icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

darinkazv
19. okt 2011

@urma ja osobne napríklad potrebujem hlavne šírku stehien vedieť. potom mi aj zvyšok sedí 😉

sunday1
19. okt 2011

@urma Kamoška už odtiaľ veci má a vraj vyzerajú fajn, mne by mali prísť do pár dní, tak dám vedieť 😉

sunday1
19. okt 2011

@darinkazv To ja si nohavice nemôžem objednávať, mne máloktoré sadnú. Keď, tak len tričká, pulovre a svetre.

strihalka
19. okt 2011

Babulky, ani nevim o tom, ze mame novou temuv aprilovkach, kuk ji 🙂) urcite ji najdete.)ona je tam dva dny a ja o ni vim odedneska, tak pokud o ni vite, tak ma opravte😀

teleranka
19. okt 2011

ahojte baby,
ako sa mate? pocuvajte, vam uz vidno bruska? uz potrebujete vacasie oblecenie? a este jedna otazocka....bola niektora z vas na tie tripple testy? alebo kedy idete?

strihalka
19. okt 2011

@teleranka no vetsina uz ma brsuku venku a aj tehu oblecko uz pokukujem🙂)co yt pochlub se🙂

sunday1
19. okt 2011

@teleranka Ahoj 🙂 Mne už bruško vidno, ale som 3 týždne pred Tebou, tak je to normálne. Tie, ktoré sme už v 16tt alebo po, sme na triple testoch boli. Väčšinou sa chodí v 16tt 😉

teleranka
19. okt 2011

@strihalka
ved to, ze ja nic :(((((( vyzeram, ako by som sa najedla dobre :((
inak, vsakze sa este neda z obycajneho ultrazvuku urcit pohlavie? dnes mi lekar povedal nieco uplne ine, ako minule...a vraj si je na 99% isty pohlavim.

teleranka
19. okt 2011

@sunday1
ahooojky 🙂) tebe vysli tusim trosku nedobre tie testy, ci si zle pamatam? mne sestricka kazala prist az na 17tt, nechapem...

strihalka
19. okt 2011

@teleranka kluk se da urcit uz velmi skoro, naopak dievce neni nnekdy jiste do porodu, co ti rekl holka kluk?a uka brusku, povinne odfotiT🙂

teleranka
19. okt 2011

@strihalka
fakt to asi odfotim, hehe. dne smi povedal, ze je to dievcatko... hmmm :(

sunday1
19. okt 2011

@teleranka Ja ich mám, našťastie, v poriadku, podobne ako väčšina báb. Akurát @maxara má trošku horšie výsledky, ale to ešte nič neznamená, určite bude v poriadku aj jej mimi 🙂 Myslím, že 17tt je ešte v poriadku a tieto výsledky sú aj pomerne rýchlo, trvá to len 3-4 dni 😉

strihalka
19. okt 2011

@teleranka to je dost skoro, ale pokud jeprofik a ma ze velice a ale fakt velice dobre sono, tak proc ne
ale moja ma nove sono, ze brutal a jeste mi nerekla

teleranka
19. okt 2011

@strihalka
nema dobre sono . ked som bola na 3D pred tyzdnom, tak profi odbornik povedal, ze do 20tt su to len spekulacie. tak naozaj neviem. a pytala si sa svojej lekarky? lebo ja vyzvedam strasne 🙂))

evaharg
19. okt 2011

ahojte. volam sa Eva a som tu nova 😉 mozem sa pridat? My cakame babatko okolo 16.4.2012 😵 je to ale trochu chaosne, lebo podla ultrazvuku mi vychadza skorsi termin.... (asi som uz bola tehotna a este mi prisla menstruacia, tak sa to podla menstruacie asi neda presne urcit) som teda podla ultrazvuku v prebiehajucom 15 tt. co su to tie triple testy?

strihalka
19. okt 2011

@teleranka no nepsala, ale koukala na to i na 3D a nic....nebylo vidno teraz idem 3.11. tak se uz zeptam-)

teleranka
19. okt 2011

@sunday1
no vyfackala by som sa! prepac, dufam, ze som sa ta nedotkla. mne akurat dnes hovoril lekar, ze ked pojdem na tie AFP, ze vela babam vychadzaju zle hodnoty, ze sa nemam bat, keby nahodou... lebo ze ak sa neodhadne presny datum, hodnoty mozu byt ine ako tabulkove. ale tie testy z 12tt (screening ci kombinovany test) som mala dobre, tak aspon z toho sa tesim 🙂

teleranka
19. okt 2011

@strihalka
ako casto chodis na ultrazvuk? a stale ti robia 3d?

strihalka
19. okt 2011

@evaharg triplle testy je pokracovani vysetreni z 12tt kde ti merili sijove projasne a zjsiteni rizika na down syndrom a rozstepu....opet se dela sono, kde se vse poemri a bere krev a pak se vse spoji s temi z 12tt a porovnaji se vyslekdy , pokud je vse ok, tak super a cekas s 99% upesnosti zdrave babetko....pokud se neco zle najde, jdes na dlasi vysetreni,ael az tak dlaeko nevidim, ale dr ti urcite povi....
pokud jsi mela asi mrchu jiz v tehu, tak babetko odpovida jakemu tydnu?veliskost?

pata31
19. okt 2011

ahojte, ja idem na tie testy buduci tyzden v piatok, sestricka vravela, ze sa maju robit medzi 16 a 17tt, tak v polke...tak hadam budu ok...
ale vela kamoska vysli zle a vsetko maju zdrave babatka 😉

strihalka
19. okt 2011

@teleranka
ja chodim jednou za mesic, 3D mi nerobi cele, ale vzdy mi kousek ukaze v 3D obraze🙂)munule jsem ho videla cele babo, ukazala mi na nem rucick nozicky🙂)ale jinak vse psrobihalo cernobile☹ ted jdu na kotrolu v 16tt, nevim ci mi ho bude delat , ale poprosim ji, aby ano aa budem chtit aj viacej fotek teraz

teleranka
19. okt 2011

@pata31
ajoj, no to iste povedal aj mne moj doktor. a ten prvy test kombinovany Ti vysiel dobre?

strihalka
19. okt 2011

@teleranka ja mam treba ten problem, ze sjem mela posunutou ovu, tudiz je babo staleo odeset dni pozadu a atabulkam neodpovida na danny tyden a pak i vyslekdy

teleranka
19. okt 2011

@strihalka
och, ja by som najradsej videla babatko kazdy tyzden , keby sa dalo 🙂)))

pata31
19. okt 2011

@teleranka vies co, ze ani neviem? ale asi ano, keby nieco nebolo ok, tak by mi povedali 😝

evaharg
19. okt 2011

@strihalka : prave podla ultrazvuku a velkosti babatka by som mala byt v 15 tt (velkost si nepamatam 😒 ) a podla poslednej menstr. v 14 tt. tak neviem....tazku hlavu si toho nerobim ....asi to nebude az taky velky rozdiel....vsak pri porode je norma plus/minus dva tyzdne....no a co sa tyka testov tak ak dopadnu dobre budem rada, ale pocula som o strasne vela pripadoch kedy nedopadli dobre a nakoniec bolo vsetko OK. ( vysledky ovplyvnuje vela faktorov - aby bolo odobrane presne, ked zena brala Duphaston tak vraj tiez vychadzaju zle.....) podla mna sa netreba zbytocne stresovat 😀 HM?

strihalka
19. okt 2011

@evaharg hmmm, lebo duphaston sjem brala na prodlouzeni LF na zacatku po vou ale dr o tom nevi 😀ale podairlo se tim tak suepr

strihalka
19. okt 2011

@teleranka to j ja, doma kdyz lezim ta kruce pritlacne na brichi a ciham ze kedy ma kopne:-d

evaharg
19. okt 2011

@strihalka ja som ho tiez brala...a tak ocakavam, ze tie testy nebudu asi dobre...ale mam 3 kamosky ktore brali Duphaston, mali zle vysledky a potom nakoniec mali krasne zdrave deti....a tiez podla mna moje testy budu chaosne, lebo tazko povedat v ktorom som to teda vlastne tydni a ked sa tie testy robia o tyzden skor/neskor tak to uz skresluje vysledkylebo su tam ine hodnoty ako by mali byt....tak to velmi neriesim. na ultrazvuku vyzera byt vsetko OK. chcem ist na 3D a ak to pojde aj na 4D ultrazvuk a uvidime. DRZIM TI PALCE nech je vsetko ok a aj keby testy ukazovali nieco ine, tak podla mna nestresuj 🙂

strihalka
19. okt 2011

@evaharg juuuj, jsem rada ze nejsem sama a prve testy ti vysli ok?kolik si mela NT?