Pôrod v apríli 2012. Máte rovnaký termín?
tak zakladam tuto temu aby vsetky tehulky co maju termin na april 2012 boli pokope 🙂
Ja budem určite rodiť na Kramároch u Dr. Pružinca 😉
akurat pozeram fotecky novoredniatka od Zvolena, spoluziacka ma dceruku 🙂 Ja baby ako keby ani neverim, ze o par mesiacov takehoto krasneho cloviecka prinesiem aj ja domov. Neskutocny zazrak 😵
@urma idem na 14:30 🙂 neviem asi pol hodinku by to malo trvat, ale sestricka mi povedala, ze to nebude presne na pol, ale chvilku pockam.. takze ja tipujem, ze skoncim asi 15:30 😒 mozno trochu skor.. a teda inak HC nepoznam ani trosku, len toto viem kde je a potom este alladin tie kociky, kedze to je hned vedla 😀
@maxara no ja mam robotku 14.15 - 15.30 pocitam. Bresto je blizko mojeho "saloniku" kde mam tu robotku 😉 To ja by som kludne vybehla pesi, je to snad 5 min. Autom sa tam na prd parkuje. V Aladine ma uz tiez poznaju kokso, a to som tam este len 2x zbehla, to este nevedia, co som ja za pripad... Ale uz musim aj niekde inde ist cihat ten kocik...
@urma jeej to je super, tak to je asi osud 🙂 ako nam tie casy sedia. ved t 🙂 k poslem ti cislo do ip a brnkneme si zajtra nejako vzajomne.. prip, keby cokolvek, ja tam idem tak ci tak, takze daj vediet, aj ked nakoniec nebudes moct alebo tak, nuf?
@sunday1 no presne toto som o nom pocula a plus ze robi krasne jazvy po cisarskom 😉 ze ma nejaky speci styl, ze jazvu takmer nevidno 🙂
@strihalka urcite narazas na ten salonik 😉 No ja ako bokovku strihavam psikov. Ale s mojou profesiou to neva absolutne nic, skorej hobby... Teraz strihalkujem uz velmi malicko skor prilezitostne, uz sa mi moc nechce, nevladala som sa jedovat s nimi, ale ked som bola vo svungu a bola sezona, tak este po praci som dvoch havkacov smikla 😉 Takpovediac po ceste domov,kedze robim v NR, striham v HC a byvam prvu dedinu od Hc.
@strihalka viem viem 🙂 Ja som skusala mojeho draheho len raz a moc mi to neslo a on chudak skoro prisiel o nervy, lebo mi to dlho trvalo 😀 😀 Odvtedy mam od neho pokoj a chodi do holicstva. Je v tom dost velky rozdiel, kazdy si mysli, ze ked viem psov, tak aj ludi a pytaju sa ma, ci ich neostriham, ale veru ee 😉
@maxara ja som zacinala tiez len na mojom psovi 😉 Postupne pribudali znami a ani neviem ako sa moje meno rozkriklo a uz som zrazu nestihala a z roboty do roboty..rano o 5 budicek, kazdy vecer domov o 20 h a potom ze sa nedarilo otehotniet 😠 Ale keby ma to nebavi, tak to nerobim...to je jasnacka.

@zeta123 aj ja už bábo cítim, dnes som bola na poradni a dr. sa ma pýtala či už cítim bublinky 🙂 keď som povedala že áno, už od soboty tak povedala že super, že to je dobre. Vôbec sa nepozastavila nad tým že by to malo byť skoro.