze je to take odveci, ze co skor urobit..

elfka.elfka
18. okt 2011

Bre ranko, mne doktor vravel, ze az 15% tripltestov je milne pozitivnych, pocita sa to podla nejakeho algoritmu, cisla su cisla a realita nieco ine castokrat. Urcite by som sla aj ja najprv na utz kde sa to da vidiet.. Ja som tripltest odmietla.

maxara
18. okt 2011

@elfka.elfka ked ti vyjde pravdepodobnost 1:100 tak to znamena, ze 1 zo sto zien s rovnakymi vysledkami ako mas ty, ma babo v neporiadku. To znamena, ze 99 bab ma falosne pozitivny test a len 1 ho ma naozaj.. len ktora to je, to je otazne.. 😒

maxara
18. okt 2011

baby pridala som nejake fotky do sukra, do izbicky

strihalka
18. okt 2011

Dobre rnao babulky, zase me tak popichuje dole☹tak u mocaku☹doufam, ze to je ok, a ne zadny zanet, jinak na wecko chdim normalne ne nijak casto,a le nikdy jsem zanet nemela, tak ani nevim co to je a priznaky

miselita
18. okt 2011

@strihalka ahojky...mna to tiez pichava pri vajecnikoch...niekedy aj cely den...a niekedy to strasne zaboli....ale baby mi tu na koniku pisali ze je to normalne ze to tak bolieva...tak som sa ukludnila a uz ma to nebolieva :D sem tam pichne

strihalka
18. okt 2011

@miselita presne...tak snad to bude ok, jen vim, ze to nejsou ty upony od maternice, ty ted nejak prestaly, nebo uz e t olik nevnimam, ale to pichotani 🙂......

danka.chomka
18. okt 2011

@strihalka @miselita aj vas tam picha? no to mi odlahlo bo aj mna 😀 akoze nie ze by som vam priala ale som mala trosku obavy ze co to. 🙂

peka13
18. okt 2011

@strihalka Ja som ho prekonala minuly tyzden, vlastne stale sa este liecim....zacne to len pobolkanim niekde okolo mocaku alebo na chrbte(v krížoch), niekedy je aj neprijemné ist na zachod ( citis take palenie, svrbenie) a ked necítis palenie možeš mať taký nepríjemný výtok...zaleží podla zánetu (zápalu) alebo mykózy aký, niekedy hrudky, niekedy len krem ale husty a niekedy je zase strasne sucho....no urcite si sprav urologicky caj a pi a pi a pi....ak ti neprejde do zajtra..isto chod k doktorovi. pomáha aj suché teplo, urcite nie teply kupel 🙂 ....aspon na mna to tak funguje, ja mam tu smolu,že mna to postretáv pravidelných intervaloch (zanet ledvin :( s tým vždy spojený aj močák)