Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
@takitak velmi na teba myslim, uvidis ze je vsetko ako ma byt 😉 nic ine nepripustame.
aj ja som vyplnala to tlacivko, ale asi sme nevyhrali...ale tak uz mame jeden kociar, tak nevadi 😉
aj ja sjem to vpylnila tenrkat mi to nejak blblo a ted mi to tam jen napisalo dakujeme za ucast v soutezi :-d takze asi nic
@baranovadanka uz nejake vysledky, halooo?
babulky uz nieco citim v brusku..nejake pohyby len neviem ci su to pohyby babtulka alebo criev ale nieco sa mi tam tak jemnulinko mrvy :D
@miselita ahooj. tak aj ja som uz neco citila, ked som lezala na boku a trochu aj na bruchu.asi som ho tam primackla. 😀 podla mna to uz mozu byt pohyby. 😉
@miselita @marissenka aj ja chceeeeem 🙂
@atreyu heh. zachvilku budeme frflat ake kopacky nam davaju pod rebra 😀
@marissenka
@atreyu ono to citim len take slabunke niekedy..ale faktt si netrufam povedat ci je to ono alebo mi trávi 😀
@marissenka @miselita keď ja by som už veľmi chcela...aj sa snažiť niekedy si ľahnuť a sústrediť sa len na bruško a nič...aj sa ohnem a nič, potešilo by ma akékoľvek mrvenie, ale cítim len črevá 😠
ja som dnes zas vraj vyhrala zajaz do turecka...ked pozvem 2 manzelske pary k nam domov na 2 h prednasku 🙄 a aj tie pary 100 e poukazky na pobyt. Som ich zrusila s absurdnym argumentom, ze som gravidna 😀 a neprijmam navstevy ani necestujem. Si ta zenska asi pomyslela ze do tyzdna rodim.... 😉
Baby a citite to často? lebo ja len malinko aj to nesmiem nic robit, len sediet alebo lezat...a niekedy je cely den uplne ticho...
ja mam tiez termin v aprili a neviem sa uz dockat kedy pocitim prve pohyby 🙂

ahojte
dnes vôbec nestíham, a som na nervy zo zajtrajšieho amnia, tak som sa MK chcela vyvarovať. ale chcem len oznámiť že som dnes tiež vyhrala 500 eur na kočík, neviem kto to tu vtedy dal link, ale ďakujem ... verím že výsledky budú zajtra dobré a zapojím sa na plno do výberu vozového parku 🙂
majte sa