icon

Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?

katkarv
9. aug 2011

tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂

adik109
20. okt 2011

@zeta123 aj ja už bábo cítim, dnes som bola na poradni a dr. sa ma pýtala či už cítim bublinky 🙂 keď som povedala že áno, už od soboty tak povedala že super, že to je dobre. Vôbec sa nepozastavila nad tým že by to malo byť skoro.

maxara
20. okt 2011

@ava11 jeej to si mala super stastie, ja som volala pred tyzdnom a idem 15.11. ale teda neviem, ci pojdem 😒 mozno potesim dalsiu babulu 🙂

ava11
20. okt 2011

@maxara Ďakujem za tip moja, teším sa, že to budem mať fakt kvalitné. A tebe držím palce, nech je všetko OK 😉

sunday1
20. okt 2011

Ja budem určite rodiť na Kramároch u Dr. Pružinca 😉

zeta123
20. okt 2011

@adik109 tak super 🙂 inak je to veľmi príjemné a zaujímavé..však súhlasíš? 🙂

maxara
20. okt 2011

@ava11 vdaka a nemas zac 😉

@sunday1 a ten je dalsi super, ale o nom som len pocula 🙂

maxara
20. okt 2011

@zeta123 my sme sa tu akurat asi v pondelok bavili viacere, ze citime babatka 😉 aj sme si chvilku mysleli, ze nam sibe, ale kedze nas je viac, tak nesibe 🙂

urma
20. okt 2011

@atreyu no pockat, ja som to robila naokpak heh. najprv sodu a potom nacikala. Skusim teda aj opacne 🙂

adik109
20. okt 2011

@zeta123 áno to je 🙂 je to pekný pocit 🙂 počkaj keď prídu riadne kopance :D

zeta123
20. okt 2011

@maxara 😀 😀 😀 ja som taká šťastná..hneď sa aj rozplačem...celá skutočnosť, že rastie nový život v mojom bruchu si uvedomujem asi naozaj len teraz 😀 😀

urma
20. okt 2011

@maxara moja tak zajta ides ujovi brestovi? A kedy asi? Mam v plane ist do HC na 100pro, aj svokrovcom aj potom mam o 14.h jeden kseftik, takze velmo rada stretnem 🙂

urma
20. okt 2011

akurat pozeram fotecky novoredniatka od Zvolena, spoluziacka ma dceruku 🙂 Ja baby ako keby ani neverim, ze o par mesiacov takehoto krasneho cloviecka prinesiem aj ja domov. Neskutocny zazrak 😵

maxara
20. okt 2011

@urma idem na 14:30 🙂 neviem asi pol hodinku by to malo trvat, ale sestricka mi povedala, ze to nebude presne na pol, ale chvilku pockam.. takze ja tipujem, ze skoncim asi 15:30 😒 mozno trochu skor.. a teda inak HC nepoznam ani trosku, len toto viem kde je a potom este alladin tie kociky, kedze to je hned vedla 😀

sunday1
20. okt 2011

@maxara Ja ho poznám už roky, má úžasný zmysel pre humor a vždy vie aj vážnu situáciu odľahčiť 🙂

urma
20. okt 2011

@maxara no ja mam robotku 14.15 - 15.30 pocitam. Bresto je blizko mojeho "saloniku" kde mam tu robotku 😉 To ja by som kludne vybehla pesi, je to snad 5 min. Autom sa tam na prd parkuje. V Aladine ma uz tiez poznaju kokso, a to som tam este len 2x zbehla, to este nevedia, co som ja za pripad... Ale uz musim aj niekde inde ist cihat ten kocik...

stassa
20. okt 2011

@darinkazv @ludmila25 ja som si tiež teraz robila a nešumelo. Ani ťuk. Ale ja mám ciťák na dievčatko. No radšej toho pipíška by som na sone chcela vidieť 😀

darinkazv
20. okt 2011

@stassa ja zas to kávové zrniečko radšej by som chcela vidieť na sone. ale aj keby pipíšek bol, tak je dobre. len nech je zdravunké. to je najhlavnejšie 😉

strihalka
20. okt 2011

@ava11 jeee to jepresne na moje narozeniny🙂)tak to to urcite dopadne vsechno dobre🙂krasny terminek ti dali.)

strihalka
20. okt 2011

@urma a tvoje je jaka profese?

maxara
20. okt 2011

@urma jeej to je super, tak to je asi osud 🙂 ako nam tie casy sedia. ved t 🙂 k poslem ti cislo do ip a brnkneme si zajtra nejako vzajomne.. prip, keby cokolvek, ja tam idem tak ci tak, takze daj vediet, aj ked nakoniec nebudes moct alebo tak, nuf?

@sunday1 no presne toto som o nom pocula a plus ze robi krasne jazvy po cisarskom 😉 ze ma nejaky speci styl, ze jazvu takmer nevidno 🙂

strihalka
20. okt 2011

@maxara tak je to Igor Rusnak, porodnik, noidem smirovat net, kedze ho vuebbc nepoznam, natoz jienho dr na skv 🙂

urma
20. okt 2011

@strihalka urcite narazas na ten salonik 😉 No ja ako bokovku strihavam psikov. Ale s mojou profesiou to neva absolutne nic, skorej hobby... Teraz strihalkujem uz velmi malicko skor prilezitostne, uz sa mi moc nechce, nevladala som sa jedovat s nimi, ale ked som bola vo svungu a bola sezona, tak este po praci som dvoch havkacov smikla 😉 Takpovediac po ceste domov,kedze robim v NR, striham v HC a byvam prvu dedinu od Hc.

katkarv
autor
20. okt 2011

@maxara no ze sa neda nestresovat a ze vsetky ti posielame pozit.energiu 🙂

strihalka
20. okt 2011

@urma mame k sobe velmi blizko 😀 😀 😀 ja striham lidi :D

urma
20. okt 2011

@strihalka viem viem 🙂 Ja som skusala mojeho draheho len raz a moc mi to neslo a on chudak skoro prisiel o nervy, lebo mi to dlho trvalo 😀 😀 Odvtedy mam od neho pokoj a chodi do holicstva. Je v tom dost velky rozdiel, kazdy si mysli, ze ked viem psov, tak aj ludi a pytaju sa ma, ci ich neostriham, ale veru ee 😉

strihalka
20. okt 2011

@urma ja to mam naopka, o bcas chtej pujcit nuzky aby jim ostrihla ofinku tem psum🙂)ee, se zblaznili🙂asi

jiank baby ja uz asi tyden nedelam nic jineho nez ze jim a jim a zeru, hruza

maxara
20. okt 2011

@strihalka to mi nieco hovori, ale nespominam si nan, nie je to prednosta?? 😕 ci zas si pletiem mena?

@urma jejda, to je chutne hobby, ja striham mamu, mm a nasich psov vsetkych, ale teda NIJAK profesionalne baby, aby ste si nemysleli.. 😅

urma
20. okt 2011

@strihalka tak napr. moja mama strihava samu seba-kratke vlasy. To ja hoci mam toho odstrihaneho na psoch fakt hodne, v zivote by som nezvladla s dvoma zrkadlami, aj keby si ruky dolamem 🙂 a odstrihal by som si vsetky prsty aj usi 😀

strihalka
20. okt 2011

@maxara nevim ale uz docitam vam ze je to pan doktor a e je tezke se knemu dostat ze jen jedine po znamosti

urma
20. okt 2011

@maxara ja som zacinala tiez len na mojom psovi 😉 Postupne pribudali znami a ani neviem ako sa moje meno rozkriklo a uz som zrazu nestihala a z roboty do roboty..rano o 5 budicek, kazdy vecer domov o 20 h a potom ze sa nedarilo otehotniet 😠 Ale keby ma to nebavi, tak to nerobim...to je jasnacka.