icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

takitak
18. okt 2011

ahojte

dnes vôbec nestíham, a som na nervy zo zajtrajšieho amnia, tak som sa MK chcela vyvarovať. ale chcem len oznámiť že som dnes tiež vyhrala 500 eur na kočík, neviem kto to tu vtedy dal link, ale ďakujem ... verím že výsledky budú zajtra dobré a zapojím sa na plno do výberu vozového parku 🙂

majte sa

certica22
18. okt 2011

@maxara no to hej ...a viem že rozhodnuť sa v takej chvilu ak nahodou vyjdu testy zle je tazke lebo co ak nahodou by bolo predsa zdrave a tak su to tazke rozhodnutia ale zase skooda ze taketo veci sa nedaju zistit aj inym a bezpecnejsim sposobom :(

danka.chomka
18. okt 2011

@takitak velmi na teba myslim, uvidis ze je vsetko ako ma byt 😉 nic ine nepripustame.

pata31
18. okt 2011

ahojte, zienky, ja som dnes bola na utz, NT-cko, tak mame to v poriadku 🙂 🙂 a tu je aj fotecka 😵
a som si vsimla, ze ste tu davali link na ten kojenecky vankus, je to fakt super, ja som to najma v tehu vyuzivala na spanie...

adik109
18. okt 2011

@takitak všetko bude v poriadku, neboj, budem moc moc držať palce!

ava11
18. okt 2011

@takitak Juuj veľmi gratulujem, tak sme dve 🙂 Ja už som kočík hneď aj za peniažky kúpila, aby som ich nerozflákala 😉 Tie naše detičky nám prinášajú šťastie 🙂

katkarv
autor
18. okt 2011

@ava11 kde je ten link? 🙂 Aj ja ceeem 😀

pata31
18. okt 2011

aj ja som vyplnala to tlacivko, ale asi sme nevyhrali...ale tak uz mame jeden kociar, tak nevadi 😉

katkarv
autor
18. okt 2011

@ava11 dakujeeeem 🙂

strihalka
18. okt 2011

aj ja sjem to vpylnila tenrkat mi to nejak blblo a ted mi to tam jen napisalo dakujeme za ucast v soutezi :-d takze asi nic

peka13
18. okt 2011

@takitak gratulujem k výhre a zajtra to tiež určite vyhráš 🙂 držím palce

strihalka
18. okt 2011

@baranovadanka uz nejake vysledky, halooo?

miselita
18. okt 2011

babulky uz nieco citim v brusku..nejake pohyby len neviem ci su to pohyby babtulka alebo criev ale nieco sa mi tam tak jemnulinko mrvy :D

atreyu
18. okt 2011

@takitak budem na teba zajtra myslieť...držím pršteky a verím, že všetko dobre dopadne...potom mi prosím napíš do IP ako to predbiehalo a tak...

marissenka
18. okt 2011

@miselita ahooj. tak aj ja som uz neco citila, ked som lezala na boku a trochu aj na bruchu.asi som ho tam primackla. 😀 podla mna to uz mozu byt pohyby. 😉

atreyu
18. okt 2011

@miselita @marissenka aj ja chceeeeem 🙂

marissenka
18. okt 2011

@atreyu heh. zachvilku budeme frflat ake kopacky nam davaju pod rebra 😀

miselita
18. okt 2011

@marissenka
@atreyu ono to citim len take slabunke niekedy..ale faktt si netrufam povedat ci je to ono alebo mi trávi 😀

atreyu
18. okt 2011

@marissenka @miselita keď ja by som už veľmi chcela...aj sa snažiť niekedy si ľahnuť a sústrediť sa len na bruško a nič...aj sa ohnem a nič, potešilo by ma akékoľvek mrvenie, ale cítim len črevá 😠

urma
18. okt 2011

@beronsche asi tam budem aj rodit, ale mozno sa laknem a prchnem spat domov 😉
Budem tam sama jak prst vacsinu casu a to sa nikomu z nas nepozdava. Na domaci porod si veru voobec netrufam. 🙂

miselita
18. okt 2011

@atreyu mozno aj ja.mozno si to len namyslam lebo by som tiez uz strasne chcela citit babatulko :D a kedze som prvorodicka ani neviem ako to ma byt citi :D

urma
18. okt 2011

@takitak aj ja na teba budem mysliet a drzat palce tebe aj babynkovi

urma
18. okt 2011

@miselita ja neviem, podla mna to rozoznas ak by to boli len creva 🙂 Ja ked mi mrvi crevo tak to aj viac ci menej pocujem 😉

miselita
18. okt 2011

@urma tak to bude asi babatulko :D ja neviem :/

urma
18. okt 2011

ja som dnes zas vraj vyhrala zajaz do turecka...ked pozvem 2 manzelske pary k nam domov na 2 h prednasku 🙄 a aj tie pary 100 e poukazky na pobyt. Som ich zrusila s absurdnym argumentom, ze som gravidna 😀 a neprijmam navstevy ani necestujem. Si ta zenska asi pomyslela ze do tyzdna rodim.... 😉

urma
18. okt 2011

@miselita podla mna ano 😵 V dobrom zavidim

adik109
18. okt 2011

@miselita ja to cítim ako také jemnučké mrvenie, akoby mi chodili bublinky v bruchu alebo mravčeky. Ja myslím že je to bábo, trávenie cítim úplne inak a silnejšie :D

peka13
18. okt 2011

Baby a citite to často? lebo ja len malinko aj to nesmiem nic robit, len sediet alebo lezat...a niekedy je cely den uplne ticho...

ajuska3012
18. okt 2011

ja mam tiez termin v aprili a neviem sa uz dockat kedy pocitim prve pohyby 🙂