icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

janka273
18. okt 2011

@strihalka cicuška splnila som , to čo som sľúbila 😵 😵 😵 😵 😵

katkarv
autor
18. okt 2011

@urma no tieto telefonaty milujem,uz sa mi stalo ze som povedala ze nemam zaujem a o minutu mi volala z ineho cisla 🙂

baranovadanka
18. okt 2011

@strihalka teraz som sa vratila lebo sme boli este u svokrovcov pre deti... takze babo je v poriadku 😀 😀 😀 rastie presne ako ma tp sa nezmenil doky mi hned zmeral aj NT mam 1,9 co je este v norme a povedal ze asi to bude aj menej lebo babo sa nechcelo poriadne otocit. sme teraz v 12/5 a krasne sa hybalo dokonca doky zavolal do ordinacie aj manzela nech sa pozrie :D a zistili sme aj pricinu toho dlhotrvajuceho spinenia mam hematom cca 10,5x5,4 mm takze tak.... mam predpisany ascorutin 3x2 tabl a potom sa uvidi. som sa smiala ked som si v aute pozerala crl sestricka mi miesto 58,1 napisala 38,1 🙂 to by bolo velmi male babo 🙂 ale som happy ze je vsetko v poriadku taky kamen mi spadol zo srdca ze az ma noha boli 😀 vdaka za podporu baby pomohlo mi to velmi 🙂

adik109
18. okt 2011

@peka13 ani nie moc často tak raz cez deň a potom večer keď si ľahnem a som v kľude

vajanika27
18. okt 2011

Dnes sme s nasim malym gymnastom 😀 tak od dnes volame nasho maleho drobca absolvovali druhy ultrazvuk, tak velmi sa hybal, ze sa moja tuzba po fotecke nesplnila 🙂 ale nevadi hlavne, ze krasne rastieme a mame uz krasnych 6 cm 🙂
som nesmierne rada, ze som zatial nic nepribrala, podstatne ze drobcek rastie ako z vody 🙂

strihalka
18. okt 2011

@baranovadanka moja, moje babulka mala v 12tt+1 38mm od hlavicky k rite🙂)takze to malo nni, naaopak 58mmje celkem slusne 🙂)
ale sper, ze je zdrave

evulilik
18. okt 2011

ahojte holky ja som dnes bola na poradni a všetko je ok .... 😵 😵 😵 ale najbližšie mam prisť až 22.11.. bóže zase tolko času.. 😖

strihalka
18. okt 2011

no aj uz se nemuzem docakt te nasi 3.11. snad bude vse ok
jen zteda dneska mi dava tehu zabrat ☹ od rana brich a k veceru uz zada takym zpusobem, ze se nedokazu ohnout dolu:(hrozna bolest v bedrech☹

evulilik
18. okt 2011

A to 22.11. budem už 20. tt .. do kedy vedia určiť pohlavie .. nie nahodou len do 20 tt..?????? 😕

pata31
18. okt 2011

@evulilik pohlavie ti urcia podla polohy plodu, ci vidno, ci nie, takze aj den pred porodom ti mozu povedat 😉
@strihalka mna tiez bolievaju krize, sa roztahuje panva...malo by to prejst po case, aspon dufam 😝

strihalka
18. okt 2011

@pata31 me to pirjde horsi a horsi, ja uz pred tehu mam pocit, ze jsme mela s jendou plotynkpo problem a tedj jako by se to zhorsovalo☹ musim rici dr, ze ci ma nekam neposle

strihalka
18. okt 2011

@evulilik pohlavi ti dokazou urcite po celou dobu tehotenstvi🙂 a cim pozeji tim presneji, ci se snad mylim baby?

evulilik
18. okt 2011

@strihalka no aj tak to máš bližšie ... tak sa mi vidi že tu všetky chodíte často do poradne a ja len raz za čas... Dr. som sa pýtala na nejake vitamýni ktore môžem v tehu brať lebo ja mám dosť slabu imunitu ako nahle pride take počasie chladnejšie tak som hotová.. a už aj začína sopliť... no tak mi odporučil femibion 400 + dha

miselita
18. okt 2011

@pata31 ja som bola teraz na sone a nebolo vidiet pohlavie ale doktor ho s tym sonom normalne tak trosku "vyprovokoval" aby sa hybalo a ked sa pohlo tak to vidiet bolo a som sa ho pytala ze ci mu to nevadi ked ho vyrusil..a povedal ze nie ze to by mu muselo vadit kazde co i len postavenie zo stolicky napriklad.....

evulilik
18. okt 2011

@pata31 jaj ja som zase ani neviem kde čítala že neskôr je už baby veľmi veľke takže už nevidno lebo zakríva nožičkami ... ale tak som rada ked sa da aj neskôr.. lebo teraz za dr. ešte nevidel .. inak aj mna bolia kríže .. a dosť .. hlavne v noci ked sa pretočím až tak ma zaboli že sa zobudím.. som si myslela že ozdaj ma ide seknuť, no to by som až hviezdičky ratala .. ozdaj len to ozaj nie je to...

amanda683
18. okt 2011

@strihalka volas to male babulka 🙂 🙂 Takze dievcatko??? Budem ti drzat palce,aby to tak bolo 😉 Aj ty mne drz,aj ja velmi tuzim po dievcatku.Len ruzove vecicky pozeram a len dievcenske mena vymyslam 🙂 🙂 🙂 Ked to bude chlapec.........neviem,asi sa z toho budem dlho spametavat 😒

strihalka
18. okt 2011

@amanda683 me je tov podstate fakt jedno ale zacinam si zvykat na to ze by to mohla ozaj babulka:D
nevim enjake zvlastni pocity nemam.....jen je to prani pro svokrovce a svagrinu mit babu, ja uvitam ja babulaka 😀

strihalka
18. okt 2011

@miselita a pohlavi vam nepoveda, ci?

amanda683
18. okt 2011

@strihalka ved jasne,prve je to jedno,ale ked uz budes mat jedno dieta,druhe je velka tuzba mat do paru.Ja tak strasne chcem kupovat satickyyyyyy 🙂 🙂 😀 😀 😀

miselita
18. okt 2011

@strihalka povedal mi chlapcek :D

evulilik
18. okt 2011

@strihalka
@amanda683 ja by som tiež chlapčeka chela 1. a duhu neskôr slečnu .. ale tak uvidíme čo nám osud nadelí... ved aj tak to budeme ľúbiť neskonale, len preto že je to z nás a je to naše .. 😉

pata31
18. okt 2011

@strihalka tak ked si uz pred tym mala problemy, tak to mas blbe, lebo teraz ti s tym v podstate nic nebudu moc robit.... 😕
@evulilik ani mne dnes nevidel dr, ale napr.kamoske uz v 13tt povedal, ze caka chlapca a mne vsetci tvrdia, ze cakam chlpca, tak som tam cakala uz pipika, ale nebolo vidno, aj na 3D pozeral, a teda vraj nevidno...no uvidime neskor 😉
@miselita ja som mala tiez babo nejako blbo otocene, tak tiez do neho stuchal, stuchal a nic, tak potom mi vravel, ze si mam zakaslat a vtedy sa kus posunulo, ze mohol pomerat 🙂 ale ked bude vacsie, to uz enbude take jednoduche 😉

miselita
18. okt 2011

@pata31 no to ano...babetko som mala viac na lavej strane tak pritlacil trosku na pravu stranu ani nie pritalcil ako mi pobehal po brusku a ono sa zacalo asi hnevat ze ho vyrusujeme a hybalo sa ako dive :D

pata31
18. okt 2011

@miselita aj ja mam male na lavej strane, mi vravel dr, ze by potreboval totu kost dat prec, aby sme dobre videli 😀

miselita
18. okt 2011

@pata31 aha tak ja ho mam potom vyssie trosku :D ale bolo to zlate ked sa doktor snazil mi ukazat tan pipik lebo som sa ho pytala ze a akoto zistil ze ja tam nic nevidim..a maly sa mrvil a mrvil...:D :D

pata31
18. okt 2011

neviem, ci ste uz videli tuto stranku, ale velmi pekna: http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...

pata31
18. okt 2011

@miselita no sak mas o dva tyzdne skor termin, tak moze byt...a ja mam aj trochu nizsie placentu, tak mozno preto...

pata31
18. okt 2011

baby, aj vy ste boli na internom na ekg? lebo u nas je to povinne vysetrenie do 20tt...pred tym som bola az pred porodom na interne, teraz to nejako zmenili....lebo vraj zistili, ze v inych mestach robia ovela menej vysetreni, ako u nas, tak poskrtali, pomenili, co sa dalo....

miselita
18. okt 2011

@pata31 a este som sa ta chcela spytat teda ak mozem bo som si vsimla ze uz jedno diretatulko mas :D ze ci ti nenarastli na brusku chlpky a stmavli??? myslim taka ciara sa mi tam spravila z hora na dol.....bo mne akosi schlpatelo brucho :D zeby sa chystalo na tuhu zimu??? :D

pata31
18. okt 2011

@miselita spravila sa mi ta ciara, linea negra sa to vola, ale az neskor...ale to je individualne, takze kludne sa ti moze uz aj teraz "zazimovat" 😀 😀