Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@peka13 no problemy s cikaim nemam, ani vytok, jen taky lehk ymlecny, ale ten je v tehu ok a nemam ho vzdy, jen obcas......takze asi mocak to enbude ale spis jak pise @myselita, ci @danka.chomka tak asi ten problem isty mame my...take popichovani lehoulinke, ne nijak boelstive....)
@stirhalka mocak to nie je urcite to je take maternicove popichavanie takze o mocak sa nebojim. V stredu koncim akupunkturu tak by som nemala byt celu zimu chora. 😎 zatial vzdy fungovalo tak budem číhať 😎 😀 v pondelok mam ist na krv na tripple sa vobec netesim kolko zas zo mna vysaje krvi 😒
@strihalka @myselita @danka.chomka to pichanie mam aj ja.. Niekedy ma pichne silnejsie a hned to prejde, inokedy je to slabsie, ale trva dlhsie.. Skor je to otravne ako bolestive... Zajtra idem do poradne, tak sa pre istotu opytam, ale doteraz som bola na tom, ze je to normalne.. 🙂
Baby co myslite, do kedy mozem jazdit na bicykli? Zatial bicyklujem do prace - cca 6km a rada by som este chvilu vydrzala..
@beronsche bike je podla mna uplne idealny, je skvele ze mas pohyb a vladzes. Akurat sa odporuca aby v dazdi si sa vyhla bicyklovaniu, alebo ked je vlhka cesta aby sa predislo smyku. Inac ak mas pocit ze ta to nezatazuje tak pokojne 😉 a s tym otravnym mas pravdu, lebo potom sa stelujem vseliak mozne aby to prestalo a nemusela som si to vsimat. 🙂
@strihalka @danka.chomka no neuverite, ale mne sa nejako vratili sily.. 😀 Prve mesiace som bola ako zdochlinka, ked mi nebolo zle, tak som bola strasne unavena, teraz sa to zlepsilo... 🙂 Len som chcela pocut, ze to aj ine tehulky schvaluju, lebo moj manzel z toho, ze planujem bicyklovat co najdlhsie, chyta infarktove stavy... 😀
inak ked hovorite o motani hlavy...ja mavam teraz tlak 90/40.... takze najradsej lezim na gauci bo som stale ako na kolotoci....sestricka mi povedala ze je to v poho a doktor sa k tomu nevyjadril no neviem ci je to fakt v poho 😒
Tak pichani se zvrtlo na nesutale pichani ktere jeuz fakt bolestive☹ze ybch se nafukovala, je to mozne?jen nevim z ceho
Caute babule 🙂
Mne tiez v tehu klesol tlak - a bohuzial, mi prestala chutit kava 😒 Tak ked uz citim, ze je zle, tak si spravim jednu a osladim - co som doteraz neznasala 😝
ja vladzem a citim sa plna sily, ked lezim 😀
Potom sa postavim, ze idem von, ved je krasne slnecno teraz a po par metroch uz sa mi to zda "daleko" 😠
Vcera som si pocas malej okruznej vychadzky vonku sadla do travy na odpocinutie. Ked som sa postavila, tak ma uz bolel zaludok od "tolkej namahy" a isla som domov v miernom predklone 😒
Dnes v poradni ani krv ani sono, no ved ok. Zato zas vaginalne brutanlne vysetrenie, milujem to v tychto dnoch!!!Teraz mam zrazu aj ja problem pri moceni, jak ma tam podrazdil s tymi svorkovnicami ci co to je...Ale ved zajtra snad bude pohoda. Dam si dnes taky gel, ktory mimochodom tiez stipe, ale len chvilku. A hlavne vtedy stipe, ked su dake posvove problemy...
ahojte. iba vam chcem napisat, ze v bazari ponukam veci po synovi, ktory sa narodil na konci marca. vsetko su to velmi zachovale veci. takze ak mate zaujem a chut, tak kuk 😉. a uspesne tehulkovanie vam zelam 🙂
prave som dotelefonovala s dokym koli tomu mojmu stalemu spineniu tak poobede ked pride mm domov mam prist na kontrolne usg aby sa to skontrolovalo... 😒 baby drzte mi palce nech je vsetko v poriadku prosiiim ... ☹
@miselita Aj ja som mala prve 3 mesiace taky tlak,ale nastastie teraz to uz preslo.Kamoska mala az do porodu,takze to je asi individualne.Hlavne vela odychuj 🙂
@baranovadanka neboj se bude to vse ok
čaute baby. Tak som prišla domov z odberov. No k lekárovi som sa nedostala až o týždeň v utorok. Som smutná lebo som chcela vidieť mimčo a ešte necítim pohyby, tak by som bola spokojnejšia ak by som ho videla. No nič dám vám šancu ma rozveseliť 🙂
Baby nejak som nachladla alebo ma niekto nakazil, v noci sa mi v kuse upchávala jedna dierka nemohla som spať a ráno na pol 8 do roboty, mali sme požiarnu kontrolu a ja som tam skoro zaspala...bolí ma hlava, dutiny, nos mám upchatý..veľmi sa bojím byť chorá a večer na motorke (vlak) cesta do PO...
@baranovadanka neboj sa všetko bude dobré moja...
@strihalka @urma mňa zo spodu ešte vôbec nekontroloval...ako niežeby som sa sťažovala 😀 ale tak sa mu zajtra asi nanútim aby som vedela, že aj tam je všetko ok

@peka13 ja neviem s tym urologickym cajom v tehotenstve...to by sa vraj nemalo...ale fakt neviem to som len vycitala ze by sa nemal pit pocas tehu...